- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi 1sadekahve
-
Öyle yapayım bende.ben sabuna gecmek ısteyenlere genelde tatıllerı onerıyorum sabundan sonra sac ucları sulfatsız sampuanla yıkanmalı ve sonra beyaz sırkeyle su karıstırılıp sac yıkanmalı dıyorum o alısma surecınde
ben hep sabunla yıkanıyorum ama dogdugumdan berı sabun kullandıgımdan kendınden kremlı gıbı yumusak ona ragmen sac uclarıma mutlaka krem uygularım ve kompe dustan cıkarken son durulama suyum sırkelı su olur yoksa benımkınıde matlastırır
saca zararı yok aslında ama dırek sampuanı kesıp sadece sabun kullanırsanız o alısma surecınde acmaya calısırken sacı tararken sekıllendırırken koparır zayıflatır zarar verırsınız ve pis sacmıs goruntusu sızı rahatsız eder cabuk yaglanır belkı sıvılce cıkar falan goruntu olarak rahatsız eder kırılan uclarda sac kokunu zayıflatır
haftada 3 gunden fazla sac yıkanmamalı
sabuna alısma surecı tatılde baslanmalı ılk sıralar sac uclarına sabundan sonra sampuan ve kremle destek saglanmalı
sac alısınca anlarsınız zaten ozaman kesersınız sampuanı
ben bırtek bakım maskesınden arındırmak ıcın sulfatsız sampuan kullanıyorum cunku saclarım belımde sabaha kadar yıkasam arınmaz maskeden sabunla kullandıgım sampuandada toz halde dogum kontrol hapı ve bepanten ampul var bır kutu
annem estetısyende... ordan bılıyorum bunları e babamda sabuncu malum :) bızım banyoyu bır dusunun
Alayim o zaman bende markasini soyler misiniz banada cesit bol çünküben senelerdır kullanıyorum hıc oyle bırsey yapmadı hatta 6 ayda 45 kılo verdım bıotın kullanıyordum o surede :) emınım
Ya ben öyle yaglı yumurtalı maske yapsam 1 hafta kaşınırımÇok işlem görmüyor. 1 kez dipten boyattim o kadar düzleştirici bile kullanmam çünkü daha çok dökülüyor
Baktırdım degerlerimde bir sorun yoktu. D vitaminine baktir demis bazi arkadaslar diger konularda baktiracagim onada. Doktor psikolojik demişti. Kafaya takan biriyim ama Allah'a şükür öyle cozulmeyen derdim de yok hiç anlamadim. Her yerde saçlarım var.
Maske almıştım ama fayda görmedim
Yumurta sürüyorum artik arada bi ara işe yaradi gibi olmuştu
Yağ koymuyorum ben. Yumurtayı direk sacima sürüyorum ve soğuk suyla yıkıyorum. Eskiden dökülürken yaptım baya süre iyi geldi şimdi üşeniyorum biraz sanki. Çok az kokusu kalıyor tabi malesef.Ya ben öyle yaglı yumurtalı maske yapsam 1 hafta kaşınırım
Tam kokmuyormu diyecektim yazmışsınızYağ koymuyorum ben. Yumurtayı direk sacima sürüyorum ve soğuk suyla yıkıyorum. Eskiden dökülürken yaptım baya süre iyi geldi şimdi üşeniyorum biraz sanki. Çok az kokusu kalıyor tabi malesef.
