Sadece Dj li düğün olur mu

TheQueeninthenorth

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.198
19.844
498
canlı müzik grupları tuzluya patlayacak gibi. anlaştığımız düğün salonu profesyonel dj hizmeti veriyor. sizce sadece onunla da düğün eğlenceli geçer mi? illa canlı müzik olsun mu demeliyiz yoksa? eşimle(nikahımızı yaptık :) birbirimize girdik resmen bu konuda. ne gerek var gruba vs diyor işin maddi boyutunu düşündüğünden. bense eğlenceli olsun istiyorum, bu zamana kadsr gördüğüm bütün düğünlerde klavyeli şarkıcı da olsa canlı müzik vardı :D kim yönetecek düğünü, kim coşturacak? yoksa hakikaten gereksiz masraf mı...hala o kadar çok eksiğimiz var ki.

canlı müzik grupları tuzluya patlayacak gibi. anlaştığımız düğün salonu profesyonel dj hizmeti veriyor. sizce sadece onunla da düğün eğlenceli geçer mi? illa canlı müzik olsun mu demeliyiz yoksa? eşimle(nikahımızı yaptık :) birbirimize girdik resmen bu konuda. ne gerek var gruba vs diyor işin maddi boyutunu düşündüğünden. bense eğlenceli olsun istiyorum, bu zamana kadsr gördüğüm bütün düğünlerde klavyeli şarkıcı da olsa canlı müzik vardı :KK70: kim yönetecek düğünü, kim coşturacak? yoksa hakikaten gereksiz masraf mı...hala o kadar çok eksiğimiz var ki.
olur neden olmasın milleti eğlendireceğim diye kendinizi zora sokmayın

canlı müzik grupları tuzluya patlayacak gibi. anlaştığımız düğün salonu profesyonel dj hizmeti veriyor. sizce sadece onunla da düğün eğlenceli geçer mi? illa canlı müzik olsun mu demeliyiz yoksa? eşimle(nikahımızı yaptık :) birbirimize girdik resmen bu konuda. ne gerek var gruba vs diyor işin maddi boyutunu düşündüğünden. bense eğlenceli olsun istiyorum, bu zamana kadsr gördüğüm bütün düğünlerde klavyeli şarkıcı da olsa canlı müzik vardı :KK70: kim yönetecek düğünü, kim coşturacak? yoksa hakikaten gereksiz masraf mı...hala o kadar çok eksiğimiz var ki.

Sadece dj olan düğünlere gittim, gayet iyiydi.
Piyanist şantör olacağına dj olsun bence de.
Müzik benim için önemlidir, iyi bir grup ya da orkestra olması taraftarıyım. Ancak maddi durum kısıtlıysa yapacak bişey yok.

Bu yaptığınız salon a bağlı. Bizim salonda olmaz mesela grup var o çıkar canlı söyler. Ama sadece dj olmaz. Dediğim gibi sadece dj olan salon varsa gayette güzel olur. Siz çıkıp desin canım hadi eller havaya diye ;)

Maddi olarak zorlanacaksanız yapmayın. Bir de gelenlerin yapısı ve Dj'in ne çalacağı önemli. Dj deyince insanın aklındaki bağırtılı çağırtılı berbat düğün ortamı siliniyor, beklenti yükseliyor. Ama bu dj tutup da piyasadaki leş Türkçe popları çalarsa yine olmaz benim açımdan. Ama işte gelenlerin yapısı burada devreye giriyor. Onlar seçici değilse Türkiye'de birçoğunun farklı(!) olduğunu sanarak yaptıkları gibi "Evli, mutlu, çocuklu" ya da "Bir miyiz?" çaldırarak coşarsınız. :KK14:

