Bebek İkinci El Sadece 1 ay kullanılmış chicoo kanguruyu ve kraft 'ın yağmur ormanı ana kucağı

sedaustn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
28
0
6
34
Ankara
Merhaba bayanlar. Elimde Chicoo 'nun You-Me Kangurusu bulunmakta. Son derece temiz sadece 2-3 kez kullandığım kutusuna konulup kaldırılşmış bir ürün. Piyasanın yarı fiyatına satıyorum. Ayrıca Kraft yağmur ormanı ana kucağını ve Pilsan müzikli zıp zıpıda satıyorum. İlgilenen varsa konuya mesaj atsın....

canım resmini koyarsan daha iyi olur birde kesib bir fiyat yazarsan sevinirim

Fiyatlar aşağıdaki gibidir. Resimleri de yükledim incelersiniz.

KANGURU= 110 Tl

YAĞMUR ORMANI ANA KUCAĞI= 50 Tl

PİLSAN ZIPZIP= 40 Tl

Eklentiler

• $1.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 123
  • $6.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 115
  • $7.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 114
  • $8.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 105
  • $9.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 119
Ana kucağı almak istiyorum nerden göndereceksiniz kargo ve son fiyat ne olur ve ana kucağının durumu bi arızası varmı

kusura bakmayın biraz geç cevap verebildim ana kucağının herhangi bir sorunu yok. kargo ile nerede iseniz ulaştırabilirim. ben ankarada ikamet ediyorum. özelden tel numarasından görüşebiliriz.

günaydın... zıpzıp veya diğer ürünlerin hiç bir sıkıntısı yok. dediğim gibi 1 ay bile kullanamadık.

Anakucaği, zipzip ve kangurunun satisi devam etmektedir. Özelden mesaj atamadiğim için çoğu arkadaşa cvp yazamadim k. bakmayin... Alıcı arkadaşlar bana mail atarsaniz sizinle iletisime gecebilirim. seda_danis@hotmail.com teşekkürler....

kanguruda indirirm yaparsanız almayı düşünüyorum birde bebeğim 3aylık siz ne kadarken kullanmaya başladınız

indirim yapamam gerçekten çok temiz bir ürün. sadece 2 kez kullandim ve size sunduğum fiyat satis fiyatinin yarisi. Ben bebeğim 4-5 aylikken kullanmaya başladim.

Internette 165 tl ye kangurunun sifir satis fiyatini gordum. Fiyatta indirim yaparsaniz almayi dusunuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Internette 165 tl ye kangurunun sifir satis fiyatini gordum. Fiyatta indirim yaparsaniz almayi dusunuyorum.

merhaba ürün konusunda fiyatta indirim yapamam çünkü ürünü hiç kullanmadık gibi sıfırdan farksız. 2 gün önce anakucağını sattım alan arkadaş arayıp teşekkür etti. Eminim bu ürün konusundada aynı şeyleri yaşayacağım. İletime geçmek isterseniz seda_danis@hotmail.com mail adresim teşekkürler.

Urun ile ilgili birsey sormak istiyorum. Bebeginiz kac aylik yada kac kilo oluncaya kadar tasiyabildiniz? Ozelliklerindr 9 aya kadar yaziyor sanirim ama benim kizim ayina gore biraz daha geliskin

Biz ürünü daha öncede yazdığım gibi çok fazla kullanamdık fakat 9-10 kilo arası kullanan arkadaşlarım var.

Ürün özellikleri:

Paket Içeriğinde sadece Ana Iskelet var.
Yumuşak gözenekli ağ, terlemeyi önler. Güçlendirilmiş baş dayama bölümü, böylece boyun bölümüne ağırlık vermez
Bebeği koruyan halkalar sayesinde taşıyıcının hareket özgürlüğünü sağlar
Ürünün içeriği ise %50 Koton. %50 Poliester
Çift Ayarlama Sistemi, bebeğin gelişimini takiben uzatabilme ya da kısaltabilme imkanı sunar.
Kolaylıkla elle yıkayarak temizleyebilirsiniz.
Içe ve dışa dönük pozisyonlar olarak iki farklı şekilde kullanılabilir
Ergonomik sırt Bölümü, ağırlığı eşit oranda dağıtan sırt desteği sağlar
0 - 12ay arasındaki bebeklerde kullanılabilir.
Kalite belgesi CE' dir.
Omuz pedleri oldukça rahattır. Pratik ve güvenli kilit tokaları , sonsuz pozisyona ayarlanabilir
Hava Dolaşım Sistemi, gözenekler sayesinde hava dolaşımını sağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…