Sadece kargo ödemeli bedava kozmetik...

hannesli

Desert Rose
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
5.848
9.870
178
Yuzumde oluşan egzama sonucu aldigim bir çok kremi ve ürünü kullanamiyorum sadece dermokozmetik kullanabiliyorum bu yüzden bu ürünler bir yil durup çöpe gidecek..

Belki aranizda bu ürünlerden denemeden mağazadan almak istemeyen vardır bende hem denemek hem kullanmak amacli araci olmuş olurum diye düşündüm...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397770030952.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 78
  • $1397770047403.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 71
  • $1397770067146.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 79
  • $1397770083575.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 88
  • $1397770106969.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 76
  • $1397770121638.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 63
  • $1397770135407.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 74
  • $1397770148813.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 78
  • $1397770201772.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 76
  • $1397770212807.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 75

Hangi ürünün ne için kullanıldığını da yazabilirmisiniz? Bir de acaba her isteyene sadece 1 ürün göndermeyimi düşündünüz?:)

DANİELLE LAROCHE... nemlendirici göz krem 2 ay önce gratısten alındı.. iki kere suruldu hala kapagına degecek kadar cok:)

OLAY... nemlendirici yüz losyonu... siivlceye yatkın bır cıldım oldugu için losyon seklınde krem gibi yogun degıl..

DIADERMINE... nemlendirici krem.. bu biraz kullanıldı yalnız:) yine de etkısını denemek sonra gidip almak için olabılır dıye dusundum:)

OLAY (mavi olan).. bu peeling içinde mikro taneler var ben kullandıgım sürece cok memnun kaldım ama beyaz ve hassas cildime peeling iyi gelmedı... beyaz kısımları bos mavi gozuken yerler dolu...

JOHN FRIEDA... sac duzlestırmeden önce sprey seklınde sıkıyorsunuz duzlestırme sonrası sacın bozulmasını engellıyor.. o kadar nemlı bır sehırde yasıyorum kı duzlestırmek ezıyet bunu da kullanmıyorum yuzde 75 dolu dıyebılırım..

AVON.. eyelıner... ben kullanmasını beceremedım bır kere evde denedım baska da suremedım..

ELSEVE... durulanmayan sac spreyi.. canlılık ve parlaklık kazandırır dıyor.. yandan cektım dolulugunu gormenız ıcın..

bır de DOA KOZMETIKTEN keratın sac maskesı var... cok guzel bır urun ancak ben saca surup bekleyıp banyoya gırıp ugrasmayı hıc sevmıyorum onun fotosunu koyamadım suan ısteyen olursa ekleyebılırım...

Bir de acaba her isteyene sadece 1 ürün göndermeyimi düşündünüz? demiştim bir de yoksa ilk soran hepsini alıyor mu?:)

Hangi ürünün ne için kullanıldığını da yazabilirmisiniz? Bir de acaba her isteyene sadece 1 ürün göndermeyimi düşündünüz?:)

aslında olabılır tek tek gonderebılırım daha once hıc boyle bır sey yapmadım cok ugrastırır mı acabaa:):26:

aslında olabılır tek tek gonderebılırım daha once hıc boyle bır sey yapmadım cok ugrastırır mı acabaa:):26:

uğraştırmasını bilmem de misal sadece bir saç spreyi için 5tl kargo ücreti ödemek istemeyenler olabilir. O yüzden bir kişiye bir ürünmü diye sordum :) Yada ist.damısınız?

uğraştırmasını bilmem de misal sadece bir saç spreyi için 5tl kargo ücreti ödemek istemeyenler olabilir. O yüzden bir kişiye bir ürünmü diye sordum :) Yada ist.damısınız?

yok ıstanbulda degılım ne yazık kı.. evet haklısınız ben pek ragbet olacagını dusunmedıgım ıcın kıme nasıl pay edecegımı de dusunmedım:)

bır kısı hepsını ya da bırını ıstemez herhalde ya:) ne acemıyım ya:26:

ben mesela saçla ilgili olanları, pielingi ve eye linerı istesem?:) yani OLAY peeling, JOHN FRIEDA sac duzlestırmeden önce sprey, AVON eyelıner, ELSEVEsac spreyi ve DOA KOZMETIKTEN keratın sac maskesı

ben mesela saçla ilgili olanları, pielingi ve eye linerı istesem?:) yani OLAY peeling, JOHN FRIEDA sac duzlestırmeden önce sprey, AVON eyelıner, ELSEVEsac spreyi ve DOA KOZMETIKTEN keratın sac maskesı

john frıeda keratın ve goz kremı sizden once sız alıntılamadan ıkı kısı atmıstı onlara tamam dedım..

su 5 dk da bır mesajtan dolayı yazamıyorum serı...

baska kombınasyonla ıstersenız olabılır

saçla ilgili olanlar, pieling ve eyeliner demiştim yani. john freda haricinde saçla için olanlar duruyor o halde değilmi?

saçla ilgili olanlar, pieling ve eyeliner demiştim yani. john freda haricinde saçla için olanlar duruyor o halde değilmi?

ılk yazdınız dıye bekletıyorum ama cevrımdısı olunca gttınız sandım ve eyelıner ıle elseve kaldı sadece:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…