Sadece kendi keyiflerini düşünüyorlar

O zaman arkadaslarin da dedigi gibi ablani cok pohpohlamissiniz üzerinizde söz sahibi oldugunu dusunuyor ama senin yapman gereken umursamaz ol konusur konusurbelli bir muddet sonra bakar ki kaale alan yok susar

çok anlayışsız bi ablan varmış canım benim ... stresr girme bak zaten erken doğum riskin varmış ... ablama misafirliğe gittiğimde 3 aylık hamikeydim bırak benden iş beklemeyi gözümün içine baktı .... boşanma aşamasındaymış bak o saracak yer aramış seni bulmuş boşver takılma :)

O zaman arkadaslarin da dedigi gibi ablani cok pohpohlamissiniz üzerinizde söz sahibi oldugunu dusunuyor ama senin yapman gereken umursamaz ol konusur konusurbelli bir muddet sonra bakar ki kaale alan yok susar

Pohpohladik valla yalan değil onun boşanma döneminde ne dese he dedik alttan aldık şimdi hepimizin üzerinde söz sahibi görüyor kendini

sende keyfini düşün .....

bende kendi keyfimden gitmiyorum zaten :) çünkü oraya gidersem annem bi yandan ablam bi yandan laflarıyla ömrümü yiyecekler sık aramıyorum artık bıktım çünkü laflarından ondan bile hala anlamıyorlar

canını sıkma böyle şeyler için kendi ailende olsa bir yere kadar kimse senin sıkıntılı olduğunu onu bunu anlamaz üzülme o yüzden kendi keyfine bak valla benim ablam da iki çocuk doğurdu ikisinde de son ayları ve kırkı çıkana kadar kaldım şimdi söylesen gözünde hiç bir önemi yoktur bu insanlar böyle nankörler nankör sen keyfini bozma canım benim

canını sıkma böyle şeyler için kendi ailende olsa bir yere kadar kimse senin sıkıntılı olduğunu onu bunu anlamaz üzülme o yüzden kendi keyfine bak valla benim ablam da iki çocuk doğurdu ikisinde de son ayları ve kırkı çıkana kadar kaldım şimdi söylesen gözünde hiç bir önemi yoktur bu insanlar böyle nankörler nankör sen keyfini bozma canım benim

benim ablamın özellikle ikinci çocugunu resmen ben büyüttüm gibi çok ağlayan bi bebekti geceleri sadece emzirir yatardı ablam bide emzirsin diye uyandırdıgımda azar işitirdim ağladığı zaman uykum bölünüyor bakıcaksan git arka odada bak derdi şimdi hepsini unuttu tabi valla kusura bakmasın 3 çocuk doğurdu ama hepsinin nazını niyazını biz çektik halada yan yana geldikmi kendi çocugumun yanında bide onunkilerle uğraşıyorum

Allah yardıncınız olsun, insan böyle durumlarda nazım geçer diye ailesinin yanında olmasını ister sizde sizinkilerin size hiç faydası yok üstüne bide afra tafra çekiyorsunuz, valla kendi aileniz bile olsa eğer sıkıntı çekiyor rahat edemiyorsanız gitmeyin oturun evinizde. Kimsede bu durumdan dolayı szie laf söyleyemez sonuç olarak eviniz ayrı yurdunuz ayrı.

siz keyfinizi düşünüyorsunuz ben bebeğimin sağlığını herkesin kendine göre işi var de ablanla otursa ya annen sana niye karışıyorlar.kocama desem aynılarını hayatta anneme yollamazdı.kardeşimin sürekli s.. etmesini bile söylemiyorum yoks hayatta göndermez. sonuçta kaynımda kardeşi o benim kardeşim kadar olacağını sanmıyorum.

siz keyfinizi düşünüyorsunuz ben bebeğimin sağlığını herkesin kendine göre işi var de ablanla otursa ya annen sana niye karışıyorlar.kocama desem aynılarını hayatta anneme yollamazdı.kardeşimin sürekli s.. etmesini bile söylemiyorum yoks hayatta göndermez. sonuçta kaynımda kardeşi o benim kardeşim kadar olacağını sanmıyorum.

Esime söylemiyorum zaten ama s..etme ve kayin meselesini anlamadım o_O

ahannda benim ablam !! aynısı bende de var canım ..
hep hastadır,yorgundur,parası yoktur..
ben gideyim, ben yapayım,ben ödiyim.. işin kötü tarafı annemle babam öyle bir benimsemişki bu durumu, bi kere fedakarlık yapmasam benden kötüsü yok!

bi de bu durumu kocaya sezdirmeme telaşı var ki hepsinden beter ..pööfff

Erken doğum riski varken yatılır yola çıkılmaz onlar gelsin hizmet etsin..
annem yok ama olsaydı bu halde koşa koşa gelirdi eminim anneniz ruhsuz kusura bakmayın ablanız da bencil..

Ablanız düşüncəsizlik etmiş. Hamile bir bayan nasıl eniştesinin yanında rahat edebilir ki? Abladan ziyade görümce hissi yarattı bende.

X