• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece göğüs ağrısı

Keskeolsa

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
86
Puanlar
18
Merhaba hanımlar
Adetime 3 gün var.Hiç bir belirti olmadan sadece göğüs ağrısından hamile olduğunu anlayan varmı. Ne uyku ne sık idrar ne kasık ağrısı hiç bir şey yok. Sadece bir haftadır sızlamali ağrılı hatta bazen baya şiddetli olan göğüs ağrım. Diğer belirtiler olmayınca umudum kesildi. Sanki her hamilelik te bu belirtiler olacakmış gibi düşündüm herkes aynı belirtilerden bahsedince

Benim ilk hamileliğimde hic belirtim yoktu sadece adet gecikmesi ile anladım, her hamilelik belirtisi aynı değil, kimi mide bulantısı, kimi yerlesme kanamasi ,kimi de idrar renginden anliyor yani umudunu kesme 🙏 inşallah hamilesinzdir

Benim ilk hamileliğimde hic belirtim yoktu sadece adet gecikmesi ile anladım, her hamilelik belirtisi aynı değil, kimi mide bulantısı, kimi yerlesme kanamasi ,kimi de idrar renginden anliyor yani umudunu kesme 🙏 inşallah hamilesinzdir
İnşallah canım göğüs ağrısı ne zaman başladı sende yadaa belirtilern?
1.5 senedir bekliyorum üstelik te eşimin testleri sıkıntılı. Eğer olursa mucize olacak

İnşallah canım göğüs ağrısı ne zaman başladı sende yadaa belirtilern?
1.5 senedir bekliyorum üstelik te eşimin testleri sıkıntılı. Eğer olursa mucize olacak
Canm bn hic belirti yaşamadım, adetim geçti ordan anladım 😊

Canm bn hic belirti yaşamadım, adetim geçti ordan anladım 😊
Ne güzel ya bazı kadınların kolay geçiyormus hamilelikleri. Benim de 10 güne yakındır fena bir göğüs sizisi ve ağrısı var üstüne yatamıyorum. İnşallah hamileliktwndir. Senin kaç aylık bebiş yada kaç yaşında

Ne güzel ya bazı kadınların kolay geçiyormus hamilelikleri. Benim de 10 güne yakındır fena bir göğüs sizisi ve ağrısı var üstüne yatamıyorum. İnşallah hamileliktwndir. Senin kaç aylık bebiş yada kaç yaşında
6 yasinda ablasi , simdi ikincisi icin ugraslar icerisindeyim bn sana dua ediyyorum sende bana et olurmu😍🌹🙏

Bende de çatlama iğnesinden 9.gün sonra başladı göğüs ağrısı hala devam ediyor henüz test yapmadım bekliyorum ama hep adet öncesinde göğüs ağrısı olur o yüzden moralim bozuk biraz yapasım gelmiyor

6 yasinda ablasi , simdi ikincisi icin ugraslar icerisindeyim bn sana dua ediyyorum sende bana et olurmu😍🌹🙏
Allah bağışlasın cnm ben hem sana hem tüm isteyenlere dua ediyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏🙏

Bende de çatlama iğnesinden 9.gün sonra başladı göğüs ağrısı hala devam ediyor henüz test yapmadım bekliyorum ama hep adet öncesinde göğüs ağrısı olur o yüzden moralim bozuk biraz yapasım gelmiyor
Ne desek boş cnm hayırlısı demekten başka çare gelmiyo elimizden..Allah nasip etmek isterse ediyor inşallah tez zamanda kolaylıkla olsun tüm isteyenlerin

Göğüs ağrısı nasıl hamilelik belirtisi olabilir ki? 3 hamilelik geçirdim göğsüm ağırmadı. Siz bir doktora gidin ciğerlerinize baktırın derim. Üşütmüş falan olabilirsiniz.

Göğüs ağrısı nasıl hamilelik belirtisi olabilir ki? 3 hamilelik geçirdim göğsüm ağırmadı. Siz bir doktora gidin ciğerlerinize baktırın derim. Üşütmüş falan olabilirsiniz.
Ciğerlerle alakası nedir göğüs derken meme hassasiyetinden bahsediyoruz çoğu kişide yaşamış bu durumu

Ne alaka cigerle ?
Bir çok insan göğüs ucu acısı ve göğüs hassasiyeti belirtilerini yaşayıp hamile olduğunu öğrendiler, bu kulüpte yenisiniz sanırım

Ben günde bir bardak falan anca su içerdim o yüzden ilk dönem idrar sıklığı da belirtilerim arasındaydı ama o kadar az icmesem onu fark edemeyebilirdim. Bunun dışında sadece göğüs ağrım vardı normal regl hassasiyetinden çok daha fazla yan yatarken bile agrirdi

Ne alaka cigerle ?
Bir çok insan göğüs ucu acısı ve göğüs hassasiyeti belirtilerini yaşayıp hamile olduğunu öğrendiler, bu kulüpte yenisiniz sanırım
Aynen canım bende anlamadım niye böyle bir yorum yaptığını

Arkadaşlar memeye göğüs denmez! Meme memedir. Göğüs: vücudun boyun ile karın arasında kalan bölümüdür. Ordaki ağrıya göğüs hastalıkları bölümü bakar.
Meme ise göğüs kaslarının üzerinde bulunur. Onun rahatsızlığına da Genel Cerrahi bakar.
O yüzden göğüs ağrısı ilk defa duydum dedim.
Memeleriniz adete yakın da ağrır. Gebelik belirtisi değil tek başına.

Ciğerlerle alakası nedir göğüs derken meme hassasiyetinden bahsediyoruz çoğu kişide yaşamış bu durumu

Ne alaka cigerle ?

Ben günde bir bardak falan anca su içerdim o yüzden ilk dönem idrar sıklığı da belirtilerim arasındaydı ama o kadar az icmesem onu fark edemeyebilirdim. Bunun dışında sadece göğüs ağrım vardı normal regl hassasiyetinden çok daha fazla yan yatarken bile agrirdi
Ne zaman başladı ve ne zaman bitti canım göğüs hassasiyetin

Arkadaşlar memeye göğüs denmez! Meme memedir. Göğüs: vücudun boyun ile karın arasında kalan bölümüdür. Ordaki ağrıya göğüs hastalıkları bölümü bakar.
Meme ise göğüs kaslarının üzerinde bulunur. Onun rahatsızlığına da Genel Cerrahi bakar.
Bizim konumuz şuan göğüs hastalıkları mı sizce gebelikten bahsediyoruz göğüs derken memeden bahsettiğimizi nasıl anlayamıyorsunuz bizde biliyoruz neyin nerde bulunduğunu böyle saçma bi açıklamaya ne gerek var anlamış değilim

Adet uygulamalarinda göğüs hassasiyeti seçeneği var, aslında göğüs hassasiyetinden kasit meme , ve bunu burda hepmz birbrmzn dilinden anliyoruz ama sende haklsn tabi detaya inersek durum senn dediğin gibi olabilir, ama konu başlığı hamilelik belirtileri ya hani buraya yazdiklarimzi direk hamilelige yoralim ciğer ne alak kiz 🤣🤣

Ne zaman başladı ve ne zaman bitti canım göğüs hassasiyetin
Hamileligimi 5.haftada öğrendim reglim bir hafta gecikince. Öğrenmeden önce iki hafta falan meme hassasiyetim vardı sonrasini hiç hatırlamıyorum 😅

Back