• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece çikolata kisti olanlar

Çikolata kistinden kurtulmak için hamile kalmak için neler yaptınız
Biraz süre geçmiş açılan konu üzerinden ama yazmak istedim bende bekarken çikolata kisti olup kurtulmaya çalışan biriyim dişisi oldugu için bende kurtulamıyorum yasmin doğum kontrol hapı ile gidiyor aylar sonra geri geliyor ama buna ragmen 2 Kez hamile kaldım 3 yılımı aldı ilk gebeligim kendiliginden hamile kaldım 2. Side 3 yıl kadar sürdü bu sefer klomen çatlatma ignesiyle hamile kaldım

Bnmde çift taraflı kistim mevcut. biri 4,5 diğeri 2cm.
2015te 10cm ve 5cm açık ameliyat oldum mecburen bağırsağıma yapışıklık yapmış.
2019 da doğal yolla gebe kaldım kalbi durdu. Bir tüpüm kapalı . Olumsuz aşılamam var. Bir kimyasal gebelik yaşadım
Şimdi tüp bebek tedavisine başladım. Siz siz olun asla ameliyat olmayın rezervi ve kaliteyi çok etkiliyor. Sonuç olarak kist 5 yıl içinde tekrardan nüksediyor. İlk önce tüp deneyin , ameliyat son çare...
Kalite açısındanda muhakkak kalite arttırıcı vitamin takviyeleri kullunın. Resveratrolü hiç bırakmayın .

Merhabalar öncelikle Allah hepimize şifa versin. Benimde 2 yumurtalıktada çikolata kistim var. Ve boyutları kullandığım ilaçlara rağmen büyüdü yumurta rezervim düşük bu yüzden 2 tüp bebek denemem oldu fakat negatif sonuçlandı şimdi ise doktorum ameliyat öneriyor boyutları büyük olduğu için açık olucak sanırım. Yarın görüşmeye gidicem ameliyat günü için. Açık ameliyat olanlar varmı birde olupta hamile kalanlar varmı

Merhabalar öncelikle Allah hepimize şifa versin. Benimde 2 yumurtalıktada çikolata kistim var. Ve boyutları kullandığım ilaçlara rağmen büyüdü yumurta rezervim düşük bu yüzden 2 tüp bebek denemem oldu fakat negatif sonuçlandı şimdi ise doktorum ameliyat öneriyor boyutları büyük olduğu için açık olucak sanırım. Yarın görüşmeye gidicem ameliyat günü için. Açık ameliyat olanlar varmı birde olupta hamile kalanlar varmı
ameliyat oldum ve tekrar çıktı ortaya yumurta rezervini de oldukça etkiliyor. kistleri aspire ettirmeyi tercih etmenizi öneririm. bnm de yumurta tplama oldu 1tanesi döllendi 3.güne gidcek mi haber bekliyorum. bnde transfer öncesi aspire ettirmek sonra baskılama snra transfer düşünüyorum

Baskılama yapıldı fakat büyümeye dewam etti. Zaten ameliyat için gün almama gerek kalmadı kistler kendiliğinden patladı ve acil ameliyata alındım. Bundan sonra ne olucak bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun🙏

Back
X