Noldu neden böylesininan birçok insan için hiçbirşeye değmez. Kendini öldürmeye hele asla.
Evet herkesin bir derdi sıkıntısı hayat mucadelesi var bazilarinin hayat hikayelerinin yaninda benimki kum tanesi sayilir belkide ama inanin ben kendimden yoruldum kendime yenik dustum. Bunu tetikleyenler var elbet ama sorun benim ve ben hicbir sekilde duzelemiyorum.Herkesin bir derdi bir sıkıntısı bir çırpınışı var...bazen baş edersin bazen yenik düşersin gücün yetmez aklın almaz...ama hayatın kuralı bu yine devam edersin yaşamaya...kendini mutlu hissetiğin işlere ver seni üzenlerle fazla muhatab olma...biraz salla gitsin modunda yaşa
En çok kendi kendine gereksin. Eşim ve benim yakın bir arkadaşımız intihar etti geçen hafta. Geriye üç aylık eşini ve birçok sevenini bıraktı. Hepimiz perişan olduk. Olan gidene değil kalana oluyor. İnsanın kendinden vazgeçmesi kolay. Direnmesi, mücadele etmesi zor. İnan senin de sevenlerin vardır, olacaktır. İnan ve yaşa. İnan ve ömrünün tadını çıkarmaya çalış lütfen.O kadar cok sey var ki neresinden tutarsam tutayim elimde kaliyor. Artik kendime tahammül edemiyorum. Etrafimdada beni cikarsiz seven birinin oldugunuda dusunmuyorum. El uzatsam beni bu karmasanin icinden cikaracak kimse yok. Benimde gücüm kalmadi artik. Sadece kalabalıklar icundeki yalniz olmaktan biktim. En cok kendimden kurtulmak istiyorum.
Düzelmeye çalışma o zaman,bırak biraz öyle kendinle mücadele etmeden yaşa...belkide sürekli bunları düşündüğün için ney doğru ney yanlış olduğunu bilemez olmuşsunuz...şunuda unutmayın hepimiz birgün öleceğiz ama hangi gün onu Allah bilir
En çok kendi kendine gereksin. Eşim ve benim yakın bir arkadaşımız intihar etti geçen hafta. Geriye üç aylık eşini ve birçok sevenini bıraktı. Hepimiz perişan olduk. Olan gidene değil kalana oluyor. İnsanın kendinden vazgeçmesi kolay. Direnmesi, mücadele etmesi zor. İnan senin de sevenlerin vardır, olacaktır. İnan ve yaşa. İnan ve ömrünün tadını çıkarmaya çalış lütfen.
Tesekkur ederim son izci"Sizden hiç kimse, maruz kaldığı bir zarar sebebiyle, ölümü temenni etmesin. Mutlaka onu yapmak mecburiyeti hissederse, bari şöyle söylesin: 'Rabbim! Hakkımda hayat hayırlı ise yaşat. Ölüm hayırlı ise canımı al.' " (Buhari, Merda, 19)
Duygusal=ezik duygularina yenilsen eziksindir ben cok yenildim. Artik hicbiseye tahammulum yokPsikolojik olarak rahatsizlanan insanlarin ezik veya gucsuz degil daha duygusal olduklarini dusunuyorum ve seni anliyorum Allah yardimcin olsun umarim atlaticaksin guzel seyler seni bekliyor eger inancliysan bu dunyada olmasa da karsiligi oteki taraf da olucak umudunu kaybetme
Duygusal=ezik duygularina yenilsen eziksindir ben cok yenildim. Artik hicbiseye tahammulum yok
Su an iyi degilsin ve sabrin tukendigi icin ofkelisin ondan boyle soyluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?