Sadece göğüs ağrısı

Keskeolsa

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
86
Puanlar
18
Merhaba hanımlar
Adetime 3 gün var.Hiç bir belirti olmadan sadece göğüs ağrısından hamile olduğunu anlayan varmı. Ne uyku ne sık idrar ne kasık ağrısı hiç bir şey yok. Sadece bir haftadır sızlamali ağrılı hatta bazen baya şiddetli olan göğüs ağrım. Diğer belirtiler olmayınca umudum kesildi. Sanki her hamilelik te bu belirtiler olacakmış gibi düşündüm herkes aynı belirtilerden bahsedince

Benim yumurtamın çatladığı gün göğüs ucu hassasiyeti başlamıştı. Hiç geçmeyince anlamıştım şüphelenmiştim. Adetime 3 gün kala da ekstra olarak bel ağrısı vardı.
Sonuç pozitif.

Teşekkürler cvp için cnm. Allah bebeğini bagislasin .Benimde çatlamadan 5 gün sonra başladı göğüs sızlamasi oldu 3 gün sürdü. Hatta kendi kendine sizlayip durdu ellemwden. Sonra yerini hem sizi hemde ağrıya bıraktı. Gecmiyo ağrısı. Burdaki yüzde 90 hep kasık batması uyku sık idrar dan bahsetmiş bunlar yok. Sadece göğüs ağrısı olunca acaba dedim proklatin mi yükseldi. Yada benim gibi sadece göğüs agriisi ile hiç bir belirti olmadan geleblik öğrenen varmı.

Aynı şeyi bende yaşıyorum canım çatlatma iğnesinden 8.gün falan başladı göğüs ağrısı hala da devam ediyor henüz test yapmadım 15.günde yapıcam ama her adet olmadan önce göğüs ağrım oluyor o yüzden pek umudum yok

Allah kucağımızi boş bırakmasın gönlümüze göre versin inşallah ilk baştan sona doğru göğüs ağrısı planlar hep pozitif görmüş. Yani yumurtlama döneminden beri geçmeyen göğüs ağrısı ile başlıyor çoğu cümle

Amin çok sağol darısı sana olsun inşaAllah. Prolaktin değil de çatlamadan sonra yükselen progesteron ile alakalı bu göğüs hassasiyeti. Ama bu tamamen yumurtlamanın gerçekleştiğinin belirtisi. Gebelik değil. Adetin gecikirse gebelik belirtisine dönüşür. Çünkü adete yakın göğüs hassasiyeti bitiyor progesteron sıfırlandığı için. Ama gebelik varsa yükselmeye devam eder. Göğüs hassasiyeti de devam eder.

Anladım.cnm. ama genelde adetten bir iki gün önce olurdu hep hassasiyet. Bu sefer farklı olunca tabi insan umut ediyo yalniz benim bu gosus ağrısı yumurtlama bittikten 5 gün sonra başladı. Yumurtlama döneminde yoktu

O zaman göğüs ağrım hiç kesilmesin artsın amin

Merhaba bende göğüslerde aşırı şişlik, şiddetli ağrı, Göğüs ucu hassasiyeti ve kasıklarda, belde birebir regl sancısı vardı. Kalp çarpıntısı da vardı. Sadece göğüs ucu hassasiyetinden şüphelenip test yapmıştım pozitif çıktı. Bir kaç yerde okudum kalp çarpıntısı da belirtiymiş bu arada

Tedavi görerek mi hamile kalmıştınız acaba

Kızlar bu ay çok umutluydum.belirtiler beni yanılttı yine. Kırmızı kartı gördüm.Bidaha hiç belirtiye inanmacağımmmmmmm desemde yine inanırım gibi geliyor. Bı umut işte napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…