Bebek İkinci El Sadece ayakkabı :)

fzebru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
695
23
48
34
İstanbul

Cansuncanbebe 21 numara süet koyu lacivert

Son düzenleme:

26 numara önündeki soyukları sorun etmeyenler için çok kaliteli. Lisanslı üründür. Birde kenarda oğlumun isminin başharfleri yazıyor çıkmadı :50:

26 numara. Pantolon paçasının geldiği yerlerde soyulma var, görünmüyor pantolondan.

Triko ev babeti. Birkaç kez giyildi. Triko ve esnek olduğundan o şekilde duruyor. 37 numara

Bu fiyata bedava bi ayakkabı. Ist. Huzur Mağazası'ndan. 37 numara. Çok şık duruyor. Bir iki kez giyildi. Topukta jel taban var. 2 adet balkon ve bir klima mevcut :1::1::1: bu ayakkabıyı tanıtırken ev aradığım günler geldi aklıma :1::1:

Özel zamanlarda giydirdiğim için paralamadan küçülttük :) bu fiyata bu marka bu 2. El kaçmaz :)))

canım şuan ihtiyacım yok ama güzel styling yapıp çekmişssin fotoğraflarını yazmadan edemedim. bazısı temizlemeden ütülemeden koyuyor şu eşyalarını sinir oluyorum. seni takdir ettim. umarım müşterin çok olur :)))

Ayakkabilariniz guzel gercekten 22no warmi yada dahaa resim koymadiginiz ayakkabi kiz icon ariyorum

canım şuan ihtiyacım yok ama güzel styling yapıp çekmişssin fotoğraflarını yazmadan edemedim. bazısı temizlemeden ütülemeden koyuyor şu eşyalarını sinir oluyorum. seni takdir ettim. umarım müşterin çok olur :)))

Teşekkür ederim.. Yüreğinize ve bu güzel sözler için ayırdığınız zaman için..

Arkadaşlar kızıma bu kış giydirmek için burdancalmıştım. Olduğu gibi duruyo. Kızım 18 numara giyiyor çünkü. 21 numara vicco Bot.. Kaça aldığımı inanın hatırlamıyorum. Makul bir fiyatla isteyene vericem.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 72
Back