arkadaşlar doğum yapalı 9,5 ay oldu.o günden sonra herşeye ağlıyorum.paranoya,panik atak her ne ise hepsinden oldum galiba.sizde böylemisiniz.bu anne olmaktan mı kaynaklanıyor yoksa bende mi bi problem var .:çok üzgünüm::.hele dün duyduk duymadık formuna bi göz atim dedim.orda dünyalar tatlısı bir bebek gördüm adı efe.ama ölmüş.o minnacık bebek ölmüş.onu gördüm koptum zaten bide bir anne kollarında lösemiden ölen 1,5 yaşındaki bebeğinden bahsetmiş.yani neler hissedeceğimi bilemedim .işteydim zaten rahat da ağlayamadım.boğazım düğümlendi eve gidince eşime anlatırken olay koptu hüngür hüngür ağladım.bütün gece o güzel efenin resmi gözümün önüne geldi.kendi bebeğime bakıp bakıp ağladım.kendimi hep o annelerin yerine koydum.
bir anne buna nasıl dayanır.minicik bebeğini toprağa verir.nasıl kabullenebilir bu acıya.allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.bu acıyı kimseye yaşatmasın.evlatlarımızı bize bağışlasın.:a015:
bir anne buna nasıl dayanır.minicik bebeğini toprağa verir.nasıl kabullenebilir bu acıya.allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.bu acıyı kimseye yaşatmasın.evlatlarımızı bize bağışlasın.:a015: