- 10 Kasım 2010
- 4.896
- 4.348
- 333
Yasadiklarim artik o kadar ağır geliyor ki hayatimin neresinden tutarsaniz tutun elinizde kalir. Varsın siz beni boyle denize hayran bilin ama bilmeyin icinde bogulmaya dahada hayranim. Iki gun gozyasi doküp unutacaginiz biri icin goz pinarlarinizi bile doldurmaya degmezim. Boyleyim icimdeki firtinalarda cok kez boguldum. Artik kulaç atacak dermanim yok. Dalgalar mahfetti beni. Sularin durulmasini da bekleyemem. Varsin siz beni sessiz cekingen ezik biri olarak gorun. Ama bilmeyin beni bu hale getiren sebepleri. Kimseye kirgin değilim kimseye kizginda değilim. Kendimi mahfeden gene kendimim. Belkide yanlis insanlarin girdabinda boguldugum icin boyleyim. Yada iyi yuzucu degilim. Ama siz beni gene denize hayran sessiz ezik olarak bilin. Ezikti o yuzden bu yolu secti diyin zayifti o yuzden hayata yenildi diyin. Bilmeyin ben cirpinmaktan yoruldum dalgalara gogus germekten, nefes alamadan yeni bir dalgayla mücadele etmekten ve her seferinde kayaya carpmaktan yoruldum. Bu kadar yorulmaya değdi mi diye sorarsaniz hicbir sekilde kimseye degmedi. Bu gece bu deniz kiyisinda yeni yaşımda tek dileğim var oda ölmek istiyorum.