Sadece bilgi vericekler yazsın :)

ladyisherry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2020
83
45
Merhaba ben erkek arkadasımla anal iliskiye girdim sonra haliyle bosaldı fakat dışarı geri cıktı sonra 4-5 saniye sonra erkek arkadasım peçeteyle aldı Sonra ben yeniden peçete alıp sildim ama ben onu silerken vajinama değdirmiş olabilirim çok düşük bi ihtimal belki ama internette okudugum doktorların yazdıgı şeylerde hamile kalınabilir üstelik bakire olduğu halde kalanlar var ben çok endişelendim ):

Evet kalabilirsin oradan akabilir bile.

Kınamak haddime değil de. 18 yaşındasın daha bi erkeğin bunu yapmasına neden izin veriyorsun? Cinsellik konusunda bilgi edinmeden bişeyler yaşaman da ayrı. Hamile filan da olman çok zor cevabı da veriyim de. Erkek olmandan şüpheleniyorum nedense, geçen de mastürbasyon hakkında konu açmıştın.

Bikac yıla kalmaz Allahım ben naptım beni affet diye huzursuz geceleriniz başlar. Keşke hataya dusmeseydiniz kinamiyorum ama çok çok iğrenç

Arkadaş senin elin ayağın durmuyor şimdide başına gelenlere bak ....

bu konudan buraya atlayıp çağ atlamışsın....

sen bir kimlik doğrulat bakim bana

ah kızım ah o ısı mısyoner pozısyonunda yapıcaksın kı sperm rahat rahat dısarı asagı aksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…