Sadece Memede Uyuyan Bebeği Sütten Kesmek Zorundayım. Çok çaresizim

Başıma gelmedi ama mecbur başka yöntemler deneyeceksiniz. Bebeklerin çok direnmedigi ayakta gezdirerek uyutma yöntemi var, popoya pis pis yaparak. Büyüdükçe çok zor oluyor ama. Ayağınızda sallayacaksaniz birkaç gün içinde alışıyorlar. Çok direnmezse en güzeli yatağına koyup pis pis yapmak ama benimki asla kabul etmedi.

Benim bebeğim mamaya alışınca memeyi bıraktı.Memede uyuyodu ve aşırı bagimliydi.Hatta memeyi yalancı emzik yapmıştı.Agzindan çıktığı an çığlık kıyamet.Mama deneyebilirsiniz.Zaten emzirmeye son vereceğiniz için mecbur formül mamayla devam ediceksiniz

Mama verince memeyi unutur genellikle bebekler, en azından benimkiler öyle olurdu biberona Alışan memeyi keyifli görmüyor ....emzik aliyor mu kuzu?

Emzik tutuyor mu bebeğiniz. Sütten kestiniz mi, nasıl oldu süreç. Şuan nasıl uyutuyorsunuz, kolay alıştı mı

Bebeğin hareketleriyle sallanan ana kucağı alın marka adı vermeyim şimdi, telefondan da pış pış süpürge sesi açın birde öyle deneyin uyutmayı

Emzik tutuyor mu bebeğiniz. Sütten kestiniz mi, nasıl oldu süreç. Şuan nasıl uyutuyorsunuz, kolay alıştı mı
Kolay alıştı.Emzigi deliler gibi reddediodu.Kusma hareketi yapıodu.Memeyi istiodu ağzında emzik olarak.Bizimki planlı bı meme terki olmadı.Bebegim obur bı bebek.Daha 1 aylıkken 150 CC sagilmis sütümü bir beslenmede tüketiodu.Ben de anneme biraktikca mama da birakiodum ki sagilmis sütüm yetmezse mamayı alsın diye.Oyle öyle alıştı mamaya.Covid geçirdiğimde de bebeğe yaklaşmaya aşırı korktum.Gunde iki defa emiodu o sırada.Ama ben covidken emzirmeyi kestim.Bebege hiç yaklasmadim.Kucagima almadım korkumdan.O sırada da memeyi tamamen bıraktı.Emzigi de ara ara ağzına veriorum.Kusma hareketi yapınca cikarioduk.Oyle öyle alıştı.Ama hala emzik tutkunu değil.Olmasa asla aramaz.Gece uykuya dalarken işimize yario sadece.Benim bebeğim en başından beri yanımda ya da kendi yatağında kendi kendine uyuyo.Ayakta sallanma,kucakta sallanma,pusette uyutma gibi şeyleri asla kabul etmio.Gece 23 te sütünü yapar odaya geçeriz.Sutunu içer ve uyur.Bi düzene alıştı.Gece odaya geçip, ışıklar loş olunca uykuya geçio hemen.Onun uyku saati olduğunu bilio.Bunun için özel hicbisey yapmadım.Bebegim kendi rutinini kendi oluşturdu.Belki de farketmeden yapmisimdir bişey şuan bilemiorum.

Bebek emmeyi bırakınca sağmaya devam ediyor musunuz? Süt ne kadar sürede kesildi. Ah ah beş aylık olacak hala düzen kuramadık, bebeğim kolik. Üç ayını çığlık atarak geçirdi, on günlükken gündüz 7-8 saat uyumadığını biliyorum. O da artık yorgunluktan bayılırdı sonunda, bebeğin kendi kendine uyuması mucize gibi geliyor. Memeyle bile uyutamıyorum. Daha bugün üç saat sonunda uyudu yarım saat sonra açtı gözünü. Bi kere 4 saat sakladığımı biliyorum sonunda memeye aldım öyle uyumuştu. Emziği üç ay boyunca denedim almıyor almıyor. Öyle şanslısınız ki. Benim bebeği birine bırakıp gitme şansım hiç olmuyor, hastaneye bile kaç kere mememde bebekle gittim

Bebeğin hareketleriyle sallanan ana kucağı alın marka adı vermeyim şimdi, telefondan da pış pış süpürge sesi açın birde öyle deneyin uyutmayı
Ah ah anladım hangi marka olduğunu. Hastaneden geldiği günden beri nefret ediyor o anakucağından. Evde üç beşik, iki ana kucağı, iki oyun halısı var. Hiç birinde beş dakikadan fazla durmuyor. Aşırı huzursuz bi bebek

Yaaa benim bebiş çok sevdi sling yapın o zaman öyle uyumaz mı sizin kalp ritmlerinizle sakinleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…