- 7 Ağustos 2020
- 170
- 216
-
- Konu Sahibi adenalef90
Haklısın aynen yok zaten soğudum ben.Konu sahibi arkadaşım,
Kadin sanırım ikinci kez doğum yapmış yani bu adam 1 degil 2 cocuk sahibi de olabilir (Dna sonucuna gore).
Hala daha mahkemelikler. Bosanma.olsa da daha hukuki süreçler bitmemis, adam zaten baba olarak üstüne düşeni yapmak zorunda ama bağları tam.olarak kopmamış
Belli ki bosanma sürecindeyken beraber oldular ve kadin hamile kaldi. Adam da şimdi kadını nereden vursam da karalasam ve nafakadan yirtsam diye düşünüyor
Ben adamin cirkef oldugunu tahmin etmiştim ama bu kadari inan ki fazla
Annesi zaten evlere şenlik
Sorun yasadiginda arkasini dede kurtariyor
Yine söylüyorum: adam SORUMSUZ!
Bir işinin olması, cocuguna iyi babalik yapmasi falan sorumlu oldugunu göstermez sadece çocuğunu seviyordur ki kendisi de anne tarafından sevgiyle.ilgili sıkıntılar yaşıyor kizina bagli olmasi normal (karsi cinste bir evlat sonucta ve kendisinin ilk aşkı oldugu küçük bir kiz cocugu var bu her erkegin hosuna gider).
Is konusunda da "sorumluluk sahibi " gorunmesi onun belki de kendini ispat ettiği tek alandir. Çünkü is hayatı hırs gerektirir, mantik gerektirir o da bu yönlerini işle.tatmin ediyor olabilir. Zaten kamuda özeldeki kadar cok çaba göstermeye gerek yok.
Bu adam psikolojik olarak sorunlu.
Ve konu sahibi arkadasim, siz bu adamin annesi degilsiniz onun annesiyle.kuramadigi bağı sizinle.tatmin etme çabasına ortak olmak zorunda degilsiniz.
Karisi degilsiniz zira üzerinizde bir sorumluluğu yok, evinizi o gecindirmiyor, size o bakmiyor. Zaten kendi kendine yetebilen bir kadinsiniz o da cinsel ve duygusal ihtiyaçlarını sizinle karşılıyor hepsi bu. Bunun için sorumluluk.almiyor zaten, sizden bekliyor onun yapmadiklarini yapmanızı ve iliskinin de gidişatı ile.ilgili sorumluluklari sizin omuzlariniza yüklüyor.
Ailenizi ikna etmek olsun, onun sorunlarını idare etmek olsun, cocuguyla.iyi gecinmek olsun.
Insan sevdigi insana destek olur, sorunlarina ortak da olur. Ama bu kişi sizden onun yüklerini hafifletmenizi ve sadece onun isteklerini duygusal, fiziksel ve ruhsal olarak karsilamanizi istiyor. Hem annelik hem kadınlık hem psikologluk yapmanizi bekliyor.
Ama maddi beklentiniz de olmamali yani ücretsiz ful.otomatik hizmetci!
Üzgünüm ama baska türlü aciklayamiyorum.durumu
Ve burada yazilanlar kaba degil simdi siz bunu da kaba bulursunuz. Burada kimse size hakaret etmedi benim.okudugum.kadariyla.
Siz olaya duygusal yaklastiginiz icin alingan davranıyorsunuz. Çünkü icten ice soylenenlerin doğru olduğunu biliyorsunuz ve bu sizi kırıyor.
Lütfen gözünüzü açın, bu adamdan kurtulun. Yasadiginiz güzel zamanlari da tatlı anilar.olarak düşünüp kendinizi kurtarin.
Merhaba ablalarım ve kardeşlerim. Açıkçası akıl almaya geldim. Çünkü düşün düşün beynimi yiyeceğim.
Ben 29 yaşındayım işim gücüm yerinde şükür gurbet ellerde çalışıyorum ama seneye döneceğim.
