sadece güzel dualarınızı bekliyorum

SUHAN

surgeon
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
33.185
39.288
798
........can arkadaşım hasta:( ve günlerdir aklımdan çıkmıyor.neyi vardı diye lütfen sormayın cevap vermeye, hastalığın adını bile anmaya gücüm yok.sizden istediğim sadec içten dua etmeniz.kim bilir belki içinizden birini Rabbim çok seviyordur ve duasını geri çevirmez.10 gün kadar sonra sonuçları çıkacak.Dilerim Allahtanki herşeyi temzidr.öyle değilse bile dualarınız sayesinde belki herşey eskisi gibi güzel olur.Rabbim onu eşine ve çocuğuna bağışlasın:43:

Allah yardımcısı olsun..Allahım eşine ve çocuğuna bağışlasın..İnşallah kötü birşeyi yoktur..Allah acil şifalar versin... :43: :43:

Allahım şifasını versin inşallah...

Konu içeriği nedeniyle "Acısıyla Tatlısıyla "başlığına taşındı.

Arkadaşınza acil şifalar diliyorum.

Allah yardımcısı olsun..Allahım eşine ve çocuğuna bağışlasın..İnşallah kötü birşeyi yoktur..Allah acil şifalar versin... :43: :43:

Allahım şifasını versin inşallah...

çok geçmış olsun :31:

gemis olsun cnm allar yardimciniz olsun

Konu içeriği nedeniyle "Acısıyla Tatlısıyla "başlığına taşındı.

Arkadaşınza acil şifalar diliyorum.

hepinize tek tek tşk ederim..........

canımmmmmmmm
yaklaşık iki haftadır senin için dua ediyorum.senin için yazdıklarımı bilmiyorsun.sonuçların çıkmasına az kaldı.inşşşş Rabbim öncelikle seni ve eşini ardından annenin babını yakınlarının ve benim yüzümü güldürecek.sen güçlü birisin bununda üstesinde gelcez hep birlikte:54:

Son düzenleme:
Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
amin amin amin........

kuzummmmmmmm benim.rabbim seni kuuzna bağışlasın biran önce şifanı versin

beklemek gerçekten çok zorr.bunu biliyordum ama senin sonucunu beklemek daha zormuş canım.dualrımdasınn

Ah canım dualarımız arkadasınla. İnsallah sonucları temiz cıkar. Allah onu esi,cocugu ve sevdiklerine bagıslasın. (amin)

İnşallah sonuçlar en temizinden çıkar güzel Allah'ım hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu verir güzel arkadaşını onu sevenlere bağışlar AMİN.

Back