- 8 Nisan 2016
- 120
- 57
Saçımı yanlışlıkla kızarttım arkadaşlar.(2 fotoğrafta şu anki saçlarımı çekmeye çalıştım ama gündüz çok daha açık ve farklı görünüyor.) Ben daha bakır karamelimsi bir renk istiyordum. Şu an kızıl kahve uçları da kızıl gibi bir renk.. Dipleri daha koyu olan bakır yansımalı bir karamel ya da kumral istiyordum. Sadece kızıl rengi akıtan bir yöntem(küllü boyamak ya da cila vs...) var mıdır, ama bakır yansımalar kalmalı kızıl yansımalar gitmeli. Şimdi nasıl bir yol izlesem?
Aklımdaki yol şu.:
1.adım) küllü kumral 7.1 boyayarak kızıllığı biraz olsun almak
2.adım) saç uçlarını mavi toz açıcıyla bakır tonlarına kadar açmak
3.adım) Neva 7.3 karamel kumral ve Schwarzkopf Pure Color 8.4 Bal Badem karıştırıp tüm saçı boyamak (bunları seçmemin nedeni X.3 numarası altın yansımalı X.4 ise bakır yansımalı boyayı temsil ediyor olmasından kaynaklı, 7 ve 8 numaralar da istediğim tonlar)
Beğendiğim ve ulaşmaya çalıştığım tonlar da internetten bulduğum bu resimler işte.
Aklımdaki yol şu.:
1.adım) küllü kumral 7.1 boyayarak kızıllığı biraz olsun almak
2.adım) saç uçlarını mavi toz açıcıyla bakır tonlarına kadar açmak
3.adım) Neva 7.3 karamel kumral ve Schwarzkopf Pure Color 8.4 Bal Badem karıştırıp tüm saçı boyamak (bunları seçmemin nedeni X.3 numarası altın yansımalı X.4 ise bakır yansımalı boyayı temsil ediyor olmasından kaynaklı, 7 ve 8 numaralar da istediğim tonlar)
Beğendiğim ve ulaşmaya çalıştığım tonlar da internetten bulduğum bu resimler işte.
Eklentiler
Son düzenleme: