• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece 1 dakikanızı ayırarak bir girişimcilik projesine destek olur musunuz?

0lumsuzluk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
29
5
13
34
Arkadaşlar,

Bir girişimcilik yarışması için desteklerinizi bekliyoruz. Türkiyenin prestijli üniversitelerinden birindeki yarışma için oy desteğine ihtiyaç var. Sadece 1 dakikanızı alacak ve sizden sadece sosyal medya sitelerinden birinden oy ver e tıklamak dışında bir şey istenmeyecek. Link adresi vermem yasak olduğu için yazamıyorum destek olmak istiyorum derseniz özel mesaj ile adresi yollayabilirim -eğer o da yasak değilse-. Şimdiden teşekkür ederim:)

Edit: Linki kaldırdım, yazıyı ona göre düzenledim.

Son düzenleme:
En fazla 1.5 dakikanızı alacak bir işlem bu. Ve karşılığında sizden bir şey istenmiyor. Türkiye'nin en prestijli üniversitelerinden İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) bünyesinde yapılan bir yarışma bu. O yüzden proje kazanırsa gerçekleşme ihtimali çok yüksek

Proje sahipleri adına çok teşekkür ediyorum. Yardımcı olabilecek aile fertleriniz ve arkadaş çevreniz varsa onların da destekleri çok değerli. Tekrardan teşekkürler, iyi bayramlar dilerim :)

Back