- 15 Haziran 2022
- 872
- 772
- 33
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Hepsi odem olmuyorki kiloda aliyorsun zaten hamilelikdeHamilelikte 68 den 84 kiloya çıktım 16 kilo aldım 170 boyundayım. doğumdan 10 gün sonra tartıldım 4 kilo düşmüş 80 kiloyum. annem kaldı bu sürede ve yemek konusunda annem baya iyi baktı galiba belki bu 10 günlük sürede kilo aldım yoksa bu kadar az gider mi ödem de atılmıştır bu sürede ayaklarım şişmiyor artık ilk günler baya şişiyordu.
Evet kilo aldım baya yiyordum yine de en azından bir 6-7 kilo kendiliğinden gitmiş olsa diye bekliyordumHepsi odem olmuyorki kiloda aliyorsun zaten hamilelikde
yani dogurunca o kilolalar akip gitmiyor kendimizin vermesi lazim bedenimiz odemi atiyor sadece
Hamilelikte 68 den 84 kiloya çıktım 16 kilo aldım 170 boyundayım. doğumdan 10 gün sonra tartıldım 4 kilo düşmüş 80 kiloyum. annem kaldı bu sürede ve yemek konusunda annem baya iyi baktı galiba belki bu 10 günlük sürede kilo aldım yoksa bu kadar az gider mi ödem de atılmıştır bu sürede ayaklarım şişmiyor artık ilk günler baya şişiyordu.
Malesef onu kendimiz vermeliyiz zaten bebek yoruyor dikkat edersen zayifliyicaksinEvet kilo aldım baya yiyordum yine de en azından bir 6-7 kilo kendiliğinden gitmiş olsa diye bekliyordum
Doğumdan sonra da ekstra kilo almışsınız bu on gün içinde muhtemelen. Çünkü bebegin kesesinin suyuydu, plesantasıydı, kendi kilosuydu derken 7-10 kilo otomatik düşüyor zaten. Eğer kilo konusunu kafanıza takıyorsanız, "emzirirken kilo kolay veriliyor" söylemlerine kanmayın derim. Bir çok kadın sırf bu yüzden emzirme döneminde yeme eğilimi gösteriyor (dikkat etmemeksizce). Dikkat edildigi taktirde her türlü gidiyor o kilolar zatenHamilelikte 68 den 84 kiloya çıktım 16 kilo aldım 170 boyundayım. doğumdan 10 gün sonra tartıldım 4 kilo düşmüş 80 kiloyum. annem kaldı bu sürede ve yemek konusunda annem baya iyi baktı galiba belki bu 10 günlük sürede kilo aldım yoksa bu kadar az gider mi ödem de atılmıştır bu sürede ayaklarım şişmiyor artık ilk günler baya şişiyordu.
Güncel: 14. Gün 78.50 kilo
Merhaba yediklerinize mi dikkat ettiniz yoksa kendiliğinden mi gitti?Hamilelikte 68 den 84 kiloya çıktım 16 kilo aldım 170 boyundayım. doğumdan 10 gün sonra tartıldım 4 kilo düşmüş 80 kiloyum. annem kaldı bu sürede ve yemek konusunda annem baya iyi baktı galiba belki bu 10 günlük sürede kilo aldım yoksa bu kadar az gider mi ödem de atılmıştır bu sürede ayaklarım şişmiyor artık ilk günler baya şişiyordu.
Güncel:
14. Gün 78.50 kg
18. Gün 77.75 kg
Yine iyi yiyorum ekmek yiyorum ama şimdi süte gaz yapacak diye her şeyi yemiyorum hamileyken baya market ürünü tatlı, dondurma çok tüketiyordum. Kendiliğinden de gidiyor olabilir süt sağdıkça kalori harcanıyorMerhaba yediklerinize mi dikkat ettiniz yoksa kendiliğinden mi gitti?
Ay Allahım inşallah benimde giderYine iyi yiyorum ekmek yiyorum ama şimdi süte gaz yapacak diye her şeyi yemiyorum hamileyken baya market ürünü tatlı, dondurma çok tüketiyordum. Kendiliğinden de gidiyor olabilir süt sağdıkça kalori harcanıyor
İnşallahAy Allahım inşallah benimde gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?