- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
-
- Konu Sahibi aquarius24
Kesinlikle öyle düşünüyorum bende arkadaşım. .Cogu aldatilan kadin aldatildigini biliyor. Cevreye karsi gurursuz kadin imaji cizmemek icin bunu gormezden geliyor. Boyle hanimlarada kocan seni aldatiyor demenin hicbir manasi yok.
Ben bunun birkac ornegine sahit oldum. Kocam aldatsa yarin bosanirim diyeni bile duydum ki aslinda aldatildigini biliyormus.Kesinlikle öyle düşünüyorum bende arkadaşım. .
Ya çok kötü bir durum ne denilebilir ki rabbim hepimizi korusun demekten başka. . .Ben bunun birkac ornegine sahit oldum. Kocam aldatsa yarin bosanirim diyeni bile duydum ki aslinda aldatildigini biliyormus.
Birde adam evi terketmeyip malini mulkunu diger kadina yedirmiyorsa bosanan kadin cok az. Genelde adam diger kadini sectigi icin bosanmaya mecbur kaliyorlar.
Benim böyle bi konudan cikardigim kadin saten bastan kestirip atior ben söylemem kimsede bana gelip söylemesin mesajini cikariorum ben dediklerinden. Yani daha sonra kocasi melek ama kocasinin yaptiklarini yetistirene yuva yikan kisi muamelesi yapabilcek biriymis gibiBence şerefsizliktir.
Mert olan gider söyler
Eyer tanıyorsam az çok gider konusurum
Ondan sonrası onun bilceği birşey.
söyledin ve barıstılar
sonrası? kötü olan sen olacaksın. aldatıldıgını öğrenen her kadın ayrılmıyor ki..
e madem ayrılmayacaksın neyi merak edıyorsun?
kadınlar hislerinde pek yanılmazlar, o yuzden aldatılan kadın bır müddet sonra muhakak anlıyor ve yakalıyor. o yuzden ben hayatımda olan 2-3 kişi dısında kımseye '' aldatılıyorsun'' demezdım.
Bende bilmek isterim aptal yerine konmaktansa..ama kimseyede söyleyemem aldatiliyosun diye, herkezin tepkisi farkli o yüzden cekinirim sanirim. Biraz karisik durumlar sana nasil davranilmasini istiorsan sende öyle davran diyorlar ama bu konularda pek olmuyor galiba..Benim aldatıldığımı bilip bana söylemeyen biri ile ilişkimi keserim. Birini eşi dışında biri ile görür görmez kola koşa yetişir mem. Ama eminsem anlatırım.
Ama sizin anlattığınız gibi bir kadın ise söz konusu söylemem. Ama bende ona alttan alttan bir mesaj çakarım.
Mesela aldatılan kadın kendine bunu yediriyor sa banane derim.
Yakın bir tanıdığım aldatıldığını yeni öğrendi ama olay neredeyse 1 senedir var küçücük bir bebeği var. ayrıldı ve şimdi herkes etrafında sapır sapır dökülüyor. Yani öyle pozisyon larda görenler varki aldattığı kanıtı net. Ve bu bayan zamanında uyarılsa çok sağlam delilleri toplayabilirdi. Ama şimdi o gören kişiler şahit olmaya da yanaşmıyor. Tabi dediğiniz gibi kişiden kişiye de değişebilir. ben şahsen bilmek isterim öğrenir ve susar pusuya yatarım delillerimi toplarım. Boşanma kağıdını Görünce apışıp kalır. Allah korusun tabi rabbim yaşatmasınBende bilmek isterim aptal yerine konmaktansa..ama kimseyede söyleyemem aldatiliyosun diye, herkezin tepkisi farkli o yüzden cekinirim sanirim. Biraz karisik durumlar sana nasil davranilmasini istiorsan sende öyle davran diyorlar ama bu konularda pek olmuyor galiba..