Sadece bdv !

Öyle yapayım bende.
inanır mısınız bir ara doğum kontrol hapı kullandım şampuan içine ama dudak ustumde iki siyah tüy görünce dedim bisade sana saç yapacağına bıyık yapıyor vazgeç annem.
Acaba sizde böyle bir durum oldu mu

Evet bu konuda bişeyler yapılmalı gerçekten, bdvyi biraz daha genele alın herkesin derdi bir olmuyo ki

ben senelerdır kullanıyorum hıc oyle bırsey yapmadı hatta 6 ayda 45 kılo verdım bıotın kullanıyordum o surede :) emınım
Alayim o zaman bende markasini soyler misiniz banada cesit bol çünkü
Biotin ve sulfatsiz sampuaninizin denenmis şeyler daha iyi oluyor

Ya ben öyle yaglı yumurtalı maske yapsam 1 hafta kaşınırım

Ya ben öyle yaglı yumurtalı maske yapsam 1 hafta kaşınırım
Yağ koymuyorum ben. Yumurtayı direk sacima sürüyorum ve soğuk suyla yıkıyorum. Eskiden dökülürken yaptım baya süre iyi geldi şimdi üşeniyorum biraz sanki. Çok az kokusu kalıyor tabi malesef.

Yağ koymuyorum ben. Yumurtayı direk sacima sürüyorum ve soğuk suyla yıkıyorum. Eskiden dökülürken yaptım baya süre iyi geldi şimdi üşeniyorum biraz sanki. Çok az kokusu kalıyor tabi malesef.
Tam kokmuyormu diyecektim yazmışsınız
Yapamıyorum öyle maskeleri ama çeşitli yagları sürenler var
Bitlenmekten çok korkuyorumda

Hindistan cevizi yagini eritiyor musun kiz, nasil sivilastiriyorsun? Diplere de suruyor musun? Kisacasi tarif eder msiin :)
Bende bir tarif vereyim cherry..
Hindistan ceviz yağı,2 tatlı kaşık zeytin yağı.
Bu malzemeleri bir kaseye alıp fırça yardımıyla karıştırıyoruz. (Güneşe koyunca hindistan c.yağı hemen eriyor)
Diplere uçlara heryere sürüyorum.
Haftada 1 yetiyor.

Yıkama esnasında suya girmeden önce şampuan ile baya bir ovalıyorum. Sonra su,tekrar şampuan :)
Ve ben tuzsuz şampuan kullanıyorum. (Toni&guy)
Şu sıralar bundan memnunum.

Merhaba sanırım hayatta en çok baktıgim ve sağlıklı olduğum yer saçlarım :)) oyüzden önermek istedim . Şampuan olarak ucuzundan en pahalısına bir cok şampuan denedim. Kesinlikle Gliss şampuan üzerine gliss saç kremi ve gliss maske oneriyorum.
Saçlarınızı kuruyken değil ıslakken tarayın. Fön ile kurutmayın bırakın kendisi kurusun. Ayrıca bazen duştan çıkınca saçlarınızı 3 e 4 e ayırıp örün. Örgü de çok iyi gelir dökülmeye . Ablam da sizin gibi sikayetleri vardı aynısı. Bu dediklerimi yaptı şu an pırıl pırıl ve dökülmüyolar.

Ben kendimi bildim bileli bu şekilde yapıyorum. Ve kansızlık olduğu halde uzun ve gür.

şampuanina dogum kontrol hapı at
saclarini bununla basini one egerek yika ve o sekilde durula cunku vucuttaki tuyleride costurabiliyor bazen

Tam kokmuyormu diyecektim yazmışsınız
Yapamıyorum öyle maskeleri ama çeşitli yagları sürenler var
Bitlenmekten çok korkuyorumda
Kokusu için dus sonrası bakım yağı ve spreyler var ya saçın kolay taranması için onlardan sıkıyorum. Rahatsız etmiyor o zaman
Bitlenmezsin ama yağlar konusunda benim gibi yağlı bir saç yapın varsa tıkıyor saç gözeneklerini. Dibe sürdüğüm yaglardan sonra resmen avuc avuc döküldü ve doktora gittim. Doktor ve eczanecide yağlı saclara sahip insanlarin dibe yağ kullanmamasi gerektiğini söyledi

Hamileyken Demir ilacı çok kullandım.
İnanılmaz saç uzama yeni saçlarım felan çıktı.
Baya saçım çok çok çoğaldı.
Değerlere felan baktırmak gerekli aslında.
Sonuçta içerden beslemek en iyisi oluyor.

Saçlarımı kurutmayinca acayip şekillere girip kabarıyor ya siz nasıl başa cikiyorsunuz bu durumla
Sabah bi kalkıyorum kafa benden bağımsız olmuş

Benim çok kuru saçlarım kıvırcık ve kabarık,
Kötü bi saç yapım var ya baglayacaksın,
Köpüksüz şekil almaz ya düzleştirceksin,
Şöyle tarayıp cıkayım yok

Demir ilacına ihtiyacın yok dedi doktorum. Ben fazladan kullansam ne olur ki acaba zararlı mi

Benim çok kuru saçlarım kıvırcık ve kabarık,
Kötü bi saç yapım var ya baglayacaksın,
Köpüksüz şekil almaz ya düzleştirceksin,
Şöyle tarayıp cıkayım yok
Benim şekilsiz dalgalı ( düzlestirici magduruyum yoksa çok güzel dalgaları vardı) kurutmazsam sabah kalktigimda aynaya bakıp şok oluyorum ve tarasam da duzelmiyor saçımın şekli. Ancak kurutmayla şekli düzgün oluyor.
Şuan baya kısa saçım ama yinede istiyor kurutma yoksa inanilmaz şekilsiz

Saçlarımı kurutmayinca acayip şekillere girip kabarıyor ya siz nasıl başa cikiyorsunuz bu durumla
Sabah bi kalkıyorum kafa benden bağımsız olmuş

Ben tülbent sarıyorum bazen onda kuruyor :) oyle deneyin bi de. Ben kuaföre bile gitmekten korkuyorum fön tutacak diye kendim kesiyorum kirıklarını.

Keşke benimde şekil alsaydı,
Düz saçlara çok özeniyorum,
Yada hafif dalgalı ama kabarmayan.
Ben çok boyuyorum saclarımı bu yüzden mahvettim sanırım

Keşke benimde şekil alsaydı,
Düz saçlara çok özeniyorum,
Yada hafif dalgalı ama kabarmayan.
Ben çok boyuyorum saclarımı bu yüzden mahvettim sanırım
Dibe vurulan boya en zararlı şeymiş saç için. Beyazlariniz yoksa bence boyamayin.

Demir ilacına ihtiyacın yok dedi doktorum. Ben fazladan kullansam ne olur ki acaba zararlı mi
Gerek yok demiş zaten.
Doktor ne diyorsa o :)

Başka bir konu da daha yazmıştım.
Bir abla bana,hergün 2 haşlanmış yumurta ye. Demişti.
3-4 ay düzenli hergün yediğimde,dökülme bayaaa azalmıştı. Abartılı uzama olmasa da,gözle görülür vardı. Deneyin bence :)

Dibe vurulan boya en zararlı şeymiş saç için. Beyazlariniz yoksa bence boyamayin.
Yok beyazlarımda kendimi bildim bileli boyarım saçlarımı ama artık kendi haline bırakacagım
Kafamda saç kalmayacak yoksa,
En son şimdi işte koparak dökülüyor saçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…