Saç Bakım Ürünleri Sadece 1 gün bekletilen keratin(brezilya fönü)

osge01

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
887
7
296
selam kızlar yakın arkadaşlarımdan biri fix nano keratinın bir gun bekletılen ürünlerınden alıp evde deneme yapmış sonuçtan çok memnun kalmış fakat ben o yuzyuze henuz göremedım saçıda çok dalgalı değildi bende şimdı malum yaz ayı bır gun bekletılıyorsa kendımde uygulayabılırım dedim koku ve duman da çok çıkmıyomuş aranızda bu ürünü kullanan var mı ben bu hafta sipariş vereceğim 100ml fiyatı 85 tl.

canım ben de fix nano almıştım geçen sene ne kadar doğru yaptım tabi orası muamma da kalın telli saçlarıma 210 derece uyguladım.olmadı diye haliyle 1 hafta arayla 2 kez yaptım yine 210 derecede bakım oldu. düzlük olmadı fazla ama benim yanlış uygulama yapmamdan kaynaklanmış olabilir. şimdi style aldım bakalım. fix nano için iyi değil diyorlar ama koku ve duman yoktu neden kötü diyorlar bilmiyorum denemekte fayda var tabi.

yanlış derken canım naptın ki yanlış

ben de sipariş ettim ama henuz kullanmadım uygun bi vakitte kullanıcam

benımde keratınden sonra dökulme artmıştı fix nanonun 20 dk lık keratını de çıkmış bi uygulasaydım şunu...

style kullandım ondada baya dökuluyodu saçım , sonra global keratınle yapıldı yıne arttı ınanılmaz dokuluyor saçım hiç böyle olmazdı gerçekten ama kullandığım şampuandan da kaynaklanıyo olabılır dıcem ama değiştirdiğimde de dökuluyodu saçım... şampuan olarak nude kullanıyorum.

normalde bende saç dökülmesi hep vardı sadece yazın her gün denize girip duş aldığım için olabilir dökülme duruyordu neredeyse tamamen. seninki mevsimsel bişey de olabilir. ben de style aldım bu kez umarım kötü etkilemez. ben 225 ml olanını aldım kuaförsepetinden başka bi yerde de bulamadım ztn.siz de mi ordan almıştınız? umarım tedavi edici özelliği vardır.siz memnun kaldınız mı genel olarak ?

evet bizde ordan aldık buyuk almakla ıyı etmişsin çunku küçükler ve buyuklerın içeriği farklı çıkıyordu kokusu bile farklı onarıcı özelliği kesinlikle var ama sana dikkat edeceğin en önemli şeyi söyleyeyım saç uçlarına sürdükten sonra düzleştirme işlemınde saç uçlarının tarakla ıyıce dolaşıklığının açıldığından emın ol ben presi o halde bastığımdan saçım yumak gibi oldu sonra tekrar yapmak zorunda kaldım tarakla saçlarını düzgunce aç....
şuan kafamda fix nano bir gün bekletılen keratınden var bırazdan düzleştirme işlemıne geçeceğim kokusu çıkmadı sürerken bu yönden iyiydi style a göre çunku style bariz kokuyo gözlerım çok yanıyodu odadan ıkı gun kokusu gitmemişti.

ayyyy allahım ya ne iğrenç bişeydi bu fix ya... saçım resmen beton dökmüş gibi oldu ne ayrılıyo ne taranıyor düzleştiremedık bıle 3 kişi. gittim yıkadım bende boşa paranız gıtmesın gitti benım 100 tl. şampaun desen ayrı bi nane içinde sodyum var resmen saçımdaki eskı keratini söktü kım buna guzel dedi ya allah aşkına styleın gözunu seveyım kokuyo mokuyo ama en azından işe yarıyo

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. uygulamada bekleme süresi yazmıyo yani şişenin arkasında keratini sürün düzleştirme aşamasına geçin diyo. ama ben evde brezilya fönü başlığında olduğu gibi yaptım şu an bekleme süresindeyim. umarım doğrudur. düzleştircem birazdan. fix nano için de diyeceğim benim ilk kullandığım keratindi bu ikinci. o yüzden karşılaştırma yapamıyorum ama bana sadece bakım olmuştu. ben 5 saat düzleştirmeyle uğraşmıştım... ne sabır ama.. şampuanı da evet benim hala duruyo bitmedi sulfat var içinde nude almıştım hemen. :S

moralim çok bozuk yaa saçım resmen kazık gibi olsu ne keratın kaldı ne bişey saç saça benzemıyor allah kahretmesin ya akşam ıkı kere sabah 4 kere yıkadım saçım hala beton beton!! nasıl sert gırç gırç ses çıkıyor napacağım bu saçı ben yaaaaaaaaa :18:

Ben her zaman diyorum Fix Nano en kötüsü.
Saçta çok kötü bir koku bırakıyor.
Düzleştirmede ve bakımda hiç bir etkisi yok.
En iyisi Global keratin.
Ama onun da satışı yok işte.
Sadece kuaförlerde uygulanıyor.

Bu kez de styleyi deneyeceğim bakalım o nasıl çıkacak.

kaç gun oldu hala saçımda gunden gune değişen bı kokusu var pis pis kokuyo kuaföre fon çektrmeye utanıyorum ya kokudan...keratınle alakası yok bunu uygulayan kuaförler gordum onlar nasıl yapıyo saç taranmıyo bıle kesınlıkle style da böyle bişey yok

canım benim de saçlarım çok kaşınıyo.3. gündeyim şu anda style kullandım. yıkasam mı diyorum 3 veya 4 gün bekleyin diyor ama bilemedim:18: ben de ilkinde öyle bir hataya düştüm malesef o setin içinde sadece saç kremi ve serum güzeldi.

canım benim de saçlarım çok kaşınıyo.3. gündeyim şu anda style kullandım. yıkasam mı diyorum 3 veya 4 gün bekleyin diyor ama bilemedim:18: ben de ilkinde öyle bir hataya düştüm malesef o setin içinde sadece saç kremi ve serum güzeldi.

kesinlikle style ı tavsiye ediyorum. fix nanoyu kullanmış biri olarak açıkçası arada çok fark var. ancak aşırı kırığım olduğu için uçlardan aldırmak gerekiyo biraz.kırıkları tam olarak düzeltmiyo malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…