merhaba bayanlar
peşpeşe 2 dogum ardından 5 kiloluk bir fazlam var yapıştı kaldı bunun içn diyetisyene gitmem. nasıl verrim bunu diyet listenizi paylaşır mısınız benimle
merhaba bayanlar
peşpeşe 2 dogum ardından 5 kiloluk bir fazlam var yapıştı kaldı bunun içn diyetisyene gitmem. nasıl verrim bunu diyet listenizi paylaşır mısınız benimle
Tempolu yürüyüş,günde 2lt karbonatlı su (eczaneden ingiliz karbonatı)ve acıktıkça bol bol yeşil elma...... 5 gün yapabildim 1.5 kg gitti ama iyi ödem attım
Tempolu yürüyüş,günde 2lt karbonatlı su (eczaneden ingiliz karbonatı)ve acıktıkça bol bol yeşil elma...... 5 gün yapabildim 1.5 kg gitti ama iyi ödem attım
bende doğum sonrası kilolarımı vermeye uğraşıyorum bi çok değişik yöntem denedim kendimce çokta bozduğum oldu diyeti ama en etkili yöntemi beyaz lahana salatası yiyerek aldım hemde kısa sürede :)
Ben sabah ve akşam olmak üzere bir büyük su bardağına bir çay kaşığı ingiliz karbonatı atıyorum ama emziriyorsunuz sanırım siz süte bir etkisi olur mu olmaz mı bilemiyorum, bir araştırın alkali diyeti diye internetten çok detaylı anlatılıyor, forumda da bulabilirsiniz.
Beyaz ekmek yerine mutlaka tam tahıllı buğday ekmeği / çavdar ekmeği tüketin.
Günde min. 2 Litre su için.
Bol bol yürüyüş :)
bende doğum sonrası kilolarımı vermeye uğraşıyorum bi çok değişik yöntem denedim kendimce çokta bozduğum oldu diyeti ama en etkili yöntemi beyaz lahana salatası yiyerek aldım hemde kısa sürede :)
Ben sabah ve akşam olmak üzere bir büyük su bardağına bir çay kaşığı ingiliz karbonatı atıyorum ama emziriyorsunuz sanırım siz süte bir etkisi olur mu olmaz mı bilemiyorum, bir araştırın alkali diyeti diye internetten çok detaylı anlatılıyor, forumda da bulabilirsiniz.
Beyaz ekmek yerine mutlaka tam tahıllı buğday ekmeği / çavdar ekmeği tüketin.
Günde min. 2 Litre su için.
Bol bol yürüyüş :)
tam tahılıya geçtim 2 gündür. emziriyorum evet onu sorayım eczaneye. ama yürüyüş çok mmkün olmuyor bebeklerimin biri 2,5 biri 1 yaşında onun içn tempolu yürüyüş hayal biz 2 iler 1 geri :)
Tahıllar sebzeler tüm süt ve süt ürünleri yumurta et tavuk Balık yani beyaz un pirinç patates ve şeker içeren gıdalar dışında ki gıdalar özetle glisemik İndeksi düşük gıdalar :)
nasıl oldu bu 3 öğü devamlı beyaz kahana mı yedin? ne kadr sürede ne kadar zayıflattı biraz detay alabilrmiyim :)
tam tahılıya geçtim 2 gündür. emziriyorum evet onu sorayım eczaneye. ama yürüyüş çok mmkün olmuyor bebeklerimin biri 2,5 biri 1 yaşında onun içn tempolu yürüyüş hayal biz 2 iler 1 geri :)
Glisemik İndeksi düşük gıdalar nedir
her acıktığımda yedim gerçekten tok tuttu. lahana çorbasını içemediğim için salatasını deneyeyim dedim sonuç aldım lahanayı göbek marul doğrar gibi doğradım biraz tuzla ovdum sertliği gitsin diye içine domates salatalık dere otu maydonaz dğradım 3 günde iki kilo verdim ve geride almadım :) umarım yardımcı olabilmişimdir.
süper.. benim sıpalar artık büyüdü doğum sonrası değilde benim amacım yaşlılığa fit adım atmak bu arada 57 kg düştüm yeşil elma diyetine çok sadık kalamadım işim gereği...