Bende bir tarif vereyim cherry..Hindistan cevizi yagini eritiyor musun kiz, nasil sivilastiriyorsun? Diplere de suruyor musun? Kisacasi tarif eder msiin :)
Kokusu için dus sonrası bakım yağı ve spreyler var ya saçın kolay taranması için onlardan sıkıyorum. Rahatsız etmiyor o zamanTam kokmuyormu diyecektim yazmışsınız
Yapamıyorum öyle maskeleri ama çeşitli yagları sürenler var
Bitlenmekten çok korkuyorumda
Saçlarımı kurutmayinca acayip şekillere girip kabarıyor ya siz nasıl başa cikiyorsunuz bu durumlaMerhaba sanırım hayatta en çok baktıgim ve sağlıklı olduğum yer saçlarım :)) oyüzden önermek istedim . Şampuan olarak ucuzundan en pahalısına bir cok şampuan denedim. Kesinlikle Gliss şampuan üzerine gliss saç kremi ve gliss maske oneriyorum.
Saçlarınızı kuruyken değil ıslakken tarayın. Fön ile kurutmayın bırakın kendisi kurusun. Ayrıca bazen duştan çıkınca saçlarınızı 3 e 4 e ayırıp örün. Örgü de çok iyi gelir dökülmeye . Ablam da sizin gibi sikayetleri vardı aynısı. Bu dediklerimi yaptı şu an pırıl pırıl ve dökülmüyolar.
Ben kendimi bildim bileli bu şekilde yapıyorum. Ve kansızlık olduğu halde uzun ve gür.
Benim çok kuru saçlarım kıvırcık ve kabarık,Kokusu için dus sonrası bakım yağı ve spreyler var ya saçın kolay taranması için onlardan sıkıyorum. Rahatsız etmiyor o zaman
Bitlenmezsin ama yağlar konusunda benim gibi yağlı bir saç yapın varsa tıkıyor saç gözeneklerini. Dibe sürdüğüm yaglardan sonra resmen avuc avuc döküldü ve doktora gittim. Doktor ve eczanecide yağlı saclara sahip insanlarin dibe yağ kullanmamasi gerektiğini söyledi
Demir ilacına ihtiyacın yok dedi doktorum. Ben fazladan kullansam ne olur ki acaba zararlı miHamileyken Demir ilacı çok kullandım.
İnanılmaz saç uzama yeni saçlarım felan çıktı.
Baya saçım çok çok çoğaldı.
Değerlere felan baktırmak gerekli aslında.
Sonuçta içerden beslemek en iyisi oluyor.
Benim şekilsiz dalgalı ( düzlestirici magduruyum yoksa çok güzel dalgaları vardı) kurutmazsam sabah kalktigimda aynaya bakıp şok oluyorum ve tarasam da duzelmiyor saçımın şekli. Ancak kurutmayla şekli düzgün oluyor.Benim çok kuru saçlarım kıvırcık ve kabarık,
Kötü bi saç yapım var ya baglayacaksın,
Köpüksüz şekil almaz ya düzleştirceksin,
Şöyle tarayıp cıkayım yok
Saçlarımı kurutmayinca acayip şekillere girip kabarıyor ya siz nasıl başa cikiyorsunuz bu durumla
Sabah bi kalkıyorum kafa benden bağımsız olmuş
Keşke benimde şekil alsaydı,Benim şekilsiz dalgalı ( düzlestirici magduruyum yoksa çok güzel dalgaları vardı) kurutmazsam sabah kalktigimda aynaya bakıp şok oluyorum ve tarasam da duzelmiyor saçımın şekli. Ancak kurutmayla şekli düzgün oluyor.
Dibe vurulan boya en zararlı şeymiş saç için. Beyazlariniz yoksa bence boyamayin.Keşke benimde şekil alsaydı,
Düz saçlara çok özeniyorum,
Yada hafif dalgalı ama kabarmayan.
Ben çok boyuyorum saclarımı bu yüzden mahvettim sanırım
Gerek yok demiş zaten.Demir ilacına ihtiyacın yok dedi doktorum. Ben fazladan kullansam ne olur ki acaba zararlı mi
Yok beyazlarımda kendimi bildim bileli boyarım saçlarımı ama artık kendi haline bırakacagımDibe vurulan boya en zararlı şeymiş saç için. Beyazlariniz yoksa bence boyamayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?