Sadece arkadaş mı?

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Eski konularımı okuyanlar bilirler birlikte checkin yaptıktan sonra işte henüz birbirimizi tanıma arkadaşlık aşamasındayız diyen çocukla konuşuyorum yani görüşmeye devam ediyoruz. En son ben o lafına bayağı bir sinirlenip mesaj atmamıştım birkaç gün 4-5 gün falan. Sonra o attı konuştuk görüşemedik senle de bayağı oldu falan dedi buluşmak istedi. Yani diğer türlü ilgisi olduguna dair bir ima göremiyorum gerçi. Ama duygularını çok belli edecek biri de değil biraz saklıyor duygularını gibi geliyor bana. Konuşmaya başladığımız ilk zamanlar biraz anlıyordum sanki iltifatlar vs ama şu an neyiz çözemedim kanka muhabbeti de yok aramızda. Mesela geçen gün birlikte ders çalıştık saatlerce, yani birlikte gülüyoruz konuşuyoruz eğleniyoruz falan. Ben de kendi duygularımdan emin değilim. Acaba o da mı emin olmak istiyor kendinden? Zaten benden önce bir kız arkadaşı olmuş çok kısa sürmüş 1 hafta falan konuşmuştuk birbirimizi tanımadan saçma sapan bişeydi hemen bitti o yuzden falan dedi. Ben nasıl anlarım arkadaş olarak görüp görmediğini? Gerçi ben de şikayetçi değilim bu durumdan illa bişey olmasına gerek yok aramızda olacaksa da böyle arkadaş olarak başlaması daha iyi zaten.

'İliskiye, diger turlu ilgisine dair bir ima yok' demissiniz.

Sonra da duygularini rahatca aciklayan biri olmadigini eklemissiniz.

Size karsi ozel bir seyler hissedip hissetmedigini sormussunuz.

Sonra da 'benim icin ille aramizda bir sey olmasina gerek yok sikayetci degilim bu durumdan' demissiniz.

Kafaniz ne kadar karisik, ne kadar cok gelgit var aklinizda, ne kadar cok dusunuyorsunuz onu.

Eger o da bu kadar kafaya takiyor olsaydi coktan acilirdi.

Zaten olacagi varsa da olur, kendi kendinize kurmaktansa bekleyip gormek daha saglikli.

Hatırladım konunuzu.
Zamanla birbirinizi tanıyın daha iyi olmuş bence ama her ihtimale karşı kendinizi çok kaptırıp umutlanmayın.

Haklısınız gerçekten aklım karışık

Hatırladım konunuzu.
Zamanla birbirinizi tanıyın daha iyi olmuş bence ama her ihtimale karşı kendinizi çok kaptırıp umutlanmayın.

Aynen ben de şikayetçi değilim zaten böyle olması daha iyi ben zaten o beni arkadaş olarak görüyor olarak düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…