• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece dua istiyorum...

kabilarda

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
1.808
34
358
Biraz önce komşulardan birinin oğlu geldi.Karşı komşunun çocuğu havale geçiriyormuş,eşimi çağırdı onları hastaneye götürmesi için.Eşim hemen hazırlanıp aceleyle çıktı.Bende balkondan bakıyordum,babası annesi ve o minik yavruyu gördüm.Çok kötü oldum,şu an yanlızım oğlum içerde uyuyor.Çocuk çok kötü görünüyordu kolları yanlardan sarkıyordu ve kafasını geriye atmıştı,sürekli ağlıyordu.Hiç aklımdan gitmiyor görüntüsü.Eşim aceleyle telefonunuda almamış.Soramıyorumda.Ben oturdum dua ediyorum.Lütfen sizlerde dua edin o minik için.Lütfen Allahım kurtulsun,önemli birşey olmasın.Sen o minik kuzuya şifalar ver ne olur ne olur yarabbim yardım et.

Amin canım,netten şifa duaları buldum onları okuyorum bende.Ah eşim telefonunu alsaydı keşke.

Allah şifa versin! telaşlanmayın artık tıp çok ilerledi,havaleye eskisi kadar çaresiz kalınmıyor,yaşı da küçükmüş bu bir avantaj...cümlemizin yavruları Allah a emanet olsun...

Rabbim acil şifa versin benim kardeşim de tam 3 kere geçirdi bebekken
onun için nasıl olduğunu anlıyorum

Ben de hep duyuyorum havale geçirilmesini ama hiç yaşamadım ne kardeşlerimde ne de oğlumda.Bide çocuğu o halde görünce çok kötü oldum.

Eşim yeni geldi çocuk hastanede serum takmışlar.Annesi çok kötü durumdaymış.Ama çocuk biraz daha iyiymiş.

Allah'ım şafi ismiyle tez vakitte şifasını versin, acısını azaltsın.. ailesine de sabır, dayanma gücü versin inşallah.. (amin)

Back