- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi 1sadekahve
-
Aslında tülbent mantıklı kabarmaz. Bunu deneyeyim eğer kabarmiyorsa bende kullanmam. Millet ne fönler cekiyor saçına, ne boyalar sürüyor bendeki şansa bakBen tülbent sarıyorum bazen onda kuruyor :) oyle deneyin bi de. Ben kuaföre bile gitmekten korkuyorum fön tutacak diyekendim kesiyorum kirıklarını.
Aslında tülbent mantıklı kabarmaz. Bunu deneyeyim eğer kabarmiyorsa bende kullanmam. Millet ne fönler cekiyor saçına, ne boyalar sürüyor bendeki şansa bak
Çok boyarsan saçın çabuk beyazlar derlerYok beyazlarımda kendimi bildim bileli boyarım saçlarımı ama artık kendi haline bırakacagım
Kafamda saç kalmayacak yoksa,
En son şimdi işte koparak dökülüyor saçlar.
Ombre çok hoşuma gidiyor iştee
Beyazlamıyorsa boyaya gerek yok bence . Zaten ilerde hep boyatmak zorunda kalıcaz :)
Ombre çok hoşuma gidiyor işte
3 kez bakıldı ama bir şey çıkmadı psikolojik diyorlar sadece d vitaminine bakılmadi.Dış gorunuste ki hastalıklar yada sıkıntılarin kaynağı büyük ihtimalle içten kaynaklanır.
Bir doktor yardımı almanızı tavsiye ederim değerlerinize bakılsın
3 kez bakıldı ama bir şey çıkmadı psikolojik diyorlar sadece d vitaminine bakılmadi.
Ailede yok ya bu kadar saç dökülmesi yaşayan. Lisede çok duzlestiriyordum annem diyordu bazen ama biraktim artık 40 yılda bir duzlestiriyorum. Biraz ince düşünürüm, kafaya takarım bazı şeyleri belki bu yüzden ama takan tek ben degilim kiHmmm. Bir düşünelim.. çocukluğumuzdan kalan bazı kodlanmalar ileriki yaşlarimizda bir şekilde hayatımızda karşımıza çıkabiliyor. Küçükken çevrenizde fazla saçını düzleştirme kel olursun boyama hasta olursun gibi söylemler olmuş muydu acabayada genetik faktörler..
belırlı bır markam yok herseferınde farklı alıyorum eczaneye en ıyısı hangısıyle o dıyorum denıyorum sureklı :)Alayim o zaman bende markasini soyler misiniz banada cesit bol çünkü
Biotin ve sulfatsiz sampuaninizin denenmis şeyler daha iyi oluyor
vucutda degen heryerı guclendırır degdırmeden dıkkatlı kullanmak lazım ıyı durulamak lazım durularken bıle vucuda gelmemesıne ozen gostermek lazım buyuzden dusta dırek musluk altında ıyıce egılerek yıkıyorum oyuzden hıc olmadı tuylenme bende ama bebek saclarım falan bır anda cok hızlı uzadı ınanamadımÖyle yapayım bende.
inanır mısınız bir ara doğum kontrol hapı kullandım şampuan içine ama dudak ustumde iki siyah tüy görünce dedim bisade sana saç yapacağına bıyık yapıyor vazgeç annem.
Acaba sizde böyle bir durum oldu mu
Teşekkür ederim temin etmeye calisacagim.belırlı bır markam yok herseferınde farklı alıyorum eczaneye en ıyısı hangısıyle o dıyorum denıyorum sureklı :)
sulfatsız sampuandada organıxın keratınlı olanı guzel bıotınlı ve keratınlı mor sıse
Bende egip yikiyordum eczaci demişti bir yerine degmesin sakın tuylendirir diye. Degmedi ama anlamadım bende demek ki güçlü bir etkisi var. Bu arada lazerliyim ben sıkıntı olur mu acaba biotin bu konuda.vucutda degen heryerı guclendırır degdırmeden dıkkatlı kullanmak lazım ıyı durulamak lazım durularken bıle vucuda gelmemesıne ozen gostermek lazım buyuzden dusta dırek musluk altında ıyıce egılerek yıkıyorum oyuzden hıc olmadı tuylenme bende ama bebek saclarım falan bır anda cok hızlı uzadı ınanamadım
sulfatsızların ustunde mutlaka sulfatsızdır dıye yazıyor sulfatsız sampuan kullanın sulfat cok zarar verıyor ınceltıyor azaltıyor sacları resmen kokunu kurutuyorTeşekkür ederim temin etmeye calisacagim.
Şuan naturway sarimsakli ve bioblas arganyagli var elimde ama sulfatsiz mi bilmiyorum ikiside.
bende lazerlıyım :) hıc sorun olmadı bendeBende egip yikiyordum eczaci demişti bir yerine degmesin sakın tuylendirir diye. Degmedi ama anlamadım bende demek ki güçlü bir etkisi var. Bu arada lazerliyim ben sıkıntı olur mu acaba biotin bu konuda.
Kullandım öyle bir etkisi olmadı aksine saçlarıma iyi geldiKilo aldirip vucutta killanma yapıyor diyorlar. Siz kullandiniz bilginiz var mı bu konuyla ilgili yapiyor mu killanma ve kilo?
bende lazerlıyım :) hıc sorun olmadı bende
Bende organik diye kullanıyorum sözde hiç öyle yazı gormedim üstünde. En iyisi ben biotin alayim madem sizde lazerlisiniz inşallah iyi gelir. Yilanotu sabununa devam etsem mi?sulfatsızların ustunde mutlaka sulfatsızdır dıye yazıyor sulfatsız sampuan kullanın sulfat cok zarar verıyor ınceltıyor azaltıyor sacları resmen kokunu kurutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?