Sadece bdv !

Ben tülbent sarıyorum bazen onda kuruyor :) oyle deneyin bi de. Ben kuaföre bile gitmekten korkuyorum fön tutacak diye kendim kesiyorum kirıklarını.
Aslında tülbent mantıklı kabarmaz. Bunu deneyeyim eğer kabarmiyorsa bende kullanmam. Millet ne fönler cekiyor saçına, ne boyalar sürüyor bendeki şansa bak

Yok beyazlarımda kendimi bildim bileli boyarım saçlarımı ama artık kendi haline bırakacagım
Kafamda saç kalmayacak yoksa,
En son şimdi işte koparak dökülüyor saçlar.
Çok boyarsan saçın çabuk beyazlar derler
Artık sal beni diyorlar sana bence
Ben 1 kez boyadım seninkiler iyi katlanmış

Dış gorunuste ki hastalıklar yada sıkıntılarin kaynağı büyük ihtimalle içten kaynaklanır.
Bir doktor yardımı almanızı tavsiye ederim değerlerinize bakılsın

Dış gorunuste ki hastalıklar yada sıkıntılarin kaynağı büyük ihtimalle içten kaynaklanır.
Bir doktor yardımı almanızı tavsiye ederim değerlerinize bakılsın
3 kez bakıldı ama bir şey çıkmadı psikolojik diyorlar sadece d vitaminine bakılmadi.

3 kez bakıldı ama bir şey çıkmadı psikolojik diyorlar sadece d vitaminine bakılmadi.

Hmmm. Bir düşünelim.. çocukluğumuzdan kalan bazı kodlanmalar ileriki yaşlarimizda bir şekilde hayatımızda karşımıza çıkabiliyor. Küçükken çevrenizde fazla saçını düzleştirme kel olursun boyama hasta olursun gibi söylemler olmuş muydu acaba yada genetik faktörler..

Ailede yok ya bu kadar saç dökülmesi yaşayan. Lisede çok duzlestiriyordum annem diyordu bazen ama biraktim artık 40 yılda bir duzlestiriyorum. Biraz ince düşünürüm, kafaya takarım bazı şeyleri belki bu yüzden ama takan tek ben degilim ki

Bu arada bioxcin şampuanlar saç dokulmesine iyi geliyor bilmiyorum denediniz mi ama bir arkadaşım kullanıyor sonuçtan memnun kaldı. Bioxcin saç dökülmesini azaltır fakat yeni saç çıkarmaz. Ama saç dökülmesini azaltmada birebir tek ekşisi saçı biraz kurutuyor. Yeni saç çıkması içinde artı vitamin hapları gıda takviyesi kullanabilirsiniz psikolokjikse placebo etkisi olur belki

Alayim o zaman bende markasini soyler misiniz banada cesit bol çünkü
Biotin ve sulfatsiz sampuaninizin denenmis şeyler daha iyi oluyor
belırlı bır markam yok herseferınde farklı alıyorum eczaneye en ıyısı hangısıyle o dıyorum denıyorum sureklı :)
sulfatsız sampuandada organıxın keratınlı olanı guzel bıotınlı ve keratınlı mor sıse

Saçlarınız cok dökülüyorsa vitaminleriniz bitmiş olabilir ben hamilelikten dolayı vitaminlerim %1 olmuş ve her taradığımda bir torba saçım dökülüyordu daha yeni yeni dökülme azalmaya başladı

vucutda degen heryerı guclendırır degdırmeden dıkkatlı kullanmak lazım ıyı durulamak lazım durularken bıle vucuda gelmemesıne ozen gostermek lazım buyuzden dusta dırek musluk altında ıyıce egılerek yıkıyorum oyuzden hıc olmadı tuylenme bende ama bebek saclarım falan bır anda cok hızlı uzadı ınanamadım

Teşekkür ederim temin etmeye calisacagim.
Şuan naturway sarimsakli ve bioblas arganyagli var elimde ama sulfatsiz mi bilmiyorum ikiside.

Bende egip yikiyordum eczaci demişti bir yerine degmesin sakın tuylendirir diye. Degmedi ama anlamadım bende demek ki güçlü bir etkisi var. Bu arada lazerliyim ben sıkıntı olur mu acaba biotin bu konuda.

Teşekkür ederim temin etmeye calisacagim.
Şuan naturway sarimsakli ve bioblas arganyagli var elimde ama sulfatsiz mi bilmiyorum ikiside.
sulfatsızların ustunde mutlaka sulfatsızdır dıye yazıyor sulfatsız sampuan kullanın sulfat cok zarar verıyor ınceltıyor azaltıyor sacları resmen kokunu kurutuyor

Bende egip yikiyordum eczaci demişti bir yerine degmesin sakın tuylendirir diye. Degmedi ama anlamadım bende demek ki güçlü bir etkisi var. Bu arada lazerliyim ben sıkıntı olur mu acaba biotin bu konuda.
bende lazerlıyım :) hıc sorun olmadı bende

bende lazerlıyım :) hıc sorun olmadı bende
sulfatsızların ustunde mutlaka sulfatsızdır dıye yazıyor sulfatsız sampuan kullanın sulfat cok zarar verıyor ınceltıyor azaltıyor sacları resmen kokunu kurutuyor
Bende organik diye kullanıyorum sözde hiç öyle yazı gormedim üstünde. En iyisi ben biotin alayim madem sizde lazerlisiniz inşallah iyi gelir. Yilanotu sabununa devam etsem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…