SADECE AMA SADECE ÇATLATMA İĞNESİ OLUP BEKLEYEN VAR MI? 14 .gün

Benim lekelenme başladı normal gebelik testi yaptım onda da negatif olmadı galiba normalde adetim yarın gösteriyor zaten
Belli de olmaz burada baya okuyorum yerleşme kanaması olabilir mi acaba ? Olmazsada üzülmeyin yine denersiniz yine olur inşallah bende bu ay umutsuz vakayım hiç içimde hamileymişim gibi bir duygu yok ama bakalım rabbim inşallah tez vakitte kucağınızı doldurup annelik duygusu tattırır

Selam kızlar bende Ocak 22 de çatlama iğnesi oldum bugün evde test yaptım negatif çıktı bugün göğüs hassasiyeti başladı 23 ocaktan beri bel ağrım var sizce pozitife döner mi

İnşallah kuzum ama bence teste en azından silikte olsa çıkardı diyorum ,bide benim adetim leke gibi başlıyor

Selam kızlar bende Ocak 22 de çatlama iğnesi oldum bugün evde test yaptım negatif çıktı bugün göğüs hassasiyeti başladı 23 ocaktan beri bel ağrım var sizce pozitife döner mi
İnşallah olur canım senin adetine kac gun varki

14. Gündesiniz eğer adet olmazsanız bir iki gün daha bekleyin hatta yarın gidip kan tahlili verin varsa mutlaka çıkar

Biraz daha bekle canım inşallah olmazsın güzel haberler verirsin
14. Gündesiniz eğer adet olmazsanız bir iki gün daha bekleyin hatta yarın gidip kan tahlili verin varsa mutlaka çıkar
Kızlar şimdi gördüm hafif pembemsi bir akıntım olmuş bu bende regel öncesi böyle bir şey olmaz ilk defa böyle oluyor sizce yerleşme kanaması mıdır yoksa ilaçların etkisi midir

Kızlar şimdi gördüm hafif pembemsi bir akıntım olmuş bu bende regel öncesi böyle bir şey olmaz ilk defa böyle oluyor sizce yerleşme kanaması mıdır yoksa ilaçların etkisi midir
Eğer olmaz diyorsan kendini biliyorsa yerleşmedir kuzu bende iki üç gün leke gibi geliyor sonra adetim başlıyor ve yine öyle oldu mesela leke gibi şuan

Canım yerleşme kesin senin iğneninde sanırım 15. Günü bugun test yap mutlaka bizlerede güzel haberlerini ver

Ne durumdasın canım bende merak ettim inşallah olumludur

Kızlar lekelenme sadece dün oldu başka kanamam olmadı evde test yaptım negatif çıktı sizce pozitife dönermi?
Test yanlış olabilir hastane yakınsa mutlaka kan verin bugun benimde çatlatma ipnemin 12. Günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…