Sadece dertlesmek istedim.

su perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2007
6
2
50
merhaba kizlar, buraya takilmayali epey oldu nasil aklima geldiyse tekrar basladim. ben 40 yasindayim ailemde kizlarin evlenme yasi 25-28 olmasina ragmen ben 20 yasinda evlendim. olsun varsin bundada bir hayir diyorum 3 cocugum var ilkgözagrim oglum haftaya 18 olacak birde 15 yasinda kiz ve erkek ikizlerim var. Sevdigim asik oldugum icin Berline gelin geldim tam 19 sene her seyine katlandim (hersey derken 1kere tokadini yedim karisiliginda ona yumruk attigim gibi poliside aradim ve birdaha bana elini kaldiramadi bile :) ama birkac ay önce sevdigim adamin artik kesinlikle degismeyecegine karar verdim ve suan ayri yasiyoruz. bence bu karari vermekde epey gecikmisim suan öyle huzurluyumki anlatamam enazindan yemekde et neden az diye surat asip moral bozan kocam yok hayatima henüz biri girmedi ama ileride durum degisebilir. demek istedigim sizler gec kalmayin, hani derler ya 6.his ona güvenin yasamaya bir sekilde dewam edebiliyorsunuz huzurunuzu hic söylemiyorum bile. 40 yasinda 1 abla nasihati olarak okursunuz insallah

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.. Allah gecim wersin herkese ne olursa olsun zor olmali..

19 yıl sonra kesinlikle değişmeyeceğini anlamak. . . omuzlarınızdan büyük bi yük kalkmıştır.
geç olsun, güç olmasın.

Derin bi nefes alın kahvenizi yudumlayın. her kadın sizin gibi şanslı olsada, hemen yüklerinden kurtulabilse abla. Herşey gönlünüzce olsun

Onemli olan sizin ve cocuklarinizin mutlulugu
Allah bir cati altinda huzurlu uzun omurler versin kuzularinizla size hakkinizda hayirlisi olsun

Annem o isi evlendiginden beri yapmaya calisiyor ama,herkesin imkanlari ayni olmuyor iste:)huzurunuzun kiymetini bilin,bir gun biri illa ki olur ama huzurunuzun bozulmasina degmeyen biri olmasin

Sevmiş aşık olmuşsunuz. Onun için ülke değiştirmişsiniz. 19 yıl evli kalıp üzerine de 3 çocuk yapmışsınız.Boşanmak için neden ne? Yazdıklarınıza göre Yemek te et az olmuş diyen koca. Hayatında birkez tokat atmış sizde yumruk atıp Karakoluk olmuşsunuz. Bunlar 3 tane çocuğun yuvasını dağıtmak ve annesiz yada babasız bırakmak için yeterli neden değil. Bunlar aşılamıyacak zorluklar değil. Bunlardan çok daha fazla zorluklarla yanlız kakdığınuzda karşılaşacaksınız. Yeni bir aşk içinde yaşınız biraz olgun. Bence 3 çocukla evinizde oturun kocanızı adam edin. Hiç rahatlınızı bozmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…