5 aylık bir ilişkim var. Nasıl oldu nasıl sevgili olduk her şey çok hızlı oldu. Ama onu çok seviyorum. Sevmesem o kadar yemek yapmayı öğrenemezdim herhalde
Zor tahammül eden zor seven birisiyim.
Neyse günler geçti bir tartışma bir ayrılma bir barışma sürüp gidiyor.
Mart ayında tanıştık. Bana her şeyi anlattı 3 yıl önce boşandığını 1 kızının olduğunu, eski eşinin kendisinden 9 yaş büyük olduğunu ve 20 yaşında bir evlilik yaptığını..
Sürekli peşimdeydi. İzliyordu. Ben çok koşturdum peşimde.
Ama gerçek aşk, sevgi onla oldu diyebilirim. (Bu arada bende 4 yıl önce yüzük attım düğünüme çok az bir zaman kalmıştı)
Neyse bunla yakınlaşmalarımız filanda oldu. Oda benle yaşıt.
Ve biz bir birliktelik yaşadık..
Pişman değilim ama ne bileyim evlilik hayali vs. kuruyorduk hep hala öyle ama bana eskisi gibi değil.
Hep ilişkide ön planda o oldu. Aramam, sormam sıkmam, germem onu ben hiç.
Ama patladım mı tam patlıyorum. Git gide daha çok bağlandık.
Eski eşiyle çekişmeli boşanmış ve kızı şuan 6 yaşında.
Mahkeme kararıyla görüyor. 1 ay aldı kızı anne ve dedesinin yanına götürdü. Zaten bi kavga dövüşte avukatın orda yaşamışlar. Sevgilimin annesi eski eşine saldırmış filan. Neyse mal mülk her şeyi vermişler bu kadına. Sadece anne ve dedesi torunlarını özlüyor ve görmedikçe sevgilime baskı yapıyorlardı. (Hatta barış filanda demişler)
Buda bunalım yaşıyordu. Hatta bir ara zaman istedi verdim. Gecenin bir vakti kapıma dayanıp durdu. Kendin istedin dedim. Git dedim. Ama bırakmadı beni ağladı zırladı vs.
İlkim oldu benim kimseye kendimi bu kadar bırakmadım. Oda bende iyice bağlandık.
Lakin annesi ve çevresi sürekli bunu yanlış karar vermesin yeni bir ilişkisi olmasın diye uyarıyormuş.
Bana hiç yalan söylemedi biliyorum. Her şeyi anlattı.
Ama nereye kadar böyle gidecek. 3 gün önce ben artık böyle devam edemeyeceği olmayacağını söyledim. Bu ilişki whatsapta mı başladı da whatsapta bitiriyorsun dedi.
Ses çıkarmadım.
Gecenin bir vakti 10 cevapsız arama ve Mesajlar sabah gördüm.
Lütfen seni özledim bitmesin ben sensiz olamam vs.
Gerçekten bağrıma taş basıp kesin kararla bitirmiştim.
Aşırı kıskanç. Ama eski ilgisi yok. Alkolü de var. Aşırı değil ama var. Bilmiyorum ne olacak.
Hadi ciddi bir durum oldu ailenin tek kızıyım 2 erkek kardeşim var. Babam annem verecek mi ?
Ben takmıyorum gerçekten mezhep önemli değil Benim ailem aşırı derecede muhafazakar olmasa da muhafazakar sayılırlar. Onlar Alevi.Diyeceksiniz ki bunları sonradan mı öğrendin baştan bilmiyor muydun ? Biliyordum ama ben kolay kolay kimseye güvenemem. Ona güvendim, inandırdı işte.
Ona aşığım seviyorum o da beni kopamadığına göre.
Kızına bir sürü hediyeler yolladım. Malatya’ya gittiğinde götürdü. Çok sevinmiş kızı. Annesine beni söyledi mi bilmiyorum. Çokta darlamak istemiyorum.
