- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
-
- Konu Sahibi adenalef90
Peki bitirdiğimde diyelim yola geldi evlilik teklif etti ne yapayım ? Beni benden iyi tanıyor çünkü. Yine reddedeyim değil mi ? Çünkü ikinci kez bitirdiğimde kapımda ağladı abartmıyorum.
Yani bu adamın hiçbir şekilde oluru yok öyle mi ?
SüpersinizSiz bitti dediğinizde kapıları zorlayacak elbette
Karsisinda kararlı duran bir kadin olmali
Onu cocuk gibi düşünün
Nasıl ki çocuk hata da yapsa, annesi ona kizsa da yine annesinin eteginden ayrilamaz ya çünkü ona muhtactir.
Bu adam da öyle
Annesiyle çocuklukta duzgun bag kuramadigi icin, evlendiğinde eşinin de kıymetini bilememis
Simdi ise onu sarip sarmalayan ve hep yaninda olan biri var, birakmak istemiyor. Ama o kisinin de istekleri olabileceginin farkinda degil. O sizi isterken aslinda kendi konforunu düşünüyor, o sevgi enerjisini hissetmek istiyor ve sizi birakamiyor. Bağımlılık iliskisi kurmus yoksa olay size karsi bir sey hissetmesi degil, sizin onu sevmenize muhtaç! Ayni cocugun annesine olan ihtiyacı gibi.
Biraz psikolojik bir cikarim oldu, belki yanlis da düşünüyor olabilirim ama anlattiginiz karakter bende bu izlenimi verdi.
Bir de neden yasadiklarinizdan pisman oluyorsunuz ki? Sevdiniz, o an sevildiğinizi de hissetmissiniz ki karsilikli bir seyler yaşanmış. Zorla olmamış, ne o sizi zorlamis ne siz onu bir seylere mecbur bırakayım diye düşünmüşsünüz. O an oyle yasanmasi gerekiyormuş yaşanmış. Pisman olunacak bir sey yok.
Güven konusunda da aslinda sizin güveninizi kirmamis, siz bir seylerin yanlis gittiğini görüp buraya konu actiniz belki bizim de yazdiklarimizla öğrenmekten korktugunuz gerceklerle yüzleştiniz. O da size güveniyor ayrica. Sadece sevmeyi bilmiyor ve düzgün bir iliskiyi yürüyebilecek olgunlukta değil.
Bundan sonra da kimseye güvenmem diye kendinizi kodlamayin.
Siz kendinize güvendikten ve kendinize deger verdikten sonra, kimse bu duyguları yıkamaz.
Şartlamayin kendinizi.
Evlen.Peki bitirdiğimde diyelim yola geldi evlilik teklif etti ne yapayım ? Beni benden iyi tanıyor çünkü. Yine reddedeyim değil mi ? Çünkü ikinci kez bitirdiğimde kapımda ağladı abartmıyorum.
Yani bu adamın hiçbir şekilde oluru yok öyle mi ?
Dalga geçtiğini biliyorum. Ama o iş bitti bilgi arz.Evlen.
Ee hemen kabul mu etti ayrılığı?Dalga geçtiğini biliyorum. Ama o iş bitti bilgi arz.
Ayrılalım demedim mesaj arama hiçbir şeyine cevap vermiyorum İnan ayrılıyorum desem ağzım eskiyecek ona bile gücüm kalmadı.Ee hemen kabul mu etti ayrılığı?
Bı kac gun sonra ısyerıne gelirse ne yapacaksınAyrılalım demedim mesaj arama hiçbir şeyine cevap vermiyorum İnan ayrılıyorum desem ağzım eskiyecek ona bile gücüm kalmadı.
Anlatayım. Konuşalım diyecek evet buyur diyeceğim ne oluyor sana diyecek bir şey olduğu yok olan bir şey yok sende artık yoksun diyeceğim. Kolay gelsin diyeceğim vınnnn tekrar içeri geçeceğim.Bı kac gun sonra ısyerıne gelirse ne yapacaksın
İnsallah boyle olurAnlatayım. Konuşalım diyecek evet buyur diyeceğim ne oluyor sana diyecek bir şey olduğu yok olan bir şey yok sende artık yoksun diyeceğim. Kolay gelsin diyeceğim vınnnn tekrar içeri geçeceğim.
Boynuna atlayacak değilim herhalde böyle olacak.İnsallah boyle olur
Yo ben onu demek istemedım sizi tokatlamssından sınırlenmesınden falan bahsettimBoynuna atlayacak değilim herhalde böyle olacak.
O biraz sıkarYo ben onu demek istemedım sizi tokatlamssından sınırlenmesınden falan bahsettim
İstersen boynuna atla benı ilgilendırmıyor o kismi
Ama o hala sarılacak degılım diyor, tam bir kelebek.eski karısından olan çocuğa bile sırf boşanıyor diye DNA testi yaptıracak kadar adı bir adam seni çirkeflik yapmadan bırakmaz, her şeye haźırlikli ol, benden söylemesi
Yemez o kadarı benimde elim armut toplamıyoreski karısından olan çocuğa bile sırf boşanıyor diye DNA testi yaptıracak kadar adı bir adam seni çirkeflik yapmadan bırakmaz, her şeye haźırlikli ol, benden söylemesi
OkO biraz sıkarZor yani
Ya o kim bana zarar verecek Allah aşkına işin iç yüzünü bilmeden konuşma istersen lütfenAma o hala sarılacak degılım diyor, tam bir kelebek.
Ben adam zarar vermez ınsallah derken o bunu sarılacak degılım le puskurtmeye calısıyor.
Allah herkesin yardımcısı olsun
O kim mi, her soyledıgıne inandığın askınYa o kim bana zarar verecek Allah aşkına işin iç yüzünü bilmeden konuşma istersen lütfen
Ben burda yıllanmış ablalarım ile konuyu konuştum ve kapattım.O kim mi, her soyledıgıne inandığın askın
Evlenme teklif ederse ne dıyım dedıgın aklını saniye de karıstıracak bırı.
Oyle yanı.
Hadı ıyı geceler