- 26 Eylül 2007
- 15.120
- 17.869
-
- Konu Sahibi adenalef90
İmzalamış zaten mahkeme kesin olarak eylülde mal mülk olayına karar verecekmiş. Gördüm imzalamış hepsini gösterdi.Hani hemen imzalamıştı ve boşanmışlardı? Şiddet yok diyemeyiz iftira atılmış, çocuk benden değil demiş, parasını Çar Çur etmiş eviyle ilgilenmemiş, çocuğun rızkını paralamış. Belki kp den borç almıştı o yüzden adama para yatırıldı dekont istiyor.
bilemedim bu adam gittikçe daha güvensiz daha kötü birisine dönüşüyor henüz 5 aylık birliktelik için değmez.
İmzalamış zaten mahkeme kesin olarak eylülde mal mülk olayına karar verecekmiş. Gördüm imzalamış hepsini gösterdi.
Bakın iki yol bu ifadeleri görünce görüşmemiş diyorsunuz demek ki dava iki yıl sürmüş yani anlaşmalı (imzaladı geçti) değil çekişmeli boşanmışlar. Mahkeme her şeyi kadına vermiş. Yani kadın haklı. Adamın iddiaları kof çıkmış. Bir tane platform var ismi “uyap” dava detaylarına buradan bakın. Kim ne yazmış, kime ne olmuş, ne kadar sürmüş, her şey orada.Sonra oğlanın annesi bu ifadeleri görünce oğluyla hiç görüşmemiş. 2 yıl kadına inanmış sanırım. Sonra kadın yine çocuklar için para isteyince işte çocukları bahane edip kadın artık gelini için illallah demiş.
Kesinlikle şu çocuk diğer oğlan olayına aklım takıldı. Oda eylülde sonuçlanacakmış.Bakın iki yol bu ifadeleri görünce görüşmemiş diyorsunuz demek ki dava iki yıl sürmüş yani anlaşmalı (imzaladı geçti) değil çekişmeli boşanmışlar. Mahkeme her şeyi kadına vermiş. Yani kadın haklı. Adamın iddiaları kof çıkmış. Bir tane platform var ismi “uyap” dava detaylarına buradan bakın. Kim ne yazmış, kime ne olmuş, ne kadar sürmüş, her şey orada.
Bence ‘UYAP’tan bakmalısınız tabi gösterirse.Kesinlikle şu çocuk diğer oğlan olayına aklım takıldı. Oda eylülde sonuçlanacakmış.
TmmHımmm ,daha düzeni oturmamış,az bir şeyle kendini içkiye veriyor,ailesi sana karı yok diyor ama anası kız bakıyor bu kısım saçma,kıskanç ama aklınca kıskanç ,öyle nikahlı kocanda değil çevrendeki erkekleri silmişsin onun için...sen onu. Etrafındaki kızlara karışabilirmisin...sanmıyorum..
Evet aşıksın ama biraz saf bir aşık...b e nce en önemlisi korun ...ciddi söylüyorum... her türlü hemde..
Sonuç diye sormam neden zoruna gitti ki ? 5 harflik soru soruyorum bir paragraf cevap veriyorsun. Onun da içeriği bomboş. Ayrıca alıntıla öyle cevap ver , etiketle öyle cevap ver kimin kaba olduğu aşikar. Sonuç diyen arkadaşmış küfür mü ettim hakaret mi ettim ? Sonuç ne demek memurmuşsun ya bilirsin. Hoş bir memurun yapamayacağıı seviyede kelime hataların var, orası da muamma da neyse. Dünden beri geyik yapıyorsun bugün dertlenmeye mi başladın. Benim kızım mısın bana ne git adamın tüm rezilliklerini hürce yaşa. Senin kendine saygın yok, saygı mı öğretiyorsun ? Sonra artık kim kaba kim saygısız hatırlarsın. Kadınlara acımayı kk sayesinde bıraktım. Bazıları bela seviyor ruhunda var, 5 kg kayısı herşeyi çözer. Sanki ben buldum 1 çocuklu dna testi sonucu bekleyen alkolik adamı tüm atarı bana yapmışsın.Yaşa gör ne diyeyim. Cidden yaşamanı istiyorum şu mesajından sonra...Sonuç diye yazan arkadaş sonuç ne olacak ben bilemem olan şeyi yazdımSonuçta ben 10 kere evlenip boşanmadım mahkeme işlerini nerden bileyim. Evrakı okudum inceledim. Şiddetli geçimsizlikten boşanmış tarafları ama mal mülk ve DNA konusu eylüldeymiş. Öyle yazıyor evrakta.
