sadece muayene parası ödemek için gitmişim meğer.

Nasıl bi psikolojiye girdiysem artık, bi tahlil ister diye bekledim umutsuzca :)
Doktorun mesleğindeki ilk hastası değilsiniz. Muhtemelen aynı durumu defalarca gördüğü için baktı, teşhisi koydu, ilacı yazdı.
Doktorun iyi doktor olmasının kriteri istediği tahlil veya mr sayısı değil : )

tamam tabi ki de ben kötü doktor demiyorum, tahsiline de tecrübesine de saygım var ama ne sebep olmuş buna diyorum farklı bişi mi yedin, aktardan çay mı aldın, diyor hayır diyorum acaba stresten mi diyorum o zaten her hastalığın başı diyor.
ben ilacımı kullanıyorum ama hastalığım ne bilmiyorum zona mı kurdeşen mi alerji mi ne bu şimdi? "kırmızı kabarcık sardı vücudumu" hastalığımın adı bu şuan :)

Cok gecmis olsun oncelikle. Etrafiniza bir sorun daha once gidip memnun kaldiklari doktorlari. Bilindik birine gidin bari. Ben de doktor doktordur diyordum ama maalesef sizin gibi durumlarla cok karsilastim simdi hic olmazsa internetten arastiriyorum gidecegim doktoru.

Gittiğiniz hastaneye bağlı olarak, eğer hedef kitlesi çok eğitimli değilse teşhisi söylememiş olabilir. Atıyorum De Quervain dese karşısındaki insan anlamayacağı için söylememiştir belki.

ilacını kullan doktor artık ezbere biliyor.stres kaynaklı oldugu dogru.kortizonlu ilaç vermiş.geçmezse muhtemelen steroit iğne yapacak tipik alerji tedavisi.bunlara da cevap vermezse başka şeylere bakacak.alerjinin pek tahlili olmuyor kan vs gibi

Gittiğiniz hastaneye bağlı olarak, eğer hedef kitlesi çok eğitimli değilse teşhisi söylememiş olabilir. Atıyorum De Quervain dese karşısındaki insan anlamayacağı için söylememiştir belki.

medipol'ün mü? bilmem belki de. ama "halk arasında" diye bi tabir vardır ya hani, ona indirgeseydi hani en azından, belli ki hayati bişi değil. hem laf aramızda öyle havalı adı olsaydı bari atıyorum kurdeşen yerine de quervain varmış bende derdim :)

evet çok şaşıyorum insanlara artık bu mantığı bir tarafa bıraksak yani

kullanıyorum ilaçlarımı ama ateş yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…