Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElSadece bir ay kullanılmış concord neo bebek arabası puset ve ana kucağı/konu tekrarı
Arkadaşlar oğluma kalça çıkığı teşhisi konunca aylarca alçıda kaldı yeni aldığım bebek arabasını sadece bir ay kullandım yepyeni ve tertemiz ilgilenenlere whatsapptan resim ve video gönderebilirim.
Merhaba şuan evde değilim fotoğraf çekip gönderemiyorum ilgilenirseniz yarın hemem gönderirim. Ama size aşağıda sıfırının resmini göndericem benimki de aynısı sadece port bebe yok benim sette. Aşağıda jokerdeki sıfır fiyatı yazıyor 3500 küsur ben 2500 e almıştım 1500 liraya veriyorum. Ana kucağını sadece bir kez kullanabildim yukarıya sebebini yazmıştım arabayı da bir ay kullandım sonra kaldırdım oğlum içine sığmadı çünkü alçıyla