Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eskiden ben beğenmiyordum ama şimdi çok beğeniyorum
çünkü magazinden uzak,mütevazi,mesafeli iyi bir kız bence...
çok değişik bir güzelliği var aslında.güzellik kavramı hep aynı olmamalı...:asigim:
Ben de oldum olası beğenirim, fiziği ayrı, yüz hatları ayrı güzel, boya küpüne girmeden zarif ve asil görünen nadir ünlülerden.
Michael jackson benzetmesini de hiç yakıştıramadım, ne alakası var yahu yapmayın allah aşkına lmaz:
Yok koca gözlüymüş de pörtlüyomuş da kafamçokkarıştı
Siz büyük göz görmemişsiniz.. Ayrıca Cansu Dere'nin gözleri öyle büyük değil ama en makbul göz iri olandır. Şu güzellik konularında neden hep bu tarz yorumlar var ya, çok can sıkıcı. Orta okulda olurdu ya biri geçerken kızlar fesatlıklarından şunun burası burası güzel değil, şurası çok çirkin falan derlerdi, okulda gibi hissediyorum kendimi şu tarz konular okurken.:umursamaz:
kizlar tabiki kimse kimseyi beyenmek zorunda deyil..renkler ve zevkler tartisilmaz..mesela bende hülya avsari hic beyenmem..güzelikle bi alakasi yok kadinin...onca güzeller var hala türkiye güzeli deniliyo .....:bbo: