Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hamile kalamadım canım şuan tüp bebek tedavisindeyimÇikolata kistinden kurtulmak için hamile kalmak için neler yaptınız
Bende tüp yaptım kimyasal oldu cnm macun kullanmaya başladım sülük hacamat ta yapıyorm inşallah rabbim yüzümüze baksınBen hamile kalamadım canım şuan tüp bebek tedavisindeyim
1 kere mi denedin tüpüBende tüp yaptım kimyasal oldu cnm macun kullanmaya başladım sülük hacamat ta yapıyorm inşallah rabbim yüzümüze baksın
Evet1 kere mi denedin tüpü
Hayırlısı canım. Kistler gerçekten gebeliğe engel olabiliyor
Aminn cumlemizinBenim de var çikolata kistim maalesefdaha önce kalp durması sonucu bi kürtajım var sonrasında korunmadan deniyoruz ama henüz gebelik elde edebilmiş değilim
Allah isteyen herkese de bizlere de nasip etsin anneliği sağlıklı hayırlı evlatlarla
![]()
Hangi ilaçlarla erittin ne kadar süre kullandınBenim ilk çk. Kistim 8 cm di ameliyatlık bir boyut olmasına rağmen doktorum ilaçlarla eritti.2 ay sonra tekrar çıktı 6 cm ve tekrar erittik. Şükür ameliyat olmadım çünkü tekrarlaması muhtemel 1.5 senedir hamile kalamıyorum ama çk. Kistim yok şu an ocak ayında da hsg çektirdim herhangi bir tahribat falan da yapmamış.. Benimki tüplerde değil kasık boşluğumdaydı. Allah herkese şifa versin inş hayırlısıyla hamilelik haberimizi alırız bizde.
aşılama falan denediniz mi ne kadar süre beklediniz acabaBen hamile kalamadım canım şuan tüp bebek tedavisindeyim
ben daha önce 7 cm aldırdım o zaman daha evlenmemiştim snra tekrar yeniledi şu anda 6.5 cm ve 13 aydır henüz hamile kalamadım ilk aşılamam tutmadıÇikolata kistinden kurtulmak için hamile kalmak için neler yaptınız
Bir tüpüm kapali o yuzden asilama yapmadım. 8 au denedim olmadı şimdi tup bebekdeyimaşılama falan denediniz mi ne kadar süre beklediniz acaba
Önce adet söktürücü daha sonra düzenli doğum kontrol hapı. Zaten şunu unutmayın önce eriyip erimediğine baktıktan sonra operasyon yapmaları lazım. Ben ilk önce özel hastaneye gittim hemen acil ameliyat dediler daha sonra kendi doktorunu buldum şükür devlette önce eritelim olmazsa en son çare ameliyat dedi..Hangi ilaçlarla erittin ne kadar süre kullandın
Merhaba.. bende de çikolata kisti ve rahimde yapısıklık vardı cok şükür 12 ekimde pozitifi aldım.. doktorum çağcıl yetim alanında çok başarılı.. çok ilgili.. histereskopi laparoskopi yaptı.. hersyin yolunda olduguna inandı ve transferimi gerçekleştirdi.. çok sükür.. darisi başınıza insallah.. balıkesir den gitmiştim cuma günü kontrol e çağırdı.. şimdilik herşey yolunda ilerliyorÇikolata kistinden kurtulmak için hamile kalmak için neler yaptınız
Sülük ve hacamat konusunda tecrübenizi yazarmısınızwBende tüp yaptım kimyasal oldu cnm macun kullanmaya başladım sülük hacamat ta yapıyorm inşallah rabbim yüzümüze baksın