• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece çatlama günü olan ilişkiye hamile kalan var mı?

Faylinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
1.098
616
73
27
Bu ay erken yumurtladım 2 gün önce ve çatlama günü ilişki oldu sizce şans var mı yaşayan oldu mu?

Bu ay erken yumurtladım 2 gün önce ve çatlama günü ilişki oldu sizce şans var mı yaşayan oldu mu?
Bende bu ay tam çatlama gunu tek ilişkim oldu 15 şubat ama reglimi beklıyorum bakalım hamilemiyim degılmıyım bılmıyorum eger hamıleysem yazacagım sana

Bende bu ay tam çatlama gunu tek ilişkim oldu 15 şubat ama reglimi beklıyorum bakalım hamilemiyim degılmıyım bılmıyorum eger hamıleysem yazacagım sana
Ben hamileyim inşallah sağlıkla ilerler darısı başınıza 🥹 hiç pik yakalayamamıştım tahmin ettiğim pikten 2 gün önce bi de silikken ilişki oldu.

Yaa takip ediyordum sizi çok mutlu oldum 😍😍😍 sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yaa teşekkür ederimm 🥹 inşallah sağlıkla ilerler endişelerim var haliyle ama dua ediyoruz bakalım 🙏🏻 dualarım sizinle hayırlısıyla size de nasip olur inşallah 💐

Yaa teşekkür ederimm 🥹 inşallah sağlıkla ilerler endişelerim var haliyle ama dua ediyoruz bakalım 🙏🏻 dualarım sizinle hayırlısıyla size de nasip olur inşallah 💐
Endişelenmeyin stresten uzak durun zor biliyorum ancak güzel düşünelim mutlaka yansıyacaktır 🙏 sağlıkla en güzel günlerini görün her şeyi unuttursun 😍isteyen herkese de nasip olsun 🤗

Ben hamileyim inşallah sağlıkla ilerler darısı başınıza 🥹 hiç pik yakalayamamıştım tahmin ettiğim pikten 2 gün önce bi de silikken ilişki oldu.
Tek denemede oldumu tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur :)

Back
X