Durumlar bu. Aslında ilişkimizin 3. Ayında birlikte olduk bana kıyamıyor. Ama sanki ben ondan kopamayayım diye oldu bir anda oldu bende anlamadım..
Malatya’ya gittiğinde stresliydi döndüğünde bahçelerinden elleriyle toplamış o hengâmede bana bir kasa da kayısı getirmiş manyakTartışmış yine ailesiyle. Zoraki ailemle görüşüyorum ve bu streslerden artık bıktım dedi. Zamanında boşandım diye bana aşırı yüklendiler yalnız bıraktılar. Ben hırsızlık mı yaptım. Namussuzluk mu diyordu. Ağlıyordu.
Yeni yeni barışmış ailesiyle zaten görüşmeye. Oyalıyor mu beni bilmiyorum ne yapıyor. Hiç kimseye güvenim kalmadı.
Bir de aşırı kıskanç çevremde erkek bırakmadı. İzliyor, takip ediyor. Her şeyimi biliyor. Ama evlilikle ilgili tek bir söz yok.
Başta vardı şimdi susuyor.
Durumlar bu. Yorumlarınızı bekliyorum..
Bu arada eski eşi sürekli bir şeyler istemiş. Ev araba vs. Bunun ailesinin ekonomik durumu çok iyi kadın paragözmüş söylediği kadarı ile.
En son işte çocukları geçici görmek olayında da annesi dayanamamış saldırmış kadına çirkeflik yapmış. O oyuncakları istemiyorum. Sizin hiçbir şeyinizi istemiyorum. Gel kızım vedalaşma onlarla vs.
Demiş.
Sevgilimin annesi de sana öyle bir acı yaşatacağım ki.. kıskançlıktan gebereceksin demiş.
Herhalde annesi kız bakmaya başladı oğluna
Züürt tesellisi mi bilmiyorum ama bana anlattıkları buydu.
Şimdi can ablalarım sizden linç yemeden bana bir akıl verin istiyorum olur mu ?
Teşekkürler şimdiden
İnanmadım da ne bileyim bazen çok masum geliyor. Sadece onun tarafını dinledim. Aileye girilmeden bilinmez. Ama şu net artık kimseye güvenim kalmadı.İnandinmi buna net kısa öz soruyorum
Doğru diyosun. Güya bir de ailesini takmayan birisi. Aman bilmiyorum ofÇok şey yazılabilir ama kısa bir özet geçeyim ;
1- Bu adam sorumluluktan kaçıyor
2- Ailesi tehlikeli
3- Çocuklu adamla evlilik zordur
Yani bitir gitsin, aman oğlum sakın yeniden evlenme kafasında bir aile ile başa çıkamazsın, eski gelinin bütün acısını senden çıkarırlar
Şu an aşıksınız olanları gözlemliyemiyorsunuz gibi geldi malesefMerhaba ablalarım ve kardeşlerim. Açıkçası akıl almaya geldim. Çünkü düşün düşün beynimi yiyeceğim.
Ben 29 yaşındayım işim gücüm yerinde şükür gurbet ellerde çalışıyorum ama seneye döneceğim.
5 aylık bir ilişkim var. Nasıl oldu nasıl sevgili olduk her şey çok hızlı oldu. Ama onu çok seviyorum. Sevmesem o kadar yemek yapmayı öğrenemezdim herhalde
Zor tahammül eden zor seven birisiyim.
Neyse günler geçti bir tartışma bir ayrılma bir barışma sürüp gidiyor.
Mart ayında tanıştık. Bana her şeyi anlattı 3 yıl önce boşandığını 1 kızının olduğunu, eski eşinin kendisinden 9 yaş büyük olduğunu ve 20 yaşında bir evlilik yaptığını..
Sürekli peşimdeydi. İzliyordu. Ben çok koşturdum peşimde.
Ama gerçek aşk, sevgi onla oldu diyebilirim. (Bu arada bende 4 yıl önce yüzük attım düğünüme çok az bir zaman kalmıştı)
Neyse bunla yakınlaşmalarımız filanda oldu. Oda benle yaşıt.