Bu yaptığınız salon a bağlı. Bizim salonda olmaz mesela grup var o çıkar canlı söyler. Ama sadece dj olmaz. Dediğim gibi sadece dj olan salon varsa gayette güzel olur. Siz çıkıp desin canım hadi eller havaya diye :KK66:

dediğim gibi salonda profesyonel dj hizmeti var ama isteyenlere ek ücret karşılığında grup da ayarlayabiliyorlar. k ücret dediğim de bayağı bir ücret yani :/

dediğim gibi salonda profesyonel dj hizmeti var ama isteyenlere ek ücret karşılığında grup da ayarlayabiliyorlar. k ücret dediğim de bayağı bir ücret yani :/
Bizim salon un sadece kirası 17,500 diyim diğer ücretleri sen düşün ;) çok tuzlu ya valla eşime kızıyorum ama oda talep çok ki her gün çift düğün yapıyoruz diyor.

Bir akşam gidip düğünü izleyin bence. Biz öyle yapmıştık ;)
Bir de bazı djler söz alıyorlar zaten. Bazı salonlarda sa salon şefi ilgileniyor, anonslar falan

Bizim salon un sadece kirası 17,500 diyim diğer ücretleri sen düşün :KK66: çok tuzlu ya valla eşime kızıyorum ama oda talep çok ki her gün çift düğün yapıyoruz diyor.

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Sanırım evde kalıcaz biz çünkü bu parayı biriktirene kadar kaç sene çalışmamız lazım bilmiyorum....Az daha koyup ev için peşinat yapılır.:KK57:

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Sanırım evde kalıcaz biz çünkü bu parayı biriktirene kadar kaç sene çalışmamız lazım bilmiyorum....Az daha koyup ev için peşinat yapılır.:KK57:
Aynen öyle canım. Bana da çok gereksiz geliyor açıkçası. Evet geçim kaynağımız o. Ama mesela bu akşam ki düğün 1.100 kişilik ve yemekli ücreti 60 bin. Adamlar parası var ki veriyor diyor eşim. Doğru parası var ya olmayan deyince de herkesin kesesine göre salon var sen neyin derdindesin diye atatlanıyor birde.

Aynen öyle canım. Bana da çok gereksiz geliyor açıkçası. Evet geçim kaynağımız o. Ama mesela bu akşam ki düğün 1.100 kişilik ve yemekli ücreti 60 bin. Adamlar parası var ki veriyor diyor eşim. Doğru parası var ya olmayan deyince de herkesin kesesine göre salon var sen neyin derdindesin diye atatlanıyor birde.

Haklısınız gerçekten bu devirde herşey paraya bakıyor. Aslında hiç önemli değil benim için. Siz de böyle bi talep var ki bu talepten para kazanıyorsunuz. Bazıları düğün yapmayı para saçmak sanıyor. Var ki saçıyolar bizim gibi garibanlar da bakar durur öyle.. :)

Eğer imkan yoksa bütün masraflardan kaçınmak lazım.Düğünden sonra sizler borç ödüyorsunuz, o iki göbek atanlar ise yataklarında mışıl mışıl uyuyor :)
Herşey unutulup gidiyor.
İşini yapabilen iyi bir Dj . Çoğu zaman o sesi ve repertuarı ne çıkacağı belli olmayan ekiplerden çok daha iyi..

Haklısınız gerçekten bu devirde herşey paraya bakıyor. Aslında hiç önemli değil benim için. Siz de böyle bi talep var ki bu talepten para kazanıyorsunuz. Bazıları düğün yapmayı para saçmak sanıyor. Var ki saçıyolar bizim gibi garibanlar da bakar durur öyle.. :)
Evet iin özü o para saçmak. İnan ki öylr büyük paralar dönüyor ki. İndirim talep etmeyi geçtim bu rakamları az bulan bile var.
Var ki yapıyorlar napalım bizde talep karşılıyoruz. Benim düğünüm köyde davullu zurnalı olduğuna salon da nasıl olur tecrübe etmedim. Sadece gidip görüyorum işte arada.
Allah gönlüne göre versin o günler gelsin de herşey olur yeter ki huzur olsun.

Back
X