Sade gzel Cansu Dere

çok zarif kadın kim ne derse desin.hani güzellik bi yana zerafet bir yana arkadaşlar.gerçekten zarif.
bir de bakışları hoş bence.bayık bakış erkekler tarafından çok beğenilir zaten adriana lime,türkan şoray yeni nesil kristen stewart :)

hiç beğenmiyorum çok çirkin bence çok donuk ve sevimsiz hiç bi albenisi yok...

yaa bn çook beğeniyorum. bu kızı en azından boya küpüne batmış allı pullu bebeklerden değil..gerçektende sade güzel bence..

soğuk nevaleee.... nefret geliyor bu kadını görmekten artık...hiç beğenmiyorum..çok soğuk itici...oyunculuğu hakkında yorum bile yapmıyım....

ben çok beğeniyorum,örnek almak istediğim giyindiklerini,makyajını felan takip ettiğim tek ünlü bu kadın,
hsni beni de benzetmiyorlar değil ona ,gecen dolmuşta biride aynı şeyi söyledi öyle mutlu oldumki :)

hiç kimdede beğenmiyor yakaydirigubbakcemile3

ben de beğenmiyorum

hayret bir cogu begenmiyor bu kizi, ben nedense begeniyoum, güzel buluyorum kendisini nedense

Cansu Dere'yi sıla dizisinde çok beğenirdim.Ezeldede çok hoş
Kara kaşlı kara gözlü tam bir esmer güzelikaydirigubbakcemile5

ben beğenmiyorum valla. ona gelene kadar daha ne güzeller var sanat camiasında
ama tabi çirkinde diyemem biraz derindonduruculuk var okdr

Soğuk ama güzel...
Makyajsız hali alımlı değil belki ama güzel bir kadın.

abartılacak bir güzelliği yok fiziği çok güzel ama gözleri çok büyük garfield geliyo aklımamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…