• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sade ve Şık Gelinlik Modelleri

glabellaR

MD
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2012
77
28
98
Kızkardeşimin Eylülde düğünü var, onun için sade ve şık modeller arıyoruz. Aşağıya eklediğim resimlerdeki gelinlikleri ben çok beğendik. Sizlerinde önerilerini bekliyorum :)
Özellikle 4. fotodaki gelinliğe bayıldım ben

$2011_gelinlik3.JPG $süper dantel gelinlik.jpg $süper gelinlik 2.jpg $sade süper gelinlik.JPG

Zevkler ve Renkler Tartisilmaz cnm derler ama benim dusuncem Daha guzellerini bulabilirsin😊😊😊ama secimlerne ve zevkine Saygi duyuyorum yanlis anlama Sakin:)

Ben 3.yü daha güzel buldum ama kupları biraz daha yukarıda dursa daha güzel oalcak gibi:)
Ben de sade gelinliklerden hoşlanırım beğendiğim bir kaç modeli ekleyeyim, hepsi pronoviastan :52:

Eklentiler

• $DIRLAN_B.jpg
    $DIRLAN_B.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 135
  • $DUNCAN_B.jpg
    $DUNCAN_B.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 129
  • $LAURELIN_B.jpg
    $LAURELIN_B.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 117
  • $PERGOLA_B.jpg
    $PERGOLA_B.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 124
  • $URI_B.jpg
    $URI_B.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 119
Zevkler ve Renkler Tartisilmaz cnm derler ama benim dusuncem Daha guzellerini bulabilirsinama secimlerne ve zevkine Saygi duyuyorum yanlis anlama Sakin:)

Neden yanlış anlayayım, önerileriniz için teşekkür ederiz arkadaşlar. Kardeşim kır düğünü gibi bir konsept istediği için çok taşlı yada fazla dantelli modeller istemiyor.
Pronovias gelinliklerde çok hoşmuş gerçekten.

Back