Gelinlik Modelleri sade gelinlik sevenler ve tercih edenler için

esmeralisa

Allah her şeye yeter!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
2.114
990
163
sade gelinlik daha doğrusu çok göz yoran detaylardan uzak olan gelinlik sevenler ve tercih edenler için..

benim de çok hoşuma giden zarif gelinlik modellerini paylaşıyorum.

eğer sizinde bu tarz sade gelinlik modelleriniz varsa giydiğiniz ya da beğendiğiniz paylaşırsanız sevinirim. ;D

not: henüz bekarım ama her genç kızın hayali olan kafasında tasarladığı gelinlik tarzı üç aşağı beş yukarı oluşmuştur.. bu sebeple benim de hayalimdeki ve hoşuma giden gelinlikleri paylaşmak istedim

Eki Görüntüle 397837 Eki Görüntüle 397838 Eki Görüntüle 397839 Eki Görüntüle 397840 Eki Görüntüle 397842 Eki Görüntüle 397845 Eki Görüntüle 397846
Eki Görüntüle 397840

Son düzenleme:
Gelinlik 21in modelleri tam benim istediğim gibi.
Aklımdaydı artık kesinleşti.
Teşekkürlerr.

Onlar gelinlik21in modelleri değil yalnız, ünlü yabancı markaların kataloglarından resim alıp üstüne isim yazıyorlar. Yahu ben sizi de anlamıyorum, hiç Türkiye'de yerel bir gelinlikçinin çekimlerine benziyor mu :)

Paylaşılan modeller güzel ve güncel...

Gelinlik21 yurtdışında bi çok şubesi olan bi dikimevi.
Gelinlikleride gayet hoş.

Gelinlik21 yurtdışında bi çok şubesi olan bi dikimevi.
Gelinlikleride gayet hoş.

Kadıköy Söğütlüçeşme caddesi üstünde sağda 2. katta kalan modaevini kast etmiyorsunuz öyleyse o halde... Peki şimdi siz bu görülen fotoğrafları onların dikip fotoğrafladığını mı iddia ediyorsunuz yani?

bunların çoğu pronovias ın modelleri ve pronovias katalog çekiminden kopyalanmış, minenesin dediği gibi gelinlik 21 gibi siteler bunları alıp üzerilerine kendi isimlerini koyuyorlar.
hatta mor çiçek ve mor kuşaklı olan gelinliği giyen kate hudson, gelinlerin savaşı adlı hollywood filminden bir karedir bu fotoğraf

11 ve mor çiçeklinin üzerindeki gelinlik çok hoş..gelinlik dediğin böyle olur..öyle kabarık şatafatlı durur gibi yapıp çok kalitesiz görünen gelinlikleri hiç sevmem

Ben gelinlik 21'in sitesinde bir model begenip, fatihteki magazasına gittim. Onların sitesinden begendiğim bu modeli orada bulmak bir yana dursun, o kadar vasat gelinlikler vardı ki, hiç güvenemedim. Hatta sonra karşısında başka bir gelinlikçiye gidip bunu diktirmek istiyorum dedim de, gelinlik 21'in nereden aldığı belli değil, bu modeli dikip modelin asıl tasarımcısıyla başımı derde sokamam diyerek dikmeyi reddetti.

arasakta bulamıycağımız modelleri koymaları ne kadar saçma insanları böyle kandırmaları çok yanlış bir gelin adayı olarak kınıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…