canım ben de fix nano almıştım geçen sene ne kadar doğru yaptım tabi orası muamma da kalın telli saçlarıma 210 derece uyguladım.olmadı diye haliyle 1 hafta arayla 2 kez yaptım yine 210 derecede bakım oldu. düzlük olmadı fazla ama benim yanlış uygulama yapmamdan kaynaklanmış olabilir. şimdi style aldım bakalım. fix nano için iyi değil diyorlar ama koku ve duman yoktu neden kötü diyorlar bilmiyorum denemekte fayda var tabi.
yanlış derken canım naptın ki yanlış
düzleştirici 230 derece olmalı benim saçım işlem görmemiş ama yıpranık bi saç nedense artık..ben 210 derece yapmıştım yanlış uygulama derken onu kastettim. bir de keratini sürmeden önce düzleştirmemiştim ilk yaptığımda. ikincide düzleştirdim öyle sürdüm. daha iyi oldu. bir çok kişi de bu ayrıntının fönü etkilediğini söylemiş bence de öyle. bir de fix nano keratin yaptıran birinin yorumunu gördüm aşırı derecede saçı dökülmüş. benim saçlarım çok dökülür normalde de fönden sonra da çok bi fark olmamıştı yine dökülüyordu. acaba keratin de mi tetikledi dökülmeyi diye düşünüyorum şu an o yorumdan sonra. :18:
benımde keratınden sonra dökulme artmıştı fix nanonun 20 dk lık keratını de çıkmış bi uygulasaydım şunu...
style kullandım ondada baya dökuluyodu saçım , sonra global keratınle yapıldı yıne arttı ınanılmaz dokuluyor saçım hiç böyle olmazdı gerçekten ama kullandığım şampuandan da kaynaklanıyo olabılır dıcem ama değiştirdiğimde de dökuluyodu saçım... şampuan olarak nude kullanıyorum.
evet bizde ordan aldık buyuk almakla ıyı etmişsin çunku küçükler ve buyuklerın içeriği farklı çıkıyordu kokusu bile farklı onarıcı özelliği kesinlikle var ama sana dikkat edeceğin en önemli şeyi söyleyeyım saç uçlarına sürdükten sonra düzleştirme işlemınde saç uçlarının tarakla ıyıce dolaşıklığının açıldığından emın ol ben presi o halde bastığımdan saçım yumak gibi oldu sonra tekrar yapmak zorunda kaldım tarakla saçlarını düzgunce aç....
şuan kafamda fix nano bir gün bekletılen keratınden var bırazdan düzleştirme işlemıne geçeceğim kokusu çıkmadı sürerken bu yönden iyiydi style a göre çunku style bariz kokuyo gözlerım çok yanıyodu odadan ıkı gun kokusu gitmemişti.
kaç gun oldu hala saçımda gunden gune değişen bı kokusu var pis pis kokuyo kuaföre fon çektrmeye utanıyorum ya kokudan...keratınle alakası yok bunu uygulayan kuaförler gordum onlar nasıl yapıyo saç taranmıyo bıle kesınlıkle style da böyle bişey yok
kaç gun oldu hala saçımda gunden gune değişen bı kokusu var pis pis kokuyo kuaföre fon çektrmeye utanıyorum ya kokudan...keratınle alakası yok bunu uygulayan kuaförler gordum onlar nasıl yapıyo saç taranmıyo bıle kesınlıkle style da böyle bişey yok
canım benim de saçlarım çok kaşınıyo.3. gündeyim şu anda style kullandım. yıkasam mı diyorum 3 veya 4 gün bekleyin diyor ama bilemedim:18: ben de ilkinde öyle bir hataya düştüm malesef o setin içinde sadece saç kremi ve serum güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?