- 26 Mart 2015
- 368
- 347
-
- Konu Sahibi leblebitozu_88
Sizi anladım. Ama böyle yerlere gitmemeliyiz. Biz gittikçe bunlar devam edecekler.
Siz onu erkekten öte belki sadece doktor olarak görmek istiyorsunuz ama, o sizi hasta bir insandan öte sadece kadın olarak görüyor.
Çirkin bir zihin yapısı.
Doktorun mesleğindeki ilk hastası değilsiniz. Muhtemelen aynı durumu defalarca gördüğü için baktı, teşhisi koydu, ilacı yazdı.Nasıl bi psikolojiye girdiysem artık, bi tahlil ister diye bekledim umutsuzca :)
geçmiş olsun arkadaşım.
başka bi doktora gitsen.
Doktorun mesleğindeki ilk hastası değilsiniz. Muhtemelen aynı durumu defalarca gördüğü için baktı, teşhisi koydu, ilacı yazdı.
Doktorun iyi doktor olmasının kriteri istediği tahlil veya mr sayısı değil : )
Gittiğiniz hastaneye bağlı olarak, eğer hedef kitlesi çok eğitimli değilse teşhisi söylememiş olabilir. Atıyorum De Quervain dese karşısındaki insan anlamayacağı için söylememiştir belki.tamam tabi ki de ben kötü doktor demiyorum, tahsiline de tecrübesine de saygım var ama ne sebep olmuş buna diyorum farklı bişi mi yedin, aktardan çay mı aldın, diyor hayır diyorum acaba stresten mi diyorum o zaten her hastalığın başı diyor.
ben ilacımı kullanıyorum ama hastalığım ne bilmiyorum zona mı kurdeşen mi alerji mi ne bu şimdi? "kırmızı kabarcık sardı vücudumu" hastalığımın adı bu şuan :)
Merhabalar,
Üç gündür elimin üzerinden başlamış olan kaşıntılı kabarcıkların tüm vücudumu sarmasını seyrettim. 3 hafta sonra düğünüm olduğu için stres kaynaklı olduğunu düşündüm fakat doktora gitmeyi ihmal etmeyeyim dedim cumartesi günü özel bir hastanenin cildiyeci hekimine gittim, doktor erkekti fakat "bilimin kadını erkeği olmaz, doktor nasılsa işini yapacak" diyerek kendimi rahatlatmaya çalışarak muayene saatimi bekledim. Girdim, doktor bey saolsun değil kabarcıklara bakmak, yüzüme bile bakmadı arkamdaki duvara yada yere bakarak konuştu. ne tahlil ne bişey hiç bişey yok iki hap yazdı saolsun 15 güne geçmezse gel dedi. 15 gün uzun bir süre değil mi? dedim, benim 3 hafta sonra düğünüm var bu halde olmak istemiyorum dedim, geçmezse bi iğne yaparız dedi çevirdi kafasını ben de çıkmak zorunda kaldım. hastalığıma mı yanayım, 15 gün sürmesinin normal olmasına mı yanayım, doktorun ilgisizliğinden dolayı dediklerine de güvenemediğime mi yanayım bilemedim hanımlar..
Gittiğiniz hastaneye bağlı olarak, eğer hedef kitlesi çok eğitimli değilse teşhisi söylememiş olabilir. Atıyorum De Quervain dese karşısındaki insan anlamayacağı için söylememiştir belki.
Doktorun mesleğindeki ilk hastası değilsiniz. Muhtemelen aynı durumu defalarca gördüğü için baktı, teşhisi koydu, ilacı yazdı.
Doktorun iyi doktor olmasının kriteri istediği tahlil veya mr sayısı değil : )
kullanıyorum ilaçlarımı ama ateş yapıyor.ilacını kullan doktor artık ezbere biliyor.stres kaynaklı oldugu dogru.kortizonlu ilaç vermiş.geçmezse muhtemelen steroit iğne yapacak tipik alerji tedavisi.bunlara da cevap vermezse başka şeylere bakacak.alerjinin pek tahlili olmuyor kan vs gibi
kullanıyorum ilaçlarımı ama ateş yapıyor.