canım benim kızım hiç emmedi ilk günler uğraştık hatta 40 gün mücadele ettim olmadı sağdım sonra bitti 40 gün 50 cc en fazla süt içti hep mama şu an 3 aylık Aptamil Comformil ve SMA plus kullanıyorum.şu an 6.500 kilosu çok iyi 3300 doğmuştu.birde günde 30 cc su veriyorum.yalnız değilsin yani2 Aylık bir bebeğim var.Doğduğumuz 3. günden itibaren mamaya başladık ve hala öyle devam ediyoruz maalesef.bebeğimin emmesi çok güzel.Emdikçe artar dediler.hep emzirdim hala da emziriyorum ama sütüm 40-50 cc yi hiç geçmedi.hele ilk başlarda 10 cc falandı da sarılık oldu.Hala ara ara sağıp bakıyorum arttı mı sütüm diye ama nafile.ancak 5-6 saat emzirmezsem dediğim miktara ulaşıyoruz zaten.bebişim de tatlı niyetine ve çok ağladığı zamanlarda içiyor anne sütünü.mama üstüne.
benimle aynı durumda olan var m ı merak ettim.Sanki tek gibiyim.herkes anne sütüyle besliyor ya da en fazla takviye yapıyor.
Şimdi bizim bebişlerimiz sağlıksız mı olacak(( ya da obez mi olacak ( 1no2::1no2::1no2:
2 Aylık bir bebeğim var.Doğduğumuz 3. günden itibaren mamaya başladık ve hala öyle devam ediyoruz maalesef.bebeğimin emmesi çok güzel.Emdikçe artar dediler.hep emzirdim hala da emziriyorum ama sütüm 40-50 cc yi hiç geçmedi.hele ilk başlarda 10 cc falandı da sarılık oldu.Hala ara ara sağıp bakıyorum arttı mı sütüm diye ama nafile.ancak 5-6 saat emzirmezsem dediğim miktara ulaşıyoruz zaten.bebişim de tatlı niyetine ve çok ağladığı zamanlarda içiyor anne sütünü.mama üstüne.
benimle aynı durumda olan var m ı merak ettim.Sanki tek gibiyim.herkes anne sütüyle besliyor ya da en fazla takviye yapıyor.
Şimdi bizim bebişlerimiz sağlıksız mı olacak(( ya da obez mi olacak ( 1no2::1no2::1no2:
canım benim hiç dert etme bendede o sorun vardı üstüne bide göğüs ucum olmadığından hiç emziremedim doğumdam itibaren mamaya başladım sağarak veriodum oda seninki gibi aparatif niyetine oluyodu süt gelmiyodu 20 gün mama verdim ama snra kraftın elektrikli sağma makinasını aldım sütümü tahmin edemeyeceğin kadar çok artırdı maşallah diimde nazar olmıyım:)ilk günlerde makineylede çok az geldi ama sabırla 2 saatte bir sağdım şuan 2 saatte bir 200cc ye kadar geliyo bebişim 40 günlük 17 gündür hiç mama yemiyor sadece sütümü veriyorum bu makineyi şiddetle öneririm bi araştır makinede bebek emme refleksiyle emiş ayarları var beb çok memnunum
canım süt bebeğin emdikçe çoğalıyor ama sağmanıda öneririm ben sağıyorum ve bol sıvı al rezene çayı iç havuç ye sütü arttırıyor tatlım 50 cc bile olsa sağ bebeğin anne sütünü alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?