How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sadece merak ediyorum

Fyzcnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
25
3
1
Tam 1 sene önce cok guwendıgim inandığım, bana zarar vermez diye dusundugum kısı tarafından aldatıldım kandırıldım, kıza ulasıp herseyi anlattım,cocuk bıdaha bana ulasma diyip beni her yerden engelledi, ulasmazdm zaten, dun fark ettm Instagram engekdı kaldırmıs tam 1 sene sonra, watsap hala engelleyim ama neden kskdrmıstr engeli, pısman olsa bile dile getirmez oyle yapıya sahip, barısmak gorusmek asla istemiyırum ama dunden beri neden diye soruyorum kendime ve o Gune gidip gidip geliyorum

Engelli listesini temizlerken arada kaynamışsınızdır..

Şimdiye çoktan her yerden silmiş olmalıydınız. Neden hala kayıtlı? Davranışlarını analiz etmeyi bırakın. Önünüze bakın.

Tam 1 sene önce cok guwendıgim inandığım, bana zarar vermez diye dusundugum kısı tarafından aldatıldım kandırıldım, kıza ulasıp herseyi anlattım,cocuk bıdaha bana ulasma diyip beni her yerden engelledi, ulasmazdm zaten, dun fark ettm Instagram engekdı kaldırmıs tam 1 sene sonra, watsap hala engelleyim ama neden kskdrmıstr engeli, pısman olsa bile dile getirmez oyle yapıya sahip, barısmak gorusmek asla istemiyırum ama dunden beri neden diye soruyorum kendime ve o Gune gidip gidip geliyorum
Boşluğa düşmüştür, aranıyordur. Umursamayın. Siz engelleyin.

Kıza da anlatma sebebinizi masum bulmadım, yani ben yandım o da yanmasın diye değil, ayrılsınlar diye anlattınız dimi, burada biz bizeyiz hadi dürüst olun :KK53:

Bence içten içe hala dönsün istiyorsunuz.

İnsani bir duygu, evet ama, ahlaksız adam sizi aldatmış, lütfen engelleyin ve neden diye bile düşünmeyin. Öyle birisi artık hayatınızda yok. Öyle davranın. Geçmiş olsun.

ahaha sorunuzda hata var zira aldatılan bir kadın neden aldatan kişinin beni engellemiş mi diye bakıyor ki? normalde sizin onu engellemeniz gerekiyorken bir de ezik gibi ne yapıyor acaba pişman mı engelimik kaldırmış mı gururu var pişmansada yazmaz yhaa Falan pıff

Back