Hayır bir de niye ben yalancıymışım gibi linç yiyorum. Ayıp gerçekten neyse onu yazdım. Onu savunun beni savunun eşini savunun demiyorum ama yorum yapmanında bir üslubu var. Bazı hanımlar gerçekten çok kabasınız.
Niye bu kadar yükseldin ? Kadınlara saygın yok sende bir kadındın sanırımSonuç diye sormam neden zoruna gitti ki ? 5 harflik soru soruyorum bir paragraf cevap veriyorsun. Onun da içeriği bomboş. Ayrıca alıntıla öyle cevap ver , etiketle öyle cevap ver kimin kaba olduğu aşikar. Sonuç diyen arkadaşmış küfür mü ettim hakaret mi ettim ? Sonuç ne demek memurmuşsun ya bilirsin. Hoş bir memurun yapamayacağıı seviyede kelime hataların var, orası da muamma da neyse. Dünden beri geyik yapıyorsun bugün dertlenmeye mi başladın. Benim kızım mısın bana ne git adamın tüm rezilliklerini hürce yaşa. Senin kendine saygın yok, saygı mı öğretiyorsun ? Sonra artık kim kaba kim saygısız hatırlarsın. Kadınlara acımayı kk sayesinde bıraktım. Bazıları bela seviyor ruhunda var, 5 kg kayısı herşeyi çözer. Sanki ben buldum 1 çocuklu dna testi sonucu bekleyen alkolik adamı tüm atarı bana yapmışsın.Yaşa gör ne diyeyim. Cidden yaşamanı istiyorum şu mesajından sonra...
Yok erkeğim ben , bir kasa kayısıyla kız tavlıyorumNiye bu kadar yükseldin ? Kadınlara saygın yok sende bir kadındın sanırımçok darbe yemişsin belli buralara gelip insanları aşağılıyorsun. Kişi kendinden bilir işi..
:)Yok erkeğim ben , bir kasa kayısıyla kız tavlıyorum
Kuzum adamın psikolojisi de hepten gitmiştir. Bi de ortada bişey yokken ciddi ilişki düşünmezken 5 aylık bir sürede birden cinsel ilişkiye girmeniz de kafamı karıştırdı. Adamın güya kendine bağlamak için yaptığı şey çok çirkin ve düşüncesizce.Bu arada bu kızı için bu o zaman araları eşiyle iyiyken bireysel emeklilik yapmış 18 yaşında çeksin diye. Kadın onu araları kötü değilken habersiz bozdurmuş, almış kendi ailesine vermiş.
Doğduğundan itibaren yaptırmış. İlla ev araba üstüne yaptırmış evlenirken.
Boşanma döneminde bu kredi kartı ortakmış karısına da müstakil kullanıyormuş. Küsken son damlasına kadar çekmiş paraya çevirmiş.
Bu arada kadında çalışıyormuş mesleği de hemşireymiş.
Söylediğine göre anne ve dedesi çok zengin ama buna koklatmıyorlar belli. Başı sıkıştığında hep benim yanımda bana ağlar bana konuşur.. Kimseye söyleyemediklerini bana söyler.Kuzum adamın psikolojisi de hepten gitmiştir. Bi de ortada bişey yokken ciddi ilişki düşünmezken 5 aylık bir sürede birden cinsel ilişkiye girmeniz de kafamı karıştırdı. Adamın güya kendine bağlamak için yaptığı şey çok çirkin ve düşüncesizce.
