şıkır şıkır gelinlikler
mine valla senin işin zor bu gelinlik işine girersen senin gelinlikler hiç şıkır şıkır değil gelin dediğin şıkır şıkır olur nolcak şimdi
avize takcam ben kendime ledli şıkır şıkır olcam düğünde
gelinlikler çok güzel ancak atlanmaması gereken bir noktada şu ki bu gelinlikleri gösteren genellikle sırt ve kuyruk detayları ancak onlarda bizim türk düğünlerimzde bu fotoğraflarda durduğu gibi dümdüz durmayacaktır. illaki toplanıcaktır buruşucaktır bu şekilde görünmeyecektir. o halde de gelinliğin özelliği kaçıcaktır bence.
paylaşım için teşekkürler, gerçekten bütün modellerin çok ama çok sıkıcı şişman olanı daha da bodur gösteren saçma sapan elbiselerin gelinlik diye giyildiği bir dönemde bunlar ilaç gibi :) yahu ben yoruluyorum o kadar karmakarışık eteklerden heryerinden bişey çıkan elbiseye değil de koltuğa ve ya pastaya benzeyen o kabarık eteklerden bir de altı koyun postuna benzeyenler var çok sık fırfırlı :)
ben de beğeniyorum bu tarz gelinlikleri Minenes. bir tane de ben ekleyeyim dedim :) dün farkettim bu gelinliği ve gerçekten sadeliğine hayran kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?