Sadece bdv !

1sadekahve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2019
8.403
17.153
198
Kızlar selam
Benim derdim cevap alamamak bdv dışında etkilesim yok denecek kadar . saçlarım çok güçsüz ve dökülüyor. Bu konuyu saçla ilgili yere açtım ama sıfır etkileşim oldu. Oraya acmayinca ban yiyoruz. Ne yapayım şimdi ben?
Buraya yazınca eminim cevap gelecek.
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla benim de derdim bu işte banlamayin lütfen ve burdan yardım alabileyim.
Tek derdimiz görümce, sevgili degil kiii

Bu konuyu açtım sıfır yorum. Bdv ye açınca ban yiyoruz ama oraya da cevap verilmiyor. Yetkili ablalar bir el atın bu işe. Ban yemek istemiyorum konu dışı diye çünkü burdan yazmak Zorunda kalıyoruz etkileşim yok tam etkilesim oluyor ben ban yiyorum o zaman da sayfanin anlamı kalmıyor. Dertler bütündür diyelim olmaz mi

Vitamin eksikligi falan olmasın,
Yada çok boyarmısın saçını ?
Yani çok işlem görürüyorsa saç illaki güçsüzleşir,
Benimde koparak dökülüyor,
Maske falan aldım ama bilmiyorum yararı olacak mı

merhaba :)
her hafta 1 er ampul bepanten bemıks evıgen ampulu 1 yemek kasıgı zeytınyagıyla bırlestırıp sac dıplerıne surup olabıldıgınce uzun tutup
sulfatsız sampuan alıp sampuana bır kutu dogum kontrol hapını ezıp koyup 1 kutu da bepanten ampullerı koyup calkalayarak haftada 3 kere sac yıkama seklınde devam edersenız
hergun 1 avuc kavrulmamıs taze badem cevız kabak cekırdegı yersenız bırden bıre dokulmenın kesıldıgını gorursunuz :)
yalnız sacları one egerek yıkayın vucut tuylerı cosmasınlar
sulfatsız sampuanlar da whatson gratıslerde var organıx guzel mesela

bu arada sabun meselesıne gelınce boyalı saclara asla sabun onermem arındırma ozellıgı oldugundan akıtır boyayı sactakı herseyı arındırdıgından kece gıbı yapıs yapıs yapar sabun kullanmayan kısının sabuna alısması uzun surer dırek sabuna baslanılmaz
oyuzden sulfatsız sampuan kullanın

Son iki aydır haftada ya da on beş günde bir zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı sürüyorum saçıma. Ayda bir mayonez maskesi yapıyorum. Her duştan sonra da son durulama suyuna elma sirkesi katıyorum. Saçlarımı düzenli olarak her gün tararım mutlaka. Dökülme olmuyor fazla. Önceden heryerde saç var, kimin kimin bu saçlar modundaydım

Siz benim konumu uzun bulup okumadınız ama ben sizinkini okudum. Her dert kısaca anlatılmıyor anlayacağınız :) Sarımsak kokutur ama en güzel çare. Bir müddet kokarca gibi gezersiniz sonra saçlar yerine gelince kokuya boş yere katlanmadığjnızı görürsünüz. Bir arkadaşımın saçlarının bir bölümünde kel gibi hiç saç kalmamıştı. Sarımsağı dövüp o bölgeye sürünce birkaç haftada çıkmıştı eski saçları.

Hindistan cevizi yagini eritiyor musun kiz, nasil sivilastiriyorsun? Diplere de suruyor musun? Kisacasi tarif eder msiin :)

Konu sahibesi isirgan otu derim. Hem cayini yapip icin, hem saciniza puskurtun. Burda isirgan + lavanta karisimi var:

Hindistan cevizi yagini eritiyor musun kiz, nasil sivilastiriyorsun? Diplere de suruyor musun? Kisacasi tarif eder msiin :)
Evet erittim. Cezvede su kaynattım. Üstüne çay tabağını koydum. Üç kaşık h.cevizi yağı koydum eridi hemen. Bitmiş krem şişemde zeytinyağı ile h.cevizi yağını karıştırdım. Yazın sıvılaşan kışın katılaşan bir karışım oldu. Bazen yüzüme de sürüyorum cherry'mm
MissCherryBlossom dibine ucuna her yerine sürüyorum.

Şuan boyalı saçım ve gerçekten yapış yapış yapti benim için boya hiç önemli değil aksa da kendi rengim boya duzeltme için yaptirmistim. Bende yapış yapis olunca sac kremi sürüyorum artık cikmadan. Boyaya zarari dışında saçıma zarari olur mu? Siz sabunu öyle anlatınca bende hemen alayım demiştim

Çok işlem görmüyor. 1 kez dipten boyattim o kadar düzleştirici bile kullanmam çünkü daha çok dökülüyor
Baktırdım degerlerimde bir sorun yoktu. D vitaminine baktir demis bazi arkadaslar diger konularda baktiracagim onada. Doktor psikolojik demişti. Kafaya takan biriyim ama Allah'a şükür öyle cozulmeyen derdim de yok hiç anlamadim. Her yerde saçlarım var.
Maske almıştım ama fayda görmedim
Yumurta sürüyorum artik arada bi ara işe yaradi gibi olmuştu

ben sabuna gecmek ısteyenlere genelde tatıllerı onerıyorum sabundan sonra sac ucları sulfatsız sampuanla yıkanmalı ve sonra beyaz sırkeyle su karıstırılıp sac yıkanmalı dıyorum o alısma surecınde
ben hep sabunla yıkanıyorum ama dogdugumdan berı sabun kullandıgımdan kendınden kremlı gıbı yumusak ona ragmen sac uclarıma mutlaka krem uygularım ve kompe dustan cıkarken son durulama suyum sırkelı su olur yoksa benımkınıde matlastırır

saca zararı yok aslında ama dırek sampuanı kesıp sadece sabun kullanırsanız o alısma surecınde acmaya calısırken sacı tararken sekıllendırırken koparır zayıflatır zarar verırsınız ve pis sacmıs goruntusu sızı rahatsız eder cabuk yaglanır belkı sıvılce cıkar falan goruntu olarak rahatsız eder kırılan uclarda sac kokunu zayıflatır

haftada 3 gunden fazla sac yıkanmamalı
sabuna alısma surecı tatılde baslanmalı ılk sıralar sac uclarına sabundan sonra sampuan ve kremle destek saglanmalı
sac alısınca anlarsınız zaten ozaman kesersınız sampuanı

ben bırtek bakım maskesınden arındırmak ıcın sulfatsız sampuan kullanıyorum cunku saclarım belımde sabaha kadar yıkasam arınmaz maskeden sabunla kullandıgım sampuandada toz halde dogum kontrol hapı ve bepanten ampul var bır kutu

annem estetısyende... ordan bılıyorum bunları e babamda sabuncu malum :) bızım banyoyu bır dusunun

bıotın de arkadas yazmıs oda dogru tavsıye eczaneden alabılırsınız destekler

Kilo aldirip vucutta killanma yapıyor diyorlar. Siz kullandiniz bilginiz var mı bu konuyla ilgili yapiyor mu killanma ve kilo?
ben senelerdır kullanıyorum hıc oyle bırsey yapmadı hatta 6 ayda 45 kılo verdım bıotın kullanıyordum o surede :) emınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…