Ve biz bir birliktelik yaşadık..
Pişman değilim ama ne bileyim evlilik hayali vs. kuruyorduk hep hala öyle ama bana eskisi gibi değil.
Hep ilişkide ön planda o oldu. Aramam, sormam sıkmam, germem onu ben hiç.
Ama patladım mı tam patlıyorum. Git gide daha çok bağlandık.
Eski eşiyle çekişmeli boşanmış ve kızı şuan 6 yaşında.
Mahkeme kararıyla görüyor. 1 ay aldı kızı anne ve dedesinin yanına götürdü. Zaten bi kavga dövüşte avukatın orda yaşamışlar. Sevgilimin annesi eski eşine saldırmış filan. Neyse mal mülk her şeyi vermişler bu kadına. Sadece anne ve dedesi torunlarını özlüyor ve görmedikçe sevgilime baskı yapıyorlardı. (Hatta barış filanda demişler)
Buda bunalım yaşıyordu. Hatta bir ara zaman istedi verdim. Gecenin bir vakti kapıma dayanıp durdu. Kendin istedin dedim. Git dedim. Ama bırakmadı beni ağladı zırladı vs.
İlkim oldu benim kimseye kendimi bu kadar bırakmadım. Oda bende iyice bağlandık.
Lakin annesi ve çevresi sürekli bunu yanlış karar vermesin yeni bir ilişkisi olmasın diye uyarıyormuş.
Bana hiç yalan söylemedi biliyorum. Her şeyi anlattı.
Ama nereye kadar böyle gidecek. 3 gün önce ben artık böyle devam edemeyeceği olmayacağını söyledim. Bu ilişki whatsapta mı başladı da whatsapta bitiriyorsun dedi.
Ses çıkarmadım.
Gecenin bir vakti 10 cevapsız arama ve Mesajlar sabah gördüm.
Lütfen seni özledim bitmesin ben sensiz olamam vs.
Gerçekten bağrıma taş basıp kesin kararla bitirmiştim.
Aşırı kıskanç. Ama eski ilgisi yok. Alkolü de var. Aşırı değil ama var. Bilmiyorum ne olacak.
Hadi ciddi bir durum oldu ailenin tek kızıyım 2 erkek kardeşim var. Babam annem verecek mi ?
Ben takmıyorum gerçekten mezhep önemli değil Benim ailem aşırı derecede muhafazakar olmasa da muhafazakar sayılırlar. Onlar Alevi.Diyeceksiniz ki bunları sonradan mı öğrendin baştan bilmiyor muydun ? Biliyordum ama ben kolay kolay kimseye güvenemem. Ona güvendim, inandırdı işte.
Ona aşığım seviyorum o da beni kopamadığına göre.
Kızına bir sürü hediyeler yolladım. Malatya’ya gittiğinde götürdü. Çok sevinmiş kızı. Annesine beni söyledi mi bilmiyorum. Çokta darlamak istemiyorum.
Durumlar bu. Aslında ilişkimizin 3. Ayında birlikte olduk bana kıyamıyor. Ama sanki ben ondan kopamayayım diye oldu bir anda oldu bende anlamadım..
Malatya’ya gittiğinde stresliydi döndüğünde bahçelerinden elleriyle toplamış o hengâmede bana bir kasa da kayısı getirmiş manyakTartışmış yine ailesiyle. Zoraki ailemle görüşüyorum ve bu streslerden artık bıktım dedi. Zamanında boşandım diye bana aşırı yüklendiler yalnız bıraktılar. Ben hırsızlık mı yaptım. Namussuzluk mu diyordu. Ağlıyordu.
Yeni yeni barışmış ailesiyle zaten görüşmeye. Oyalıyor mu beni bilmiyorum ne yapıyor. Hiç kimseye güvenim kalmadı.
Bir de aşırı kıskanç çevremde erkek bırakmadı. İzliyor, takip ediyor. Her şeyimi biliyor. Ama evlilikle ilgili tek bir söz yok.
