Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızkardeşimin Eylülde düğünü var, onun için sade ve şık modeller arıyoruz. Aşağıya eklediğim resimlerdeki gelinlikleri ben çok beğendik. Sizlerinde önerilerini bekliyorum :)
Özellikle 4. fotodaki gelinliğe bayıldım ben
Zevkler ve Renkler Tartisilmaz cnm derler ama benim dusuncem Daha guzellerini bulabilirsin😊😊😊ama secimlerne ve zevkine Saygi duyuyorum yanlis anlama Sakin:)
Ben 3.yü daha güzel buldum ama kupları biraz daha yukarıda dursa daha güzel oalcak gibi:)
Ben de sade gelinliklerden hoşlanırım beğendiğim bir kaç modeli ekleyeyim, hepsi pronoviastan
Zevkler ve Renkler Tartisilmaz cnm derler ama benim dusuncem Daha guzellerini bulabilirsinama secimlerne ve zevkine Saygi duyuyorum yanlis anlama Sakin:)
Neden yanlış anlayayım, önerileriniz için teşekkür ederiz arkadaşlar. Kardeşim kır düğünü gibi bir konsept istediği için çok taşlı yada fazla dantelli modeller istemiyor.
Pronovias gelinliklerde çok hoşmuş gerçekten.
Kızkardeşimin Eylülde düğünü var, onun için sade ve şık modeller arıyoruz. Aşağıya eklediğim resimlerdeki gelinlikleri ben çok beğendik. Sizlerinde önerilerini bekliyorum :)
Özellikle 4. fotodaki gelinliğe bayıldım ben