Sadece anlamaya çalışıyorum ama her seferinde kafam karışıyor. Ne yapmalıyım ?

Haklısın aynen yok zaten soğudum ben.

Peki bitirdiğimde diyelim yola geldi evlilik teklif etti ne yapayım ? Beni benden iyi tanıyor çünkü. Yine reddedeyim değil mi ? Çünkü ikinci kez bitirdiğimde kapımda ağladı abartmıyorum.
Yani bu adamın hiçbir şekilde oluru yok öyle mi ?

Çok şey yazılabilir ama kısa bir özet geçeyim ;

1- Bu adam sorumluluktan kaçıyor
2- Ailesi tehlikeli
3- Çocuklu adamla evlilik zordur

Yani bitir gitsin, aman oğlum sakın yeniden evlenme kafasında bir aile ile başa çıkamazsın, eski gelinin bütün acısını senden çıkarırlar

Doğru diyosun. Güya bir de ailesini takmayan birisi. Aman bilmiyorum of

Şu an aşıksınız olanları gözlemliyemiyorsunuz gibi geldi malesef
Boşanmış olması bir kızının olmasını bir kenara bırakıyorum.
Çekişmeli boşanması, adamın annesinin eski eşe saldırması tam bir çirkef aile izlenimi verdi bana
Kıskançlık takip etme konuları içinse kişi kendinden bilir işi demişler

Doğru diyosun. Pislik beni kendine bağladı. Keşke birlikte olmasaydım. Pişmanlığını yeni yaşamaya başladım. Of neyse of

İnanmadım da ne bileyim bazen çok masum geliyor. Sadece onun tarafını dinledim. Aileye girilmeden bilinmez. Ama şu net artık kimseye güvenim kalmadı.
Tezatlık var güvenme bu kadar melek adamı niye bosasin kadın çocuğu var birde araştır dibine kadar sonra "uzaktan baktım bı yeşil türbe içine girdim estağfurullah tövbe" demeyin

Tezatlık var güvenme bu kadar melek adamı niye bosasin kadın çocuğu var birde araştır dibine kadar sonra "uzaktan baktım bı yeşil türbe içine girdim estağfurullah tövbe" demeyin
Sessizce geri çekiliyorum. Bir de onu sor bunu araştır uğraşamam yeter dosyada okuyacağımı okudum. Benimle de oynadıysa Allahtan bulsun. Bende sadece o çocuklara vicdanım sızladı açıkçası belkide ondan anaç ruhum çıktı ortaya. Hiç kötü niyet beslemedim. Ama kesin kararım ararsa açmayacağım kapıma gelirse kapı duvar. Tepkisiz kalıp çekip gitmek en iyisi.

Kabul edersen bu olayların içine de girmiş olacaksın. Ne gerek var huzurlu bir şekilde yaşamak varken bu kadar strese.inşallah ilerde huzurlu sevgi dolu bir evlilik yaparsın. Okurken bile daraldım sen nasıl yaşayacaksın bunları. Ilk eşi de hep hayatınızda olacak sanki. Güzelce yollarını ayırmadıkları için

Beraber oldunuz diye ona mecbur hissetmeyi lütfen. Kendinize saygınız olsun.

Doğru diyosun aynen şimdiden kafamda benimde zaten soru işaretleri oluştu..

Beraber oldunuz diye ona mecbur hissetmeyi lütfen. Kendinize saygınız olsun.
Zaten öyle düşünmüyorum yemin ederim. Sadece sevdim. Oda beni sevdi sandım. Asla öyle bir mecburiyetim yok ama bilmiyorum işte. Kendime saygım var ama insan pişman oluyor ben hep iyi niyetli yaklaştım. (Onun tavrına göre tabiki hep verici ben olmadım) ama bu devirde demekki kimseye güvenmemek gerekiyor..

Bence önemli olan mantık. Seveceksin . Aşık olacaksın ama o adam mantığına uymuyorsa bye bye diyeceksin. Bu adam sizin mantığıniza uyuyor mu

Ben şeyi anlamadım ya, bu adam o dava dosyasını niye gösterdi kuzu kuzu? Hayır, dosyada ne ararsan var. Kan var, vahşet var.

Ben şeyi anlamadım ya, bu adam o dava dosyasını niye gösterdi kuzu kuzu? Hayır, dosyada ne ararsan var. Kan var, vahşet var.
Bilmiyorum ki gösterdi kuzu kuzu aynen. Ama tam içerik uyaptaymış açıkçası onuda inceleyecek ne halim ne gücüm kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…