Sadece karın germe

Eyemci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2019
225
214
103
Merhaba ben şubatta nasipse karın germe olucam SAKARYA İLSUN AKA ya yorumlar çok güzel sımdı o kadar kötü fotoğraflar ve pişmanlıklar yorumlar okudum ki şiakayet var sitelerinde çok ürktüm Benim sormak istediğim şu ben lipo yaptırmadan germe yaptıracağım benim göbeğimin üstünde de çatlak var 1.sorum bu üstekiler gitmiyor mu sadece göbek altımı gidiyor 2.sorum lipo yapmadan karın germe de de şişme ve ödem yaşayan oldumu 3sorum bu dikiş açılma sorunu böyle korkunc fotolar gördüm ondan dolayı bunları sormak istedim ağrısı illa vardır lütfen cevaplayın ben şubatta olucam olduktan sonra nasipse öncesi sonrası ve detaylı anlatım yaparım kızlar

Merhaba. Karım germe de lipo işlemi ağırlıklı olarak bel bölgesine gerek varsa az da karın bölgesine yapılıyor. Kontürümüzün düzgün olması için. Aşağı gerilmiş bir karında belde fazlalık varsa yanların kötü görünmemesi için. Bildiğim kadarıyla ödem sadece karın germede de oluyor. Altta ki çatlaklar o parça kesilip çıkarıldığı için gidiyor. Üstteki çatlaklar da (bir kısmı) gerilip aşağıya dikilen kısımda kalıyor. Çatlaklarınızın ne kadar yukarıda ve yoğun olduğuna bağlı. Benim üstte çok yoktu ve şu an alt kısıma inen az çatlak var. Göğsümün 2 parmak altında ki ben şimdi göbek deliğimin yanında (2.5 ay geçti ameliyattan). Dikiş açılması da hem sizin fizyolojiniz hem de doktorun elinin iyi olması ile çok alakalı. Şimdiden geçmiş olsun.Sorularınız olursa tecrübem doğrultusunda cevaplamaya çalışırım

Bende göbek yağ aldırma ve germe işlrmi yaptıracağım . İyileşme sürecini anlatabilirmisiniz rica etsem? Kaç gün hastanede yattınız, yaşadığınız acılar ayağa kalkma süreci vb

karın germe de ödemler 3 6 ayı bulur ilk 4 5 gün egik yürürsünüz direnler cıktıktan sonra daha rahat edersiniz lipo bana göre karın germeden daha acılı iyileşme süreci ama ameliyat oldum diye homidi gırtlak yemeyi düşünmeyin

göbek deliginiz alt kısmı oval şekilde kesilip allta çatlak sarkık deri nr varsa gidecek iç camaşiri hizasına kadar sixe yeniden göbek deligi açilacak aşagı çekilip dikilmil olan yerden ödem tabiki olucak 3 6 8 ayı bulur inmesi dikiş olayına gelince sixin cilt kaliteniz dr dikişi ve sigara vb saglık durumunuz

Teşekkürler benim merak ettiğim ödem şişiyor ya karın dikişleri daha gerip açılırsa diye birde tekrar çatlak olursa diye ve ne kadar sürede dik yürüyorusunız

Ödem olunca tekrar şişer karın ve çatlarsa çok üzülürüm herkes te ödem oluyor mu ki birde sitede öyle şeyler gördüm ki korktum ben Sakarya da iyi bir yere ile görüştüm 160bin dedi ve ekg ultrason hariç bana çok geldi ama İstabul da ucuz mesela ama ucuz olan yerlere kasap gibi yorumlar okudum kafam çok karısıkkkk

Mesela dediğiniz gibi kişiden kişiye değişiyor dur bazı arkadaşlar 1ay sonra atmış foto ne ödem var ne kötü görüntü umarım bizlerde şanslı oluruz. 2cocuk bar bende küçük kambur duruş ne kadar sürer sonrasında dik durursak dikiş zorlanır mı ay çok soru sordum

Sizin öncesi ve sonrası varmı foto atma şansınız var mı

izöirde gögüs dikleştirme protrzsiz karın germe kombine ameliuat 135 bin oldu bi yakınim yeni ve ödemdem çatlak oluşmax kilo alıp vermden oluşuyor 10 güne toparlatsınız kendinixi ama ilk günlrr yanınızda mutlaka refakatçi olmak zorunda ameliyattan sonra ilk yürüyüş lerde tuvalet yemek ve benzeri işlemlerde Çünkü ilk yürüyüşte tansiyon düşebiliyor narkozun etkisiyle narkoz atılmak isteniyor vücuttan Daha sonrası direnler çıktıktan sonra daha rahat ediyorsunuz 4-5 gününde trenler çıkartılıyor zaten o şekilde o kadar büyütülecek bir ameliyat değil ben hiç ağrısı sancısız atlattım kafanızı doldurmayın o televizyondaki haberlerdeki olumsuz şeylerle dikiş patlaması akıntı falan da tamamıyla sizin vücut sağlığınızla alakalı sigara kullanımınızla alakalı

Bende göbek yağ aldırma ve germe işlrmi yaptıracağım . İyileşme sürecini anlatabilirmisiniz rica etsem? Kaç gün hastanede yattınız, yaşadığınız acılar ayağa kalkma süreci vb
Merhaba. Ben 2 gece kaldım hastanede. Çıkarken direnlerim çıkarıldı. Hastanedeki ilk 2 gün ve sonrasında ki 3 gün zor geçti. Benim en büyük sıkıntım korsenin basenlerime ve pubis bölgesine yaptığı aşırı baskıdan oluşan acıydı. Uyluk ve basen bölgem çok fazla ödem oldu. Korsenin alt kısımlarına havlu sıkıştırdım. Kollarımı da aynı anda gerdirdiğim için hareketlerim kısıtlıydı. Dayanılmaz acılarım olmadı. (Hastanedeki ilk 2 gün dışında) Dikişlerde acı, sızı vs olmadı. En belirgin his aşırı gerginlik ve baskı ..o gerginlik hissi hala özellikle akşamları devam ediyor. Kurbağa gibi şişiyorum . 1. Haftadan itibaren dik durabiliyordum(korse varken) ama doktorum kızdı ve 1 aya kadar hafif eğik durdum. Marifet değil ama sigara içiyorum.Öncesinde ve sonrasında bununla ilgili bir sorun yaşamadım. Ama bu kişiden kişiye değişen bir durum. Daha önce başka bir başlıkta da yazmıştım kollar olmadan sadece karın ameliyatı geçirsem çok daha kolay atlatırmışım.Kol dikişimde açılma oldu tekrar dikildi vs. Özet olarak ilk hafta pişmanlık, 2 hafta atlatılır bir durum gibi ve şimdi 2.5 ay İYİ Kİ diyorum. Benim çook büyük sarkık bir karnım vardı. (30kg vermiştim). Şu an hala ödem var ,pubis çok şiş vs ama bu hali bile harika! Çok kolay bir süreç değil ama her hafta daha iyi olarak geçip gidiyor.

Teşekkürler benim merak ettiğim ödem şişiyor ya karın dikişleri daha gerip açılırsa diye birde tekrar çatlak olursa diye ve ne kadar sürede dik yürüyorusunız
Ödem sebebiyle dikişleriniz açılmaz. Hareketlerinize dikkat etmeli, ani hareketler yapmamalı, geriye esnememelisiniz. Yukarıya uzanmak gibi.. kısacası karnınızı germemek önemli

1. Ay dikiş izim. Şu an daha iyi durumda silikon iz bandı kullanıyorum. Güncellerim fotoğrafları ara ara

Eklentiler

• IMG_20241214_004605.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…