Belli de olmaz burada baya okuyorum yerleşme kanaması olabilir mi acaba ? Olmazsada üzülmeyin yine denersiniz yine olur inşallahBenim lekelenme başladı normal gebelik testi yaptım onda da negatif olmadı galiba normalde adetim yarın gösteriyor zaten
İnşallah kuzum ama bence teste en azından silikte olsa çıkardı diyorum ,bide benim adetim leke gibi başlıyorBelli de olmaz burada baya okuyorum yerleşme kanaması olabilir mi acaba ? Olmazsada üzülmeyin yine denersiniz yine olur inşallahbende bu ay umutsuz vakayım hiç içimde hamileymişim gibi bir duygu yok ama bakalım rabbim inşallah tez vakitte kucağınızı doldurup annelik duygusu tattırır
İnşallah olur canım senin adetine kac gun varkiSelam kızlar bende Ocak 22 de çatlama iğnesi oldum bugün evde test yaptım negatif çıktı bugün göğüs hassasiyeti başladı 23 ocaktan beri bel ağrım var sizce pozitife döner mi
Benim adetim 9 yada 10 Şubat olması gerekiyorİnşallah olur canım senin adetine kac gun varki
O zaman nasip inşallah bir dahaki ay nasip olur çok fazla hasret kalmazsınİnşallah kuzum ama bence teste en azından silikte olsa çıkardı diyorum ,bide benim adetim leke gibi başlıyor
14. Gündesiniz eğer adet olmazsanız bir iki gün daha bekleyin hatta yarın gidip kan tahlili verin varsa mutlaka çıkarSelam kızlar bende Ocak 22 de çatlama iğnesi oldum bugün evde test yaptım negatif çıktı bugün göğüs hassasiyeti başladı 23 ocaktan beri bel ağrım var sizce pozitife döner mi
Biraz daha bekle canım inşallah olmazsın güzel haberler verirsinBenim adetim 9 yada 10 Şubat olması gerekiyor
Biraz daha bekle canım inşallah olmazsın güzel haberler verirsin
Kızlar şimdi gördüm hafif pembemsi bir akıntım olmuş bu bende regel öncesi böyle bir şey olmaz ilk defa böyle oluyor sizce yerleşme kanaması mıdır yoksa ilaçların etkisi midir14. Gündesiniz eğer adet olmazsanız bir iki gün daha bekleyin hatta yarın gidip kan tahlili verin varsa mutlaka çıkar
Eğer olmaz diyorsan kendini biliyorsa yerleşmedir kuzu bende iki üç gün leke gibi geliyor sonra adetim başlıyor ve yine öyle oldu mesela leke gibi şuanKızlar şimdi gördüm hafif pembemsi bir akıntım olmuş bu bende regel öncesi böyle bir şey olmaz ilk defa böyle oluyor sizce yerleşme kanaması mıdır yoksa ilaçların etkisi midir
Ama iğne etkisi olduğunu sanmıyorumKızlar şimdi gördüm hafif pembemsi bir akıntım olmuş bu bende regel öncesi böyle bir şey olmaz ilk defa böyle oluyor sizce yerleşme kanaması mıdır yoksa ilaçların etkisi midir
Canım yerleşme kesin senin iğneninde sanırım 15. Günü bugunKızlar şimdi gördüm hafif pembemsi bir akıntım olmuş bu bende regel öncesi böyle bir şey olmaz ilk defa böyle oluyor sizce yerleşme kanaması mıdır yoksa ilaçların etkisi midir
Ne durumdasın canım bende merak ettim inşallah olumludurKızlar şimdi gördüm hafif pembemsi bir akıntım olmuş bu bende regel öncesi böyle bir şey olmaz ilk defa böyle oluyor sizce yerleşme kanaması mıdır yoksa ilaçların etkisi midir
Ne durumdasın canım bende merak ettim inşallah olumludur
Evde testin var mı yapsan
Kızlar lekelenme sadece dün oldu başka kanamam olmadı evde test yaptım negatif çıktı sizce pozitife dönermi?Canım yerleşme kesin senin iğneninde sanırım 15. Günü buguntest yap mutlaka bizlerede güzel haberlerini ver
Test yanlış olabilir hastane yakınsa mutlaka kan verinKızlar lekelenme sadece dün oldu başka kanamam olmadı evde test yaptım negatif çıktı sizce pozitife dönermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?