Arkadaşlar elimde sadece kanguru kaldı. İlginize tşkr ederim.
chicoo kanguruyu almak isteyenler içinde indirim yapıyorum almak isteyenlere kanguru fiyatı 90TL isteyenler mesaj atsın.
Arkadaşlar elimde sadece kanguru kaldı. İlginize tşkr ederim.
chicoo kanguruyu almak isteyenler içinde indirim yapıyorum almak isteyenlere kanguru fiyatı 90TL isteyenler mesaj atsın.
merhabalar kanguru için en son fiyatınızı söyler misiniz bu modeli beğenmiştim almayı düşünüyorum ama biraz fiyata bağlı olucak teşekkür ederim şimdiden
merhaba ürün konusunda fiyatta indirim yapamam çünkü ürünü hiç kullanmadık gibi sıfırdan farksız. 2 gün önce anakucağını sattım alan arkadaş arayıp teşekkür etti. Eminim bu ürün konusundada aynı şeyleri yaşayacağım. İletime geçmek isterseniz seda_danis@hotmail.com mail adresim teşekkürler.
lütfen yanlış anlamayın ancak sıfırdan farksız da olsa ürününüz sonuçta ikinci eldir.
Ayrıca bu tür ürünleri mağazadan alsanız kredi kartına 10 taksitle ve garantisiyle birlikte alırsınız, lütfen ürün satarken bunları da göz önünde bulundurun.
Evet nekadr dogru soylemis ve aciklama yapmissiniz fakat su an da en uygun 190 Tl bu urun. Ve emin olun her ne kadarda kullansakta sifiri ile farki olmayan urunumuzu 90 tl satiyoruz. Dilegen diledigi yerden alisveris yapmakta ozgur...