• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece 1 gün adet oluyorum ....

sensoylehayat21

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
505
30
318
Diyarbakır
selam sevgili kk üyeleri..ben 4 aydır sadece bir gün adet oluyorum sonra bitiyo.önceden de en fazla 3 gün olurdum ama şimdi iyice kesildi bir ped bile kirlenmiyo ve rengi kırmızı değil kahverengi .hiç ağrım bile olmuyo.bu arada yaşım 20 ve evli değilim.neden oluyo anlamıyorum ve çok korkuyorum aranızda bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim:(

ya bilmiyorum pek önemsemedim düzelir diye ama bi de çok düzensiz.bi de ben hiç jinekoloğa gitmedim daha önce.sorunu anlatınca teşhis koyuyo mu yoksa muayene edio mu.ben çok uanıyorum da :(

ya bilmiyorum pek önemsemedim düzelir diye ama bi de çok düzensiz.bi de ben hiç jinekoloğa gitmedim daha önce.sorunu anlatınca teşhis koyuyo mu yoksa muayene edio mu.ben çok uanıyorum da :(

Oncelikle mutlaka doktora git. Doktorundan doktoruna beli degisir ama genelde muayene etmiyolar benimde 15 gune yakin suruyor gittim kan testleri ultrason disinda bisey yapmadi

utanıyorsan bayan doktora git. sonuçta doktor yani

burda herkesin verebileceği tavsiye aynı olur canım

utanıyorsan önce annene söyle sonra doktora git. ben bir gün geç adet olsam anneme söylüyorum hemen. acaba bende mi sorun var. önemli şeyler bunlar ya. ihmal etmeyin

henuz evlı olmadıgın ıcın ultrasonla karın bolgesınden bakılacaktır kotu tablo oluşturmak ıstemem ama önemli bir probleme benziyor..

Stres altında iseniz, bunun da etkisi olabilir. Bir ihtimal.
Bence de doktora gitmelisiniz, 4 aydır olan etkiyle kistler atılmamış olabilir bünyeden şu an.
Mutlaka bir tedavi uygulayacaktır onları yok etmek için.
Çok araştırma yapmayın, kötü senaryolar çıkabilir iyice moraliniz bozulur, bilgi sahibi olarak doktora gidin tabi ama her şeyden korkarak değil, çok örnek okumak sizi korkutabilir. Geçmiş olsun. :)

ben de sizin gibi düşünüyordum (utanma konusunda yani) ama bekar veya bakire (sevmediğim bir tabir ama) olunca alttan muayene yokmuş ultrason ile muayene ediliyormuş.

sıkıntınıza gelince 3 günden az regl süresi normal değil. kist veya hormonal bir sıkıntı falan mı var diye muhakkak baktırmak lazım.
yani herkesin dediği gibi doktor şart.
geçmiş olsun

Nedenleri...

-kansızlık
-stres
-ani üzüntü
-kullanmakta olduğun ilaç yada ilaçlar

olabilir.

Jinekoloğa görünmende fayda görüyorum :4:

Günaydın canım.öncelikle geçmiş olsun..konu sağlıksa kesinlikle utangaçlığa yer verme ki kaldı ki bekarsın vajinal değil karından bakılacaktır.bende senin gibi utanırdım bu yüzden bayan Doktor tercih ettim.nerde yaşıyosun bilmiyorum ama eğer Ankara'daysan hastane ve Doktor tavsiyesinde bulunabilirim.bende kesinlikle açmam açamam diyodum ama o koltuğa oturunca herşey değişiyo.ben hamileydim fakat salı günü kontrol diye Gittim bebeğimin öldüğünü söylediler.hemen kürtaj yaptırmak zorunda kaldık.kimseye açamam diyen ben genel anestezi alarak yani Doktor Her tarafı görerek kürtaj oldum.umarım çok ciddi bi problemin yoktur canım mutlaka sonucu burda bizimle paylaş.geçmiş olsun tatlım.

selam sevgili kk üyeleri..ben 4 aydır sadece bir gün adet oluyorum sonra bitiyo.önceden de en fazla 3 gün olurdum ama şimdi iyice kesildi bir ped bile kirlenmiyo ve rengi kırmızı değil kahverengi .hiç ağrım bile olmuyo.bu arada yaşım 20 ve evli değilim.neden oluyo anlamıyorum ve çok korkuyorum aranızda bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim:(
bu hic iyi birsey degil. Bende 18 yasimda regl oldun. 3 ayda bir gunde 2 gun oluyordum. Sonra doktora gittim duzelir dedi. Duzeldi ama 4 5 yil inanilmaz karin agrilari cektim. Oldum geberdim desem yeridir. Simdi.2 3yilir d.kontrol hapi iciyorum hic agrim olmadi. Ve duzene girdi.
Sakin ihmal etmeeee

canım bu ciddi bi durum ben 8 yıldır hep 1 gün adet oldum. ihmal ettim hiç dr a gitmedimm 3 ay önce gittim baskıyla çevremin.
sonuc erken menopoz inşallah sende öyle bişey çıkmaz inşallahsadece strese dayalıdır seninki ama sankınn ihmal etmee :26:

Back