Başta vardı şimdi susuyor.
Durumlar bu. Yorumlarınızı bekliyorum..
Bu arada eski eşi sürekli bir şeyler istemiş. Ev araba vs. Bunun ailesinin ekonomik durumu çok iyi kadın paragözmüş söylediği kadarı ile.
En son işte çocukları geçici görmek olayında da annesi dayanamamış saldırmış kadına çirkeflik yapmış. O oyuncakları istemiyorum. Sizin hiçbir şeyinizi istemiyorum. Gel kızım vedalaşma onlarla vs.
Demiş.
Sevgilimin annesi de sana öyle bir acı yaşatacağım ki.. kıskançlıktan gebereceksin demiş.
Herhalde annesi kız bakmaya başladı oğluna
Züürt tesellisi mi bilmiyorum ama bana anlattıkları buydu.
Şimdi can ablalarım sizden linç yemeden bana bir akıl verin istiyorum olur mu ?
Teşekkürler şimdiden
Doğru diyosun. Pislik beni kendine bağladı. Keşke birlikte olmasaydım. Pişmanlığını yeni yaşamaya başladım. Of neyse ofŞu an aşıksınız olanları gözlemliyemiyorsunuz gibi geldi malesef
Boşanmış olması bir kızının olmasını bir kenara bırakıyorum.
Çekişmeli boşanması, adamın annesinin eski eşe saldırması tam bir çirkef aile izlenimi verdi bana
Kıskançlık takip etme konuları içinse kişi kendinden bilir işi demişler
Tezatlık var güvenme bu kadar melek adamı niye bosasin kadın çocuğu var birde araştır dibine kadar sonra "uzaktan baktım bı yeşil türbe içine girdim estağfurullah tövbe" demeyinİnanmadım da ne bileyim bazen çok masum geliyor. Sadece onun tarafını dinledim. Aileye girilmeden bilinmez. Ama şu net artık kimseye güvenim kalmadı.
Sessizce geri çekiliyorum. Bir de onu sor bunu araştır uğraşamam yeter dosyada okuyacağımı okudum. Benimle de oynadıysa Allahtan bulsun. Bende sadece o çocuklara vicdanım sızladı açıkçası belkide ondan anaç ruhum çıktı ortaya. Hiç kötü niyet beslemedim. Ama kesin kararım ararsa açmayacağım kapıma gelirse kapı duvar. Tepkisiz kalıp çekip gitmek en iyisi.Tezatlık var güvenme bu kadar melek adamı niye bosasin kadın çocuğu var birde araştır dibine kadar sonra "uzaktan baktım bı yeşil türbe içine girdim estağfurullah tövbe" demeyin
Kabul edersen bu olayların içine de girmiş olacaksın. Ne gerek var huzurlu bir şekilde yaşamak varken bu kadar strese.inşallah ilerde huzurlu sevgi dolu bir evlilik yaparsın. Okurken bile daraldım sen nasıl yaşayacaksın bunları. Ilk eşi de hep hayatınızda olacak sanki. Güzelce yollarını ayırmadıkları içinPeki bitirdiğimde diyelim yola geldi evlilik teklif etti ne yapayım ? Beni benden iyi tanıyor çünkü. Yine reddedeyim değil mi ? Çünkü ikinci kez bitirdiğimde kapımda ağladı abartmıyorum.
Yani bu adamın hiçbir şekilde oluru yok öyle mi ?
Beraber oldunuz diye ona mecbur hissetmeyi lütfen. Kendinize saygınız olsun.Sessizce geri çekiliyorum. Bir de onu sor bunu araştır uğraşamam yeter dosyada okuyacağımı okudum. Benimle de oynadıysa Allahtan bulsun. Bende sadece o çocuklara vicdanım sızladı açıkçası belkide ondan anaç ruhum çıktı ortaya. Hiç kötü niyet beslemedim. Ama kesin kararım ararsa açmayacağım kapıma gelirse kapı duvar. Tepkisiz kalıp çekip gitmek en iyisi.
