Sade gzel Cansu Dere

Bnce coK hos bi kız cok doqaL bi qüzeLLiqi var bıraz soguK gozukyo ama insanLarı dıs gorunusLeriyle deqerlenDirmemK gerek ;) ((:

eskiden ben beğenmiyordum ama şimdi çok beğeniyorum
çünkü magazinden uzak,mütevazi,mesafeli iyi bir kız bence...
çok değişik bir güzelliği var aslında.güzellik kavramı hep aynı olmamalı...:asigim:

Eğerki burnu estetik değilse bence güzel kadın.Ünlülerin çoğunluğu estetik ve makyaj güzeli.En önemli özelliği sade doğal güzelliği.

Ben de oldum olası beğenirim, fiziği ayrı, yüz hatları ayrı güzel, boya küpüne girmeden zarif ve asil görünen nadir ünlülerden.
Michael jackson benzetmesini de hiç yakıştıramadım, ne alakası var yahu yapmayın allah aşkına :olmaz:
Yok koca gözlüymüş de pörtlüyomuş da kafamçokkarıştı
Siz büyük göz görmemişsiniz.. Ayrıca Cansu Dere'nin gözleri öyle büyük değil ama en makbul göz iri olandır. Şu güzellik konularında neden hep bu tarz yorumlar var ya, çok can sıkıcı. Orta okulda olurdu ya biri geçerken kızlar fesatlıklarından şunun burası burası güzel değil, şurası çok çirkin falan derlerdi, okulda gibi hissediyorum kendimi şu tarz konular okurken.:umursamaz:

bende onu anlamıyorum sanki herkez herkezi beğenmek zorunda
birini beğenmeyince kıskanıyo olunuyo
bence o beğenilmeyenin hüsnü kuruntusu

kizlar tabiki kimse kimseyi beyenmek zorunda deyil..renkler ve zevkler tartisilmaz..mesela bende hülya avsari hic beyenmem..güzelikle bi alakasi yok kadinin...onca güzeller var hala türkiye güzeli deniliyo .....:bbo:

sade bir bayan benim hoşuma gidiyor
geçen sayfalarda arkaşın yazdıgı gibi en azından boya küpüne girmiyor

bende begenmiyorum cok bayık bakıyor aynı behlül gibi sempatiksalakcinni

Back