Gelinlik Modelleri Sade, Sapsade Gelinlik Modelleri

ha ha çok komik sana mı sorucam nasıl gelinlik düşündüğümü
tak nerene ne takıyorsan avize mi led mi bilemem artık

Ben beğeniyor muyum, hepsine bayılmıyorum tabi ki. Ama maksat farklı bir şeyler görsün gözlerimiz, dünya bizden çok farklı bir gelinlik modası da üretiyor. Toplumda biraz çeşitlilik olsun. Tüm gelinler ve gelinlikçiler aynı...

Bu tarz gelinliklerde genelde benzer tarzda seyrediyorlar, kapalı bir ön, dekolteli ve iddialı bir sırt...Rosa Clara amma bu tarz gelinlik çalışmış...

paylaşım için teşekkürler, gerçekten bütün modellerin çok ama çok sıkıcı şişman olanı daha da bodur gösteren saçma sapan elbiselerin gelinlik diye giyildiği bir dönemde bunlar ilaç gibi :) yahu ben yoruluyorum o kadar karmakarışık eteklerden heryerinden bişey çıkan elbiseye değil de koltuğa ve ya pastaya benzeyen o kabarık eteklerden bir de altı koyun postuna benzeyenler var çok sık fırfırlı :)

gelinlikte danteli çok seviyorum o yüzden tercihim o yönde olacak lakin bunlarıda beğenmedim değil. çok asil duruyorlar.fiyonk detaylı olanları ayrı beğendim : )

çooook güzeller, kumaşlar ve dikim evet çok kaliteli. Göz yoran ve basit kumaşlarla kötü dikilen şatafatlı gelinliklerdense bunları tercih ederim. Yalnız bizde bu tarz istense bile, mahalle gelinlikçilerine diktirilmeye çalışılıp gelinliği mahvedebilirler:))) pronovias iman modeline bayılmıştım mesela, hem bu tarz hem de üstü çıkartılabilen dantelli biliyorsun ama çok pahalıydı, eeee başka gelinlikçilerde pek beceremeyeceği için vazgeçmiştim((

İman da bu tarzdan evet, ben denedim İman'ı. Kendi bu kadar parlak ve havalı değil. Kumaşının aynısı İnci Dantel'de satılıyor aslında. Neyse zaten, sen aldın bile gelinliğini

gelinlikler çok güzel ancak atlanmaması gereken bir noktada şu ki bu gelinlikleri gösteren genellikle sırt ve kuyruk detayları ancak onlarda bizim türk düğünlerimzde bu fotoğraflarda durduğu gibi dümdüz durmayacaktır. illaki toplanıcaktır buruşucaktır bu şekilde görünmeyecektir. o halde de gelinliğin özelliği kaçıcaktır bence.

bencede toz toprak olur köy düğününde flan düşünsenize ayak izleri böle 45 numara

Minenes modelleri çok beğendim ama dediğin gibi bizim kültür seviyor süslü puslu seyleri özellikle düğünlerde. Ama sıklıkları asaletleri tartışılmaz.
Bu arada rosa clara da cok guzel bu turden modeller vardi.

Hislerime tercüman bir yorum olmuş :)

boyanmayı makyaj yapmak sanan, evde boş bir köşe bulunca illa ki dolduran, sadelik nedir bilmeyen bir toplumuz. yeni nesil, sadeliği seçmek istese bile ailesi, akrabaları izin vermiyor. o yüzden daha uzun süre bu tarz gelinlikleri kataloglarda görmeye devam edeceğiz.

etrafıma bakıyorum da en modern geçinen arkadaşlarımın bile gelinlikleri mısır çarşısı gibiydi.

oysa gelinlik, gelinin masumiyetini, saflığını temsil eder. gelin renkli ağır makyaj yapmamalıdır. ona en fazla uçuk pembe bir ruj yakışır, daha fazlası, daha koyusu değil.

o kadar bayiliyorum ki bu tarz sade gelinliklere keske bizim gelinlerimiz de daha cok görebilsek veya bi türk gelinlik tasarimcisi ciksa hem bizim dügünlerimize yakisir ne asiriya kacan bi nede cok sade olmayan ikisinin ortasi gelinlikler tasarlansa. Gelin demek asaletdir ama bazen isin ucunu öyle kaciriyorlar ki ve öyle gelinler görüyorum ki boya küpüne düsmüs gibi abartiyorlarda abartiyorlar neyse son bi kac yildir artik sac ve makyaj da artik biraz daha sadelilik ön planda

Bıktık taşlı tuşlu dantelli çıldırmışçasına süslenmiş amaçsız gelinliklerden,
Gelin bilmem ne gibi şıkır şıkır damat ceket pantolon klasik, gerçekten bu uyumsuzluk komik duruyor..

Birileri artık bu modaya bi son versin..

İkinci evliliklerde giyilebilir ayrıca ..

ben de beğeniyorum bu tarz gelinlikleri Minenes. bir tane de ben ekleyeyim dedim :) dün farkettim bu gelinliği ve gerçekten sadeliğine hayran kaldım

çok beğendim gerçekten çok sade ve güzel bir model.. hem dekoltesi de yok.. :) çok hoş.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…