Sade gzel Cansu Dere

reelde eminim süperdir her halinden belli ama tv yüz odaklı olduğu için biraz mimikleri falan basit kalıyo bi oyuncuya göre bi de gerçekten çok bayık bakıyo. o güzelim gözler anlamsızlaşıyo bence...

hiç hazetmem kenan imirzalioğlunun yanınada oldum bittim yakıştırmam ama nedense filimlerde falan hep partner yapıyorlar ikisini..itici bir tip gözümde..

eşim onu michael jacksona çok benzetiyor...
gerçektende tek benzeten o değilmiş :))))

kadın guzel ama cok zyaıf ucacak gıbı guzeldır muhtemelen ama arkadaslar katılıom bende begenmıyorum

sankı buz kutlesı kadın ya guldunu cok nadır gordum yada oynadığı roller üzerınemı yapıştı ne oluysa artık itici ya

hiç sevemedim ölü balık gibi bakıyor zaten
annme michael jackson kılıklı deyip kendisini kenan dan kıskanmakta sanırım :)) kenana olmamış bu olmamış dedi durdu ezel boyunca

cansu dere çirkin değil ama itici güzellik başka birşey

ben beğenmiyorum, bana göre güzel değil.
ama çekici.
soğuk, cool...
nedense böyle kadınlar etkileyici geliyor bana.

kusursuz bir fiziği ve yüzü var bu kadının .yüzü özellikle burnu çok güzel ve estetik değil .estetikçilere herkes cansu dere burnu istiyorum diye gidiyordu bi ara .ama u kadar kusursuzluk sanki itici böle soğuk bi havası var

Hiç beğenmiyorum . Hep itici ,soğuk nevale bulmuşumdur bu kadını . Ama Cansu Dere'yi andıran Deniz Barut'u çok beğeniyorum

Hiç beğenmiyoruz bu kızı ailecek
Hiiiç sevmiyorum ya özellikle gözleri çok çirkin ,oyunculuğu aşırı kötü..
Soğuk,itici bir bayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…