Sadece meme ucu kararması gebelik belirtisi olabilirmi?

melekbal123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
138
3
Aylardir d.k hapi kullaniyorum fakat gecen ay antibiyotik kullandigimdan etkisi azalmis olabilir diye dusundum. 10 gun once adet zamanı surekli kahverengi akinti geldi daha sonra acik renk kanamayla birlikte 2 gün koyu sumuksu kanama geldi. Psikolijikmi bilmiyorum meme uçlarımda kararma olumus gibi hissediyorum ara sirada kasıklarda agri. Gebelik belirtisi olabilirmi boyle birsey yasayan varmi ? Simdiden tesekkurler

Canım d.kontrol hapı kullandığım dönemler bazen bana da yapıyordu öyle. Hatta kahve akıntının bir aya yakın geldiğini söyleyebilirim Doğal bişeymiş. Korkma bence.
Aylardir d.k hapi kullaniyorum fakat gecen ay antibiyotik kullandigimdan etkisi azalmis olabilir diye dusundum. 10 gun once adet zamanı surekli kahverengi akinti geldi daha sonra acik renk kanamayla birlikte 2 gün koyu sumuksu kanama geldi. Psikolijikmi bilmiyorum meme uçlarımda kararma olumus gibi hissediyorum ara sirada kasıklarda agri. Gebelik belirtisi olabilirmi boyle birsey yasayan varmi ? Simdiden tesekkurler

Göğüs çok hassaslaşıyo ben hamilelikten öyle şüphelendim ilk zamanlar göğüs ucu çok büyüdü bebeğe hazırlıyo vücut kendini ama kararma daha hala olmuş değil. Yani bi belirti ama 20. haftalardan sonra olabilecek bir durum o.

bende de göğüsteki yeşil damarlar mavımtrak bır renk almaya baslamıstı hala daha oyle ; halkası genısledı ve koyulasmaya da basladı.

gögüs uçlarında kararma tek başına hamilelik belirtisi olmaz. ve herkesin gebeliği farklı olabilir ama o kararma için biraz daha zaman lazım.

Yani bi hassaslaşma acima falan yook bende sadece rengi koyu geliyor gozume daha mora çalan bir koyulukta. Baska hicbir belirti yok

benim daha 2 aydır falan nerdeyse göğüs ucum koyulaştı önce bir hassasiyetim olmamıştı. Belki kişiye göre değişebilir ama

D.k hapi kullanirken kalinirmiki ?adet zamani geldi adetm ama once kahverengi sonra acik kirmizi daha sonra baya koyu yogun kivamli ..anlam veremedim

X