Neyse şu konuya dönersek, adamın elinde ne var ne yok gitmiş aylık 3000 nafaka yolluyo. Sen napacaksın psikolojisi bozuk henüz atlatmamış hiçbir şeyi. Parasız çocuklu adamı?
Bu arada ailesi başta tasvip etmemiş bu evlenmiş. Sonra evlendin neden boşanıyorsunuz vs demişler. O arada bunu yalnız bırakmışlar. Hatta kadın buna demiş ki ben kimseyle yaşamadım bakireyim. Evlendikleri ilk gece ben bakire değilim demiş. Bana başta söyleseydi ben bunları takacak birisi değilim dedi. Bu kadın büyü filanda yaptırmış. Evde Muska bulmuşlar. Ne saçma şeyler diyor. O ara yalnız kalmak istemiş aramaları açmamış. Evde 20 gün yatmış. Hatta hastalanmış.
Üvey annelik değil, ablalık.. bu birincisi. İkincisi ise zaten izinlerini 20 gün sadece anne, dede ve çocuğuyla geçirdi Malatya’da. Atıp kaçmıyor çocuğu.Adam serseri tipinde belli ki. Cocugu aliyor, annesine babasina veriyor. Kendi cocuguna bile bakmiyor. Aileside farkli degil, annesi, eski gelinine siddet uygulamak istiyor.
Sen saniyormusun konu sahibi, bu o annesinin ilk siddet uygulamasi oldugunu? Bunlar o ex geline neler yasatmislardir. Evlilikte mallar ortaktir, tabiki kadin almasi gerekeni alir.
Bu adam ise gece yarilara sana gelmesi felan, hiçbirseyin sorumlulugu almamasi, belli ki ipsiz sapsiz bir tip. Bir evlilik tek tarafin suçu ile bitmez. Hele Türkiyede, hiçbir anne kolay kolay bosanmaz.
Sende hemen atlamissin, cocuga hediye almak nedir ya? Bu cocugun psikolojisini kimse düsünmüyormu? Ne demek tanimadigi kadindan hediye almak? Bahs edilmesi? Ortada daha fol yok yumurta yok. Senin basindada kavak yelleri. Üvey annelik öyle hediye alayim diye birsey degil. Insan kendi cocugundan bile yeri geliyor sikiliyor, zorlaniyor. 6 yasindaki cocugun nasil sorumlulugunu alacaksin? Bu annesi ile iletisimi geriktirir çünkü.
Sonuç adam ipsiz sapsiz, ailesi daha beter ve sen hiçbirseyden habersiz çoçukca, fazla dizi izlemis birisin. Bu senaryoda tek acidigim o cocuktur. Yetiskinleri hiçbiri yetiskin degil.
Fake mi niye böyle ruh hastası derecesine girip bir konu açıp fake olayım ? Sizin gibi zihniyetler çok tuhaf. Evet yeni üyeyim ne zamandır konu açmak istiyordum. Burada bir sürü tecrübeli, düzgün ve sağlam yorum yapan kadınlar var.Simdi anlasildddiiii. Hos geldin fake. Cay, kahve istermisin? Nasil gidiyor? Egleniyormusun?
Yeni üye olmussun, doga külübüne hemen üye olmussun. Nasil olunuyor, merak ettimde...
Fake mi niye böyle ruh hastası derecesine girip bir konu açıp fake olayım ? Sizin gibi zihniyetler çok tuhaf. Evet yeni üyeyim ne zamandır konu açmak istiyordum. Burada bir sürü tecrübeli, düzgün ve sağlam yorum yapan kadınlar var.
Sadece size yazık diyorum. Aslında cevapta vermeyecektim ama lütfen konumdan çıkın ve yorum yapmayın