- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi 1sadekahve
-
Kızlar selam
Benim derdim cevap alamamak bdv dışında etkilesim yok denecek kadar . saçlarım çok güçsüz ve dökülüyor. Bu konuyu saçla ilgili yere açtım ama sıfır etkileşim oldu. Oraya acmayinca ban yiyoruz. Ne yapayım şimdi ben?
Buraya yazınca eminim cevap gelecek.
Mune abla benim de derdim bu işte banlamayin lütfen ve burdan yardım alabileyim.
Tek derdimiz görümce, sevgili degil kiii
Bu konuyu açtım sıfır yorum. Bdv ye açınca ban yiyoruz ama oraya da cevap verilmiyor. Yetkili ablalar bir el atın bu işe. Ban yemek istemiyorum konu dışı diye çünkü burdan yazmak Zorunda kalıyoruz etkileşim yokSaç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar - Dökülen ve şekilsiz saçlar
Selam kızlar Saç dökülmesi için neler yapıyorsunuz? Benim saçlarım aşırı dökülüyor. Sarımsak sürenler varsa işe yaradı mı? Sabunla yıka önerisini denedim saçlarım kaskatı oldu. Sabun kullanıp fayda gören oldu mu? Saçı sağlıklı uzatma formülleriniz nelerdir? Fön saça çok zarar verir mi? Bu arada...www.kadinlarkulubu.com
Son iki aydır haftada ya da on beş günde bir zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı sürüyorum saçıma. Ayda bir mayonez maskesi yapıyorum. Her duştan sonra da son durulama suyuna elma sirkesi katıyorum. Saçlarımı düzenli olarak her gün tararım mutlaka. Dökülme olmuyor fazla. Önceden heryerde saç var, kimin kimin bu saçlar modundaydım
elınde 2 sanıye bekletsen anında sıvılasır :)Hindistan cevizi yagini eritiyor musun kiz, nasil sivilastiriyorsun? Diplere de suruyor musun? Kisacasi tarif eder msiin :)
elınde 2 sanıye bekletsen anında sıvılasır :)
Evet erittim. Cezvede su kaynattım. Üstüne çay tabağını koydum. Üç kaşık h.cevizi yağı koydum eridi hemen. Bitmiş krem şişemde zeytinyağı ile h.cevizi yağını karıştırdım. Yazın sıvılaşan kışın katılaşan bir karışım oldu. Bazen yüzüme de sürüyorum cherry'mmHindistan cevizi yagini eritiyor musun kiz, nasil sivilastiriyorsun? Diplere de suruyor musun? Kisacasi tarif eder msiin :)
Şuan boyalı saçım ve gerçekten yapış yapış yapti benim için boya hiç önemli değil aksa da kendi rengim boya duzeltme için yaptirmistim. Bende yapış yapis olunca sac kremi sürüyorum artık cikmadan. Boyaya zarari dışında saçıma zarari olur mu? Siz sabunu öyle anlatınca bende hemen alayım demiştimbu arada sabun meselesıne gelınce boyalı saclara asla sabun onermem arındırma ozellıgı oldugundan akıtır boyayı sactakı herseyı arındırdıgından kece gıbı yapıs yapıs yapar sabun kullanmayan kısının sabuna alısması uzun surer dırek sabuna baslanılmaz
oyuzden sulfatsız sampuan kullanın
Çok işlem görmüyor. 1 kez dipten boyattim o kadar düzleştirici bile kullanmam çünkü daha çok dökülüyorVitamin eksikligi falan olmasın,
Yada çok boyarmısın saçını ?
Yani çok işlem görürüyorsa saç illaki güçsüzleşir,
Benimde koparak dökülüyor,
Maske falan aldım ama bilmiyorum yararı olacak mı
ben sabuna gecmek ısteyenlere genelde tatıllerı onerıyorum sabundan sonra sac ucları sulfatsız sampuanla yıkanmalı ve sonra beyaz sırkeyle su karıstırılıp sac yıkanmalı dıyorum o alısma surecındeŞuan boyalı saçım ve gerçekten yapış yapış yapti benim için boya hiç önemli değil aksa da kendi rengim boya duzeltme için yaptirmistim. Bende yapış yapis olunca sac kremi sürüyorum artık cikmadan. Boyaya zarari dışında saçıma zarari olur mu? Siz sabunu öyle anlatınca bende hemen alayım demiştim
Kilo aldirip vucutta killanma yapıyor diyorlar. Siz kullandiniz bilginiz var mı bu konuyla ilgili yapiyor mu killanma ve kilo?Biotin kullan...
ben senelerdır kullanıyorum hıc oyle bırsey yapmadı hatta 6 ayda 45 kılo verdım bıotın kullanıyordum o surede :) emınımKilo aldirip vucutta killanma yapıyor diyorlar. Siz kullandiniz bilginiz var mı bu konuyla ilgili yapiyor mu killanma ve kilo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?