Sadece iç dökme

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
4.896
4.348
333
Yasadiklarim artik o kadar ağır geliyor ki hayatimin neresinden tutarsaniz tutun elinizde kalir. Varsın siz beni boyle denize hayran bilin ama bilmeyin icinde bogulmaya dahada hayranim. Iki gun gozyasi doküp unutacaginiz biri icin goz pinarlarinizi bile doldurmaya degmezim. Boyleyim icimdeki firtinalarda cok kez boguldum. Artik kulaç atacak dermanim yok. Dalgalar mahfetti beni. Sularin durulmasini da bekleyemem. Varsin siz beni sessiz cekingen ezik biri olarak gorun. Ama bilmeyin beni bu hale getiren sebepleri. Kimseye kirgin değilim kimseye kizginda değilim. Kendimi mahfeden gene kendimim. Belkide yanlis insanlarin girdabinda boguldugum icin boyleyim. Yada iyi yuzucu degilim. Ama siz beni gene denize hayran sessiz ezik olarak bilin. Ezikti o yuzden bu yolu secti diyin zayifti o yuzden hayata yenildi diyin. Bilmeyin ben cirpinmaktan yoruldum dalgalara gogus germekten, nefes alamadan yeni bir dalgayla mücadele etmekten ve her seferinde kayaya carpmaktan yoruldum. Bu kadar yorulmaya değdi mi diye sorarsaniz hicbir sekilde kimseye degmedi. Bu gece bu deniz kiyisinda yeni yaşımda tek dileğim var oda ölmek istiyorum.

Noldu neden böylesin :( inan birçok insan için hiçbirşeye değmez. Kendini öldürmeye hele asla.

Herkesin bir derdi bir sıkıntısı bir çırpınışı var...bazen baş edersin bazen yenik düşersin gücün yetmez aklın almaz...ama hayatın kuralı bu yine devam edersin yaşamaya...kendini mutlu hissetiğin işlere ver seni üzenlerle fazla muhatab olma...biraz salla gitsin modunda yaşa

Noldu neden böylesin :KK43: inan birçok insan için hiçbirşeye değmez. Kendini öldürmeye hele asla.

O kadar cok sey var ki neresinden tutarsam tutayim elimde kaliyor. Artik kendime tahammül edemiyorum. Etrafimdada beni cikarsiz seven birinin oldugunuda dusunmuyorum. El uzatsam beni bu karmasanin icinden cikaracak kimse yok. Benimde gücüm kalmadi artik. Sadece kalabalıklar icundeki yalniz olmaktan biktim. En cok kendimden kurtulmak istiyorum.

Herkesin bir derdi bir sıkıntısı bir çırpınışı var...bazen baş edersin bazen yenik düşersin gücün yetmez aklın almaz...ama hayatın kuralı bu yine devam edersin yaşamaya...kendini mutlu hissetiğin işlere ver seni üzenlerle fazla muhatab olma...biraz salla gitsin modunda yaşa
Evet herkesin bir derdi sıkıntısı hayat mucadelesi var bazilarinin hayat hikayelerinin yaninda benimki kum tanesi sayilir belkide ama inanin ben kendimden yoruldum kendime yenik dustum. Bunu tetikleyenler var elbet ama sorun benim ve ben hicbir sekilde duzelemiyorum.

Düzelmeye çalışma o zaman,bırak biraz öyle kendinle mücadele etmeden yaşa...belkide sürekli bunları düşündüğün için ney doğru ney yanlış olduğunu bilemez olmuşsunuz...şunuda unutmayın hepimiz birgün öleceğiz ama hangi gün onu Allah bilir

O kadar cok sey var ki neresinden tutarsam tutayim elimde kaliyor. Artik kendime tahammül edemiyorum. Etrafimdada beni cikarsiz seven birinin oldugunuda dusunmuyorum. El uzatsam beni bu karmasanin icinden cikaracak kimse yok. Benimde gücüm kalmadi artik. Sadece kalabalıklar icundeki yalniz olmaktan biktim. En cok kendimden kurtulmak istiyorum.
En çok kendi kendine gereksin. Eşim ve benim yakın bir arkadaşımız intihar etti geçen hafta. Geriye üç aylık eşini ve birçok sevenini bıraktı. Hepimiz perişan olduk. Olan gidene değil kalana oluyor. İnsanın kendinden vazgeçmesi kolay. Direnmesi, mücadele etmesi zor. İnan senin de sevenlerin vardır, olacaktır. İnan ve yaşa. İnan ve ömrünün tadını çıkarmaya çalış lütfen.

"Sizden hiç kimse, maruz kaldığı bir zarar sebebiyle, ölümü temenni etmesin. Mutlaka onu yapmak mecburiyeti hissederse, bari şöyle söylesin: 'Rabbim! Hakkımda hayat hayırlı ise yaşat. Ölüm hayırlı ise canımı al.' " (Buhari, Merda, 19)

Düzelmeye çalışma o zaman,bırak biraz öyle kendinle mücadele etmeden yaşa...belkide sürekli bunları düşündüğün için ney doğru ney yanlış olduğunu bilemez olmuşsunuz...şunuda unutmayın hepimiz birgün öleceğiz ama hangi gün onu Allah bilir

Ben hep sorgulama suclama halindeyim. Olaylari akisina birakamiyorum bu defa mideme agrilar giriyor. O kadar huzursuzumki o kadar gelecege negatif umutsuz bakiyorum cok kotu haldeyim kendimce.

En çok kendi kendine gereksin. Eşim ve benim yakın bir arkadaşımız intihar etti geçen hafta. Geriye üç aylık eşini ve birçok sevenini bıraktı. Hepimiz perişan olduk. Olan gidene değil kalana oluyor. İnsanın kendinden vazgeçmesi kolay. Direnmesi, mücadele etmesi zor. İnan senin de sevenlerin vardır, olacaktır. İnan ve yaşa. İnan ve ömrünün tadını çıkarmaya çalış lütfen.

Inan ben cok yoruldum. Dermanim yok. Artik kendime yabancilastim. Biliyorum kalanlara haksiz ediyorum. Ama bende burda kaldikca kendime haksızlık ediyorum. Ve bunu kimse görmüyor.

"Sizden hiç kimse, maruz kaldığı bir zarar sebebiyle, ölümü temenni etmesin. Mutlaka onu yapmak mecburiyeti hissederse, bari şöyle söylesin: 'Rabbim! Hakkımda hayat hayırlı ise yaşat. Ölüm hayırlı ise canımı al.' " (Buhari, Merda, 19)
Tesekkur ederim son izci

Psikolojik olarak rahatsizlanan insanlarin ezik veya gucsuz degil daha duygusal olduklarini dusunuyorum ve seni anliyorum Allah yardimcin olsun umarim atlaticaksin guzel seyler seni bekliyor eger inancliysan bu dunyada olmasa da karsiligi oteki taraf da olucak umudunu kaybetme:KK200:

Psikolojik olarak rahatsizlanan insanlarin ezik veya gucsuz degil daha duygusal olduklarini dusunuyorum ve seni anliyorum Allah yardimcin olsun umarim atlaticaksin guzel seyler seni bekliyor eger inancliysan bu dunyada olmasa da karsiligi oteki taraf da olucak umudunu kaybetme:KK200:
Duygusal=ezik duygularina yenilsen eziksindir ben cok yenildim. Artik hicbiseye tahammulum yok

Back
X