Sadece bana ozel olsun istedim ama sizede fikir olsun

kivvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
248
28
48
Diğer
Merhaba yeni gelin adaylari ben 3 senelik evliyim banada esim pirlanta bir tek tasla evlenme teklifi etti alyanskarimizi biz kuyumcudan almadik esimin arkadas cevresi vardir kuyumcu olarak direk ilk elden atolyede istedgimiz modeli yaptirdik vee simdi biz bebek bekliyoruz ve hediye olarak esimden tek tas ve tam tur yaptirmasini istedim ama bu isredgim pirlanta degil YAKUT daha kimsede belki gormemissinizdir normal bir tek tas ama orta tasi kip kirmizi yakut ve tam tur olarak da biraz kalinca normal tamturlari dusunun oda minik minik bir suru kipkirmizi taslar yani ben farkli olsun istedim kirmizi tek tas ve tam tur doguma 4 bcuk ay var doguma gidecegim gune kadar zaman verdim sizide fikir olsun yakut sevmem kirmizi sevmem derseniz zumrut yapabilirsiniz hepsini vea safir yapabilirsiniz sari vea siyah pirlanta olur yada pembe pirlanta ama ben artik beyaz pirlanta sevmiyorum atomlar la ayni belki fikir olur sizlere ve eger tanidigini bulursaniz misal veriyorum 10 binlik bi yuzugu 6 bine bile maal edersiniz arastrmak lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Değişik bir fikir :) pembe safir de benim çok hoşuma gidiyor ancak hiçbir yerde bulamadım ne yazık ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim pembe pirlanta oliyor safir olan sari taş istanbuldaysan yaptira bilirsin canim benim esim yaklasik 10 sene kapali carsidaydi mihlamaci olarak ama su an o isi yapmiyor eger istanbuldaysan oralara bakarsan bulabilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…