- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman arkadaslarin da dedigi gibi ablani cok pohpohlamissiniz üzerinizde söz sahibi oldugunu dusunuyor ama senin yapman gereken umursamaz ol konusur konusurbelli bir muddet sonra bakar ki kaale alan yok susar
sende keyfini düşün .....
canını sıkma böyle şeyler için kendi ailende olsa bir yere kadar kimse senin sıkıntılı olduğunu onu bunu anlamaz üzülme o yüzden kendi keyfine bak valla benim ablam da iki çocuk doğurdu ikisinde de son ayları ve kırkı çıkana kadar kaldım şimdi söylesen gözünde hiç bir önemi yoktur bu insanlar böyle nankörler nankör sen keyfini bozma canım benim
siz keyfinizi düşünüyorsunuz ben bebeğimin sağlığını herkesin kendine göre işi var de ablanla otursa ya annen sana niye karışıyorlar.kocama desem aynılarını hayatta anneme yollamazdı.kardeşimin sürekli s.. etmesini bile söylemiyorum yoks hayatta göndermez. sonuçta kaynımda kardeşi o benim kardeşim kadar olacağını sanmıyorum.
digerleri benle ilgiliEsime söylemiyorum zaten ama s..etme ve kayin meselesini anlamadım