Sadece bdv !

Bende organik diye kullanıyorum sözde hiç öyle yazı gormedim üstünde. En iyisi ben biotin alayim madem sizde lazerlisiniz inşallah iyi gelir. Yilanotu sabununa devam etsem mi?
vucudu ve kasları rahatlatır saca ekstra bırseyı yok yılanotu sabununun ama dogal oldugu ıcın sabun kullanımını hep desteklerım kullanın tabı :)

vucudu ve kasları rahatlatır saca ekstra bırseyı yok yılanotu sabununun ama dogal oldugu ıcın sabun kullanımını hep desteklerım kullanın tabı :)
İyi iyi rahatlansin o zaman zaten bu saç dökülmesi beni gerdi yeterince
Teşekkür ederim ilginiz için

İyi iyi rahatlansin o zaman zaten bu saç dökülmesi beni gerdi yeterince
Teşekkür ederim ilginiz için
aslında sac dokulmesı sorun degıl onemlı olan dokulenın yerıne saglıklı ve aynı hızla saclar gelıyormu yoksa gun gectıkce kellesme mı oluyor yok klasık sac dokulmesı etrafda dokulen saclarsa sorun yok yenılenme hızlıdır dokulen yer cıplak kalıyorsa hemen doktora hormon testıne gıdılmelı :)

Erkeklik hormonuma bile bakıldı bir sorun yok dendi. Allah'tan açık açık olmuyor bir ara döküldü yerine çıkmadı tepemden şimdi bayağı çıkti yerine bir sürü bebek sacim var ama böyle dokulmeye devam ederse kel kalmamak için tutuştum

calısıyor musunuz cok mu streslı ısınız ?
stresde yapar bunu

calısıyor musunuz cok mu streslı ısınız ?
stresde yapar bunu
O dökülüp yerine çıkmadığı zamanlar gerçekten stresli bir donemdeydim doktorumda tamamen psikolojik demişti bana biotin , minoxil ve sampuan yazmıştı. Sampuani kullandim minoxili kullandim biotini korktum kullanmadim. Birde psikiyatriye git dedi gittim hap verdi baslarsam ilerde ne olacak dedim Kendim kendime iyi ederim dedim ettim de psikolojik olarak. O stresli donemden çıktım. Evlilik telaşı oldu, evlendim, issizim, farklı sehirdeyim, yalniz sayılırım bir eşim bir iki tanıdık dışında kimse yok. Ailemle aramizda km olarak mesafe var ama sürekli konuşurum her gün. Alıştım diyorum da alisamiyor muyum bilmiyorum. Bilincaltim tabi bas bas bağırıyor aşık olduğun sehri neden biraktin diye ama bir yandan sevdiğim adam var, bir yanda ailem. Ne bileyim belki kafama takan yapim yüzünden sacimdan çıkıyor bu durumun sonucu diş sikmamda var bunun yanında o da psikolojik olabilir diyorlar. Psikiyatriye gitmeden halledeyim diyorum da papatya çayı rezene hicbiri öyle mayistirip yumusatmiyor sanki beni

ınanın bana kendı basınıza cozebılsenız bunu psıkıyatrı daha cok ısterdı sıze ılac vermek yerıne, ılacların hepsını eksıksız kullanmanız gerektı aslında. zaman zaman sorunlarımızla basa cıkmak bızı zorlayabılır bundan destek almaktan cekınmeyın yıne kendını halledeceksınız psıkıyatrı tek basına zaten care degıl orası seslı dusunme merkezı gıbı bırsey aslında bıraz :)
ben sızın yerınızde olsam o verdıgı bıotın mınoxil ve sampuan uclusunu alır kullanırım eksıksız
stres cok hasta eder ınsanı saca verdıgı zarar en masumu saglıgınızdan olursunuz allah korusun

Her gün mü yapmak lazım? Erkeklerde de işe yarıyor mu acaba? Eşim muzdarip önler biraz dökülmüş çok takıyor kafaya.

Biotin harici kullandim. 3 kutu biotinli sampuan 3 kutu minoxil. Ama nereye kadar kullan kullan. Kendim çözüm bulmak durumundayim çünkü sürekli minoxilde yararlı olmuyor ya hayat boyu kullanilcak ya da mecburen bir sure sonra birakiyorsun.
Psikiyatri de insanla konusmuyor bile doktor doğru düzgün keşke konuşsa. Eger onune gecemezsem gideceğim psikiyatriye ama çocuk istedigim zaman birakmam gerekecek o yüzden gitmedim. 6 -12 ay falan aslında kullanabilirim. Olmadi giderim

Teşekkür ederim okuduğunuz için ama sizinkinin yanında benimki gerçekten kısa. Bir de genel olarak konulariniz benzerdi degismiyor ne desek ya siz ya esiniz degismek zorunda sanırım.
Sarımsağa başladım dün devam edeceğim birde kına süreceğim.

Her gün mü yapmak lazım? Erkeklerde de işe yarıyor mu acaba? Eşim muzdarip önler biraz dökülmüş çok takıyor kafaya.
Evet erkeklerde de hatta sıfıra vurunca daha bile iyi oluyormuş sürmesi. Yikansan bile kokuyor başın hele yağmur yagsin ya da terle sürekli kullanimda kokusu uzun süre gitmiyor malesef. Zamaninda bu yüzden bıraktım ama tekrar kullanacağım

Denemedim. Naturway sarımsaklı kullanıyordum ben ama şimdi organik sulfatsiz parabensiz silikonsuz alacağım

Aslında yazılabilecek en etkin yollardan biri yazılmış, ben de bunu yazacaktım. Tanıdığım birisi vardı saçı az olan, mesela benim de her gün binlerce dökülür ama kafamda az durmaz. Hatta bu kişi tesettürlü idi. Yukarıda verilen tarifleri uyguluyordu, saçlarında çoğalma olduğunu görmüştüm.

İşe yarıyor ama her gün olmayabilir. Eşiniz saç ektirebilir çok kafasına takıyorsa. Ankara’da ise eşim de yaptırmıştı. Biraz uzama süreci zahmetli ama baya geri geldi.

Yazmıştım ama kız yanımda rahat durmayınca silindi sanırım. Değişmeyince insan yaşadıkları da değişmiyor haklısınız.
Sarımsağa gelince iyi olmuş başlamanız. Bir süre kokacaktır ama değer. Saçlarınıza bir an önce kavuşmanızı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…