Doğru diyosun aynen şimdiden kafamda benimde zaten soru işaretleri oluştu..Kabul edersen bu olayların içine de girmiş olacaksın. Ne gerek var huzurlu bir şekilde yaşamak varken bu kadar strese.inşallah ilerde huzurlu sevgi dolu bir evlilik yaparsın. Okurken bile daraldım sen nasıl yaşayacaksın bunları. Ilk eşi de hep hayatınızda olacak sanki. Güzelce yollarını ayırmadıkları için
Zaten öyle düşünmüyorum yemin ederim. Sadece sevdim. Oda beni sevdi sandım. Asla öyle bir mecburiyetim yok ama bilmiyorum işte. Kendime saygım var ama insan pişman oluyor ben hep iyi niyetli yaklaştım. (Onun tavrına göre tabiki hep verici ben olmadım) ama bu devirde demekki kimseye güvenmemek gerekiyor..Beraber oldunuz diye ona mecbur hissetmeyi lütfen. Kendinize saygınız olsun.
Sessizce geri çekiliyorum. Bir de onu sor bunu araştır uğraşamam yeter dosyada okuyacağımı okudum. Benimle de oynadıysa Allahtan bulsun. Bende sadece o çocuklara vicdanım sızladı açıkçası belkide ondan anaç ruhum çıktı ortaya. Hiç kötü niyet beslemedim. Ama kesin kararım ararsa açmayacağım kapıma gelirse kapı duvar. Tepkisiz kalıp çekip gitmek en iyisi.
[/QUOTE ]
En temiz karar bu kesinlikle,destikce moku çıkacak çocukların annesinde var babasıda bosverin
Bence önemli olan mantık. Seveceksin . Aşık olacaksın ama o adam mantığına uymuyorsa bye bye diyeceksin. Bu adam sizin mantığıniza uyuyor muZaten öyle düşünmüyorum yemin ederim. Sadece sevdim. Oda beni sevdi sandım. Asla öyle bir mecburiyetim yok ama bilmiyorum işte. Kendime saygım var ama insan pişman oluyor ben hep iyi niyetli yaklaştım. (Onun tavrına göre tabiki hep verici ben olmadım) ama bu devirde demekki kimseye güvenmemek gerekiyor..
Mantık hatası aynenBence önemli olan mantık. Seveceksin . Aşık olacaksın ama o adam mantığına uymuyorsa bye bye diyeceksin. Bu adam sizin mantığıniza uyuyor mu
Ben şeyi anlamadım ya, bu adam o dava dosyasını niye gösterdi kuzu kuzu? Hayır, dosyada ne ararsan var. Kan var, vahşet var.Sessizce geri çekiliyorum. Bir de onu sor bunu araştır uğraşamam yeter dosyada okuyacağımı okudum. Benimle de oynadıysa Allahtan bulsun. Bende sadece o çocuklara vicdanım sızladı açıkçası belkide ondan anaç ruhum çıktı ortaya. Hiç kötü niyet beslemedim. Ama kesin kararım ararsa açmayacağım kapıma gelirse kapı duvar. Tepkisiz kalıp çekip gitmek en iyisi.
Bilmiyorum ki gösterdi kuzu kuzu aynen. Ama tam içerik uyaptaymış açıkçası onuda inceleyecek ne halim ne gücüm kaldı..Ben şeyi anlamadım ya, bu adam o dava dosyasını niye gösterdi kuzu kuzu? Hayır, dosyada ne ararsan var. Kan var, vahşet var.
İçiniz artık almıyorsa zaten gerek yok. Şutlayın gitsin.Bilmiyorum ki gösterdi kuzu kuzu aynen. Ama tam içerik uyaptaymış açıkçası onuda inceleyecek ne halim ne gücüm kaldı..
Çok teşekkürler yorumlarınız için ayrı ayrıİçiniz artık almıyorsa zaten gerek yok. Şutlayın gitsin.