SADECE GECE EMZİREN ANNELER

Leylniy

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
13
8
Merhabalar Hanımlar, bebeğim 7 aylık ve son üç aydır neredeyse gündüzleri hiç emmiyor hep mama istiyor geceleri sadece rüya öğünü şeklimde besliyorum. Ek gıdaya geçmemle birlikte bu meme reddi tabiki daha da arttı. Sadece geceleri iki kez emiyor oda onar dk falan. Şimdi işe de başlayacağım. Sadece gece emziren anneler var mı benim gibi? Sütüm kesilir diye korkuyorum. Bilgisi olan arkadaşlarım dönebilir mi?

Gündüzleri meme reddi yaşıyorsanız mama verdiğiniz süreçte de hep göğsünüzü sağın,hatta direkt sağdığınızı içirmeyi deneyin,mama vermeyin. Gündüz meme reddi sebebi fazla uyarana maruz kaldığı içindir yüksek ihtimal çünkü bunu geceleri yaşamıyorsunuz. Neden çünkü gece uyaran yok denecek kadar az. Gündüzde bu seviyeye indirmeye çalışın. Karartıcı perde kullanın odanızda. Yanına yatıp emzirmeyi deneyin o ara sırtını sıvazlayabilirsiniz.

Teşekkür ederim çok denedim ama olmadı sanırım gece de uyurken emzirdiğim için sorun olmuyor farketmiyor bile çünkü sadece uykuluyken emiyor

Ek gıdayı fazla alıp doyuyor olabilir mi? Mama vermeyin ek gıda vermeden önce emzirip kalan mideyi ek gıdayla doldurun. Sütüm azalmanası için de gündüz 3 saatte bir 10 ar dakika sağabilirsiniz ama bence asıl meme reddinin sebebini bulup (biberona alışmak, ek gıdaya doymak) asıl onu çözün.

Teşekkür ederim işe başladığımda böyle bir imkanım olur mu bilmiyorum umarım olur çünkü önemli daha küçük bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…