Sadece Ben mi Rahatsız Oldum?

La Que Sabe

Atanamamış Kapıönüteyzesi
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19.669
Puanlar
498
Bugün bu bölümde editörlerin üsluplarını konu alan iki konu açıldı.
İkisi de kısa sürede kapatıldı.Üstüne silindi.
Açıkçası bu beni çok rahatsız etti.
Elbette böyle bir sitenin kuralları olmalı.
Ancak orada eleştirilen kurallar ya da uygulamalar değil üsluptu.
Dolayısıyla oluşumdan değil editörlerin tavırlarından rahatsız olunmuştu.
Şimdi benim aklıma;
Yönetim hakkında olumsuz yorum yapılmaması mı gerekiyor?
Beğenmediğimiz uygulamaları burada paylaşamaz mıyız?
Editörlerin kullandıkları üsluplar gerçekten böyleyse açıklamaları ve gerekçeleri nedir? (Buranın üyesi olarak bu sorunun cevabını blmeye hakkım olduğunu düşünüyorum.)
gibi sorular takılıyor.
Ayrıca bu kadar kolay konu silinmesi(kapatılması demiyorum) site içi demokrasi uygulamaları yönüyle endişelenmesi gerekilen bir durumdur bence.
Peki bundan sadece ben mi rahatsız oldum?

Bu sorularınıza direk editörlere mesaj atarak cevap bulmaya çalışsanız daha yararlı olacaktır sizin için diye düşünüyorum

Elbette.
Ancak konu başlığında belirttiğim gibi benim gibi başkaları var mıdır merak diyorum.

Ben de rahatsız oldum bu durumdan. İlk kapatılan başlıkta kapatılmasını gerektirecek hiçbir şey yoktu, sadece bir editörle ilgili şikayet vardı. Belki özel mesajla halletmeye karar verdiler, bilemiyorum ama konuyu kapatmak yerine bunu belirtilip, kilitleyebilirlerdi. Konu kapanınca ikinci bir başlık açıldı ama çok geçmeden o da kapandı. Bence başlıklar tamamen kapatılacağına, konunun çözüldüğü söylense ya da gerekli açıklama yapılarak kilitlenirse daha uygun olur. Diğer türlü sitede diktatör bir rüzgar esiyormuş gibi hissediyorum.

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Sitede yaşadığınız sorunlar" başlığına taşındı.

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Sitede yaşadığınız sorunlar" başlığına taşındı.

Konuyu açmadan önce burayı inceledim. Daha ziyade teknik konular olduğunu gördüm.Bu durum benim için sitede yaşadığım teknik bir sorun değil, rahatsızlıktır.
Uygun bölüme açtığımı düşünüyorum.

Bu da site geneli ile ilgili bir sorun ve Bir derdim var başlığı hayatı ilgilendiren kişisel sorunlar için.Ah,birde konuları doğru başlıklara açmayı öğrenebilseydik değil mi
Hatta site içinde bir kuralımız var biliyorsunuz,üyelere özel konu açılamaz ve açıldığında kapatılır.

Son düzenleme:

Bu benim kişsel rahatsızlığım.Arkadaşların da bu konuda fikrini almak istedim.
Konunun üyelere yönelik değil, tavıra yönelik olduğunu düşünüyorum.

Uslup için özür dileriz uzun bir açıklama yazmıştım ama sildim.

Savunulacak tarafı yok !

Aynı bilgisayarı 2 kişi kullanıyor ise bu kişiler bize bildiriyor ve profillerine bu konuyu işliyoruz.

Öncelikle açıklama için çok teşekkür ederim.
Konumun provoke amaçlı olmadığını aksine gerçekten rahatsız olduğumu belirtmek isterim.
Şayet cevap gelmeseydi üyeliğimin sonlandırılmasını talep edecektim.
Üyeler arasında kötü niyetli şahısların olması,gerginlikler,insanlarla uğraşamanın zorluklarını kabul ederim elbette.Ama kullanılan üslup için sebep olamaz.Konuyla ilgili hemfikir olmamız sevindirici.
Zira burası çoğumuzun rahat ettiği, sanal dostluklar kurduğu, en mahremimizi bile açıkladığımız bir platform.Bugünkü durum bu imajı bende zedelemişti.Bir arkadaşın da söylediği gibi diktatörce bir uygulama gibi yansımıştı.
Okuduğumuz konunun birdenbire ne olduğunu anlamadan silinmesi takdir edersiniz ki rahatsız edici.
Kendimi ifade ettiğime inanıyorum.